91

Okej, nu måste jag skriva ur min ilska. Min ilska på vissa jävligt jobbiga personer, min ilska på jävla mens, min ilska på att det int fanns nåra jävla chips hemma, min ilska på att mamma handlade hem äcklig juice, min ilska på att csi inte sänds idag,min ilska på att jag fanimej inte vet ett skit om var jag kommer vara imorronkväll, min ilska på att jag inte har ett jävla öre, min ilska på att jag inte ser bättre ut, min ilska på att min lön fantamig inte har kommit, min ilska på min pappa som inte vill handla en endaste ynklig jävla påse chips till mig, min ilska på att ingen vet ett helvetes skit om något. Min ilska på allt! Min ilska på att jag gjort min blogg på blogg.se där man inte kan göra helt snygga presentationer, och min enorma ilska på att killar fan bara tänker på en enda jävla sak.
Vad i helvete är folks jävla problem?? Fan jag blir så jävla förbannad. Jag blir så in i djävulens sur och frustrerad på allt. Jag flippar ut, och ni ska vara jävligt glada att ni inte ligger här brevid mig i sängen för hade du varit en kille så hade jag fantamig kastrerat dej, och hade en speciell person varit här hade jag förmodligen inte gjort ett jävla piss, för jag är så jävla feg så det finns inte på någon jävla världskarta. Antagligen hade jag kolat vippen innan jag ens knäppt upp byxorna på killen, för fy förihelvete vad jag är blyg. Och jag verkligen hatar att jag är så jävla blyg, för det är för jävla jobbigt och vara det. Och just nu fick jag ännumera ilska i mig. Vilken jävla iqbefriad kontorskuknisse ha bestämt att danmarks mataffärer ska vara stängda på självaste jävla nyår? Vad fan är det för jävla stil och hålla dom jävla skitaffärerna stängda? Oh gud var jag är arg.Jag är så förbannat jävla arg att jag med lätthet fan hade kunnat slå sönder min älskade dator. Fan datorn, du ligger jävligt risigt till. Och om du så mycket som försöker hacka dej, så tvekar jag fanimej inte.
Och guuuuuuuud vad jag blir förbannad. Great nu slutade Criminal Minds också. Fan jag blir så in i helvetes arg.
Okej, det visade sig att de hade öppet i danmark. Men ändå. Fan vad skönt och få ut sin ilska.

90

OMG AMANDA IS CLEANING HER ROOM...
call the White House!!!!!!!!

[translation]

OMG AMANDA STÄDAR PÅ SITT RUM...
ring Vita Huset!!!!!!!!!

89

Jag och barn. Det är nåt speciellt. Antagligen för att jag vuxit upp med så många. Jag gillar väl barn, antar jag.
Idag skulle jag passa min bror.

Han och jag satt på mitt rum, och jag satt vid datan. Han lekte i mitt knä. Satt tyst och snällt och pillade med något. Jag kollade inte så noga, förräns jag släppte ner honom. Då fick jag värsta chocken. Hela ungen hade målat ner sig själv med turkosblå tuschpenna. Herregud, som han såg ut. Kollade på pennan. Lättare hjärtinfarkt.

" Seta Skrib+ Fabric marker, Washable after 24 hours or immidiatly if ironed. Not intended for use by children under 3"
Tog med ungen in på dass, skrubbade satan på hans kinder, det gick inte helt bort. Vad ska jag göra?? immidiatly if ironed. SKa jag stryka ungen eller?

Och det är nyår imorgon. Dom ska ha gäster. Som med all säkerhet kommer ringa socialtjänsten. För ungen ser inte frisk ut. Oh god.

Imorron är det nyårsafton, och ja, ska jag vara helt ärlig känns det mest som besvär. Kostar bara tid, och pengar.
Men, får se till och göra det bästa av situationen. Fast vi vet fortfarande inte vart vi ska ta vägen... panik


En sak som jag tänkte på när jag var ute idag var att det finns många barn med konstiga namn nuförtiden.
Såg en vagn med en såndär registreringsskylt typ, där det stog Rouge 051226. Jag menar kul och heta Rouge.
-Rouge, har du sett min rouge? Eller om man heter Ann Al, och ska bli uppropad till sin nya klass. Ann-Al sp1a!!!
Läste nån gång att det var någon som hette: Mina Fina Lena Ben. Kul och heta det liksom. Eller Janus. -Hej Janus. Säg det tyst för dig själv. Gud jag lider med er som heter så.


Jag tror besämt att jag ska gå och skrubba lite på brossan. Mest för syns skull. För han ser ut som en smurf.

Smurfpussar från amanda :-*


okejrå, det ser väl lite bättre ut. Hans ansikte har inte en blå nyans längre iallafall.

88

hejsan.

Ligger i sängen. Värsta mensbarnet. Ont i magen. Tycker synd om mig själv och alla andra kvinnor ute i världen. För livet är bra orättvist.

Vad har männen som de måste kämpa med varje månad? Det blöder inte från deras kukar en gång i månaden. Ursäkta mitt vulgära ord, men ja, det var nödvändigt. Ser helt lamt ut med censurerad text. Fan vad liveet är orättvist.

Nog om mitt klagande. I går satt jag och kollade igenom gamla skrivböcker och små dagböcker, och hittade ett antal nerklottrade lappar. Det visade sig vara en massa citat från syskonen. Ska försöka tyda handstilen och skriva ner dom här.


"Jag vill inte städa, jag vill tjura"
Astrid 5 år

"Jag ville skratta, men jag ville inte"
Astrid 5 år

"När är vi framme? och förressten, vart ska vi?"
Elsa 8 år

"Man kan vara en döskallegumma!!! fast jag är ingen döskallegumma"
Astrid 5 år. Det kommer jag faktiskt ihåg, och det började med att hon satte på sig en döskallescarfs på huvudet.

Dialog:
Elsa- Vi tar och städar lådorna en annan gång...
Astrid-...Ja vi måste ju planera och så.
Astrid 5år och Elsa 8 år.

Hah! Det där var årets lögn. Precis som att dom skulle på fullt allvar gå in och städa lådorna. Hah!

"Vad händer om Gudfadern dör?"
Astrid 5 år
öhhhh, vad fan vet hon om The Godfather??? Värsta maffiosofilmen ju. Häromdagen frågade hon om hon och syrran fick se Scaoufejs ( Scarface ) Ehhh skulle inte tro det va?

"Det är inte hon som är söt, det är vi som är söta"
Astrid 5 år

Hmmm, det syns klart och tydligt vem som står för underhållningen här hemma. Det kan väl inte vara så att hon fått det av mig? Nehedå! klart inte. Men håll med om att det är lite gulligt.

Fan i helvetes jävla mupp helvetes skit mög. Jävla skitmensvärk!

fan

87

Jag har ont i ryggen, axlarna, huvudet, tummen, armarna, benen, låret, halsen, öronen, näsan, ska jag fortsätta? Okejrå,om du så gärna vill veta det så... ögonen, fingrarna, knogarna, armbågarna, handflatorna.... Nej nu orkar jag inte skriva mer.. Men va? vill du att jag ska fortsätta?! Hallå, jag orkar faktiskt inte. Amen, sluta tjata då!!! Jaja, kejrå. Fortsätter väl lite mer då....magen, knäskålarna, händerna, höftbenen, hälen, lilltån, bröstkorgen, tinningen, kinden, tungan. Nej nu slutar jag, vare sig du vill eller ej.
GODNATT
mjaou. :]

86

Jag gillar egntligen inte ordet mumma. Det är inte riktigt jag och säga så, men vafan. Traditioner är till för att brytas eller? Anyway, om jag fattat rätt så kan jag då säga att min dag varit mumma; typ mysig.

Idag har jag varit på stan med en lite söt prick. Izabell. Jag shoppade ändå ganska mycket tycker jag *stolt*. Ett par vita stora solglasögon, ett rött diadem, ett par röda spetstrosor, ett par rosa/lila spetstrosor och ett par fin fina örhängen. Allt för 200:- Erkänn att det var billigt.
Känner dock inte att jag stillat min shopoholic-sida, vilket betyder att jag kommer behöva handla ännu mer. Hoppas hoppas hoppas att mina pengar landar på kontot innan rean är slut *håller tummarna stenhårt så blodcirkulationen stoppas*.. Isåfall kommer jag uppdatera min garderob, mumma.

Annars då, vad har hänt idag? Show som vanligt. Inget utöver det vanliga antar jag. Förutom att jag gjorde värsta magplasket och mina knäskålar, höfter och handflator nu är totalt missbildade. Men jaja, incidenten bevisar bara att jag är mänsklig, och att olyckor kan hända alla. försöker iallafall intala mig själv det...
Jaja, sammanfattningsvis; mumma.
puss på kinden :-*

www.kapewpew.blogg.se




85

Ja, tänkte att det är dags att berätta om de omtalade syskonen i min familj. Kan iförsig lika gärna berätta om alla i familjen. Mer så ni vet lite bakgrundsfakta. Here we go'

Mamma:
Min mamma är en väldigt bra mamma, och vi har en väldigt bra realtion. Kan snacka om allt. Eller nej, inte riktigt. Vissa saker kan nog inga barn snacka med sina mammor om. Iallafall. Min mamma är 41 år, och fyrabarnsmamma. Hon ser lite sliten ut, men det är inte så konstigt. Hon är bra på det mesta, men kan aldrig erkänna att hon haft fel. Och då menar jag aldrig. Hon jobbar på tåg, men är utbildad kock. Med andra ord. Snabbmat existerar inte i mitt hem. Hon är dessutom världsbäst på att somna i soffan framför teven, men skulle hellre dö än och erkänna det.

Pappa:
Min pappa är även han en väldigt bra pappa, 42 bast. Han jobbar med grafisk formgivning och kan allt och lite till om design och sånt. Han är egen företagare, och delägare, vilket innebär att han ibland måste jobba onaturligt mycket.
Min pappa lider av svåra humörsvängningar och det kan växla på bara ett par sekunder. Oftast är det åt rätt håll, men inte alltid. Det brukar bero att han upptäckt nån smula på soffbordet eller något. För min pappa är pedantisk, och lider av städmani. Han gör inget annat, och ibland undrar jag om han inte har någon inre fetisch på dammsugare eller dammvippor. Kinky.
Han är dessutom löjligt besatt av retro-prylar och avgudar Elvis.

Amanda:
Det är jag. 16 år gammal, och går första året på gymnasiet. Jag läser samhällskunskap. Jag tränar konståkning 16 timmar i veckan och umgås med mina underbara vänner så fort jag får chansen. Jag har ganska många dåliga ovanor, att slå för hårt på mina systrar är en. Jag menar egentligen inte att slå så hårt, men det spårar alltid ur och slutar med att de skriker, mer än vad som var meningen. Då känner jag mig dum. Men innerst inne älskar jag dom, mina syskon. För jag vet att jag inte klarat mig utan dom. Can't live with them, can't live without them.

E***:
Min äldsta syster ****, är 8 år gammal. Hon är platinablond och har ganska sneda tänder. Hon kanske behöver både tandställning och glasögon. Hon går i andra klass, och spelar blockflöjt på onsdageftermiddagar. Hon går dessutom på gymnastik. Jag har inte sett henne träna så jag vet inte om hon är bra eller dålig.
Hon vet precis vilka mina svaga punkter är, och är fruktansvärt retlig. Jag har svårt att se hennes bra sidor, då de negativa överväger och är fler. Fast hon är gullig när hon sover.

A*****:
**** är mellansystern. Hon är 5 år gammal, och är mörkblond. Hon gör inget på fritiden, men skulle vilja göra både det ena och det andra. Bl.a fotboll, cirkusskola, gymnastik, boxning, ridning, simning och skridsko. Ena sekunden vill hon det ena, nästa det andra. Hon är lite oberäknelig, och har mindre sömnbehov än mig. Det gör att hon springer upp och ner ur sängen stup i kvarten. Även hon är väldigt söt när hon sover. Borde kankse berätta att hon är världens gnällspik. Speciellt när hon är trött. Men det vill hon aldrig erkänna.

E*****:
Det är min 1årige bror. För att vara exakt, ett och ett halvt. Han är söt som socker, och smidig som få. Klättrar upp i min våningsäng hur enkelt som helst. Samma sak gäller systrarnas höga stolar till skrivbordet. Piece of cake för honom. Han har inte så mycket hår, men blond är han allt. Säger inte mycket, och det han väl säger är ett samlingsord för hela hans vokabulär.


Okej, detta är min familj. Som jag lever med 24/7 . Kanske dumt och hänga ut dom sådär men jag namngav iallafall inte dom. Så, nu förstår ni kanske vad jag menar när jag snackar om blocket och kontaktannonser och så......




Detta är vi. Syskonskaran.

84

Nu har fanimej en hel dag gått, igen.
Och jag som lovade att städa upp på rummet idag.
Tror ni det blev av?
Nej, rätt. Det ser om något ännu värre ut än innan jag började.*suck*














P.s. vill ni veta varför jag skrev detta inlägg?
kom närmare ska jag viska... schhhhh!
jo, det är nämligen så att nån JÄVEL
har bestämt att man måste uppdatera
sin blogg för att ens profil ska synas,
om man har ändrat den alltså.


83

Dagens innelista:
1. Min mysiga fula mössa.
2. Matchande underkläder
3. Bridget Jones.


Dagens utelista:
1. Blåst
2. Otrevliga människor på mellandagsrean, som använder armbågarna för att ta sig fram
3. Paris Hilton, get a life tjejen. Och sluta åka snålskjuts på farsans kreditkort.

Dagens outfit: Träningskläder
Dagens humör: Glad, frusen
Dagens känsla: Ont i magen, trött
Dagens längtan: Nyår
Dagens besvikelse: Jag kommer inte få min lön innan nyår :@
Dagens vill: Shoppa shoppa shoppa.
Dagens ångest: Lovet börjar lida mot sitt slut

82

jag har fortfarande inte gjort något med mitt rum

illa

*tar mig i kragen*

81

Hej. Vaknade nyss. Av att någon säger: Amanda, jag ska gå och lämna tjejerna på bio. Ses sen.
Jag blundar och försöker somna om, men precis som i tecknade filmer så har jag en fruktansvärt sen reaktion, vilket innebar att jag flög upp ur sängen ca 2 minuter efter att han, min pappa, sagt den glada nyheten. Jag skulle få en ljuvlig morgon, bara jag och bombnedslaget. Åhh härligt, tänkte jag. Nu har jag ingen som klagar på mig. Ska gå runt och mysa och städa lite försiktigt hade jag tänkt. För det är fanimej inte ofta som 5 personer samtidigt går ut ch stannar ute en stund. Man får ta till vara på tillfällena. Dom är guld värda i min vardag.
Nu ska jag ta och städa på mitt rum. Får väl se hur det blir med den saken. Uppdatering kommer vid tillfälle.
ciao



80

varför måste man uppdatera något i bloggen, för att kunna se sina sparade inställnigar?? jag ger mig inte. för det är verkligen årets mest onödiga grej. och dessutom, snacka om i-landsproblem.
puss på handen. :-*

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/355191/images/bild_197_1198770090.jpg
gosh, i miss it so bad.

79

Idag när jag kom hem från träningen, möttes jag av min syster. Hon frågade om hon skulle hänga upp min jacka och bära in träningsväskan på mitt rum. Jag som är van vid henne, fattade direkt. Hon var ute efter något. Och hon tänkte göra exakt som med tomten. Rövslicka.
Så innan hon hunnit böja sig ner för att plocka upp jackan frågade jag: Ja, vad är det du vill ha?
Asså, det är så här att pappa sa att ifall vi frågade dig jättesnällt så skulle jag, alltså så skulle vi få, för pappa sa att vi skulle få det, och snälla amanda kan vi få det???
Öhhh. Va? Är det jag som är knäpp eller svamlade du precis bara runt i massa fjäsk-ord? Säg bara vad du vill.
- Kan vi få se på din Pajoouets off de caouibbijan? (Pirates of the carribean) Det uttalas "r" inte ou. Hon försöker ett par gånger, men är inte ens i närheten till rätt. Vad är det egentligen med barn och uttal av engelska "r"... Till slut fick jag ge mig, och förklarade för henne att hon sagt rätt hela tiden. Annars hade vi haft henne gnällandes resten av kvällen.

Tänkte på en sak som hände mig innan idag. Det har hänt innan också, men det är först nu som jag tar mig tid att skriva ner det. Det handlar om människors problem med att säga vad dem tycker. För det har många svårt för, även jag. Men jag säger iallafall inte dubbelbetydande meningar. Typ den här kommentaren fick jag idag, när jag hade min übermysiga nya mössa på mig. "Oj, jag kände knappt igen dig i den där mössan". Varför inte bara säga det man egentligen menar. Varför inte bara säga : Fyfan vilken jävla mössa. Äru helt tappad eller? För med den blicken hade till och med en blind fattat att han menade det...

78

Hej där. Jag har kommit hem från Anna nyss. Phew, vi var uppe lääänge. Eller nee, inte längre än vanligt. Men, ja. Jag spenderade inte kvällen framför datan iallafall. Ändå skönt och skona ögonen. Jag undrar om dom inte börjar förvandlas till fyrkanter. Det ser lite så ut.
Sitter inne på ginza.se. Kollar in teveserien Dexter. Vill ha. Svär en lång jävla ramsa när jag ser release-datumet.
27 februari.

-2 timmar senare-

Hej där. Tillbaka igen. Eller juste, jag sa ju inte ens att jag skulle gå. Men det skulle jag. Show på stortorget. Kallt som in i helvete. Eller nej, så kan man ju inte säga. Det är ju varmt i helvetet ifall jag har förstått rätt. Jaja, shit the same, Kallt som fan helt enkelt. Någonstans under showen förflyttade sig mina fingrar till en annan del av universum. Till typ någon planet med flera hundra grader minus. Fast publiken verkade glada iallafall. Skrattade. Eller så tyckte dom att vi sög så hårt att de inte kunde hålla sig för flabb. Ja, så var det nog.
Shit, är det bara jag eller är jag alltid så himla negativ och sarkastisk?? Det känns så, eller det ser ut så.
Men ja, thats me. Vill man ha mig får man hela paketet. 16-årig tjej, brunt kort hår. Lång, hyfsat smal. Inklusive negativitet och sarkasm. Vilket kap huh?
Nej, nu får jag sluta med alla mina kontaktannonser och sånt i bloggen. Kanske göra dem till verklighet eller något. haha

Från det ena till det andra. Eller till något helt annat. Igår bröt jag en tradition. En tradition som funnits sedan i Oktober. Jaha tänker ni då, som om att vi bryr oss. Jag skiter i vad ni bryr er om och inte.
Det som hände var att igår avslutade jag inte mitt inlägg med det gamla vanliga "klart slut" . Jag sa: Puss på er alla därute, eller nåt liknande. Ändå coolt att jag vågade ta steget. Steget mot en mer varierad blogg. not.

Nu har jag nog skrivit ett hyfsat långt inlägg. Det är svårt och få nån uppfattning när man bara skriver på. Häromdagen trodde jag att jag skrivit värsta uppsatsen, men när det väl kom till kritan och jag checkade in det publicerade inlägget bestod det endast av tre rader. Så fel man kan ha. Med detta sista stycke ville jag bara säga att, om ni nu, mot all förmodan inte skulle tycka att längden på inläggen inte håller måtten så är det inte mitt fel...
Men, det gör inte eller hur? I know you like it. I know you love my blogg. Erkänn!
puss på alla mina bästigaste saker. :-*





jaja, detta bekräftar bara saken. jag är nörd

77

Ciao. Jag sitter hemma hos Anna. I hennes skrangliga och knarriga resesäng. Sitter med hennes laptop. Bloggar.
Har väl inget bättre för mig antar jag. Hon vill gå ut. Hon menar att hon är röksugen. Jag menar att klockan är 01.11.
Menar att sängen kallar. Huvudet känns tungt, och ögonen svackar. Men nej, då ska hon ut. Ut i snålblåst och kyla. Fyfan. Nej, jag tror jag stannar här. Det är alldels prefekt för mig.
posta gärna en kommentar, så blir jag happy :>
Puss på er alla därute. :-*


76

Gick och la mig sent, tekniskt sätt idag. halv 3. Fan, jag måste börja gå och lägga mig i tid.
Vaknade halv ett. Tyst som i graven hemma. För er som inte vet, jag har tre småsyskon. Anar oråd.
Ligger kvar i sängen och tänker: Okej, två saker kan ha hänt. Antingen har det skett värsta massakern, och så har mördaren glömt kolla under täcket i mitt rum, samt använt ljuddämpare på pistolen. Eller så har hela familjen samlats framför teven, och sitter och kollar på nån av mina julklapps-dvd:er.
Masar mig upp, med täcket tätt lindat runt mig. Typ inse att du måste gå upp, fimpa täcket. Men nej, kallt som fan i lägenheten, glöm att jag lämnar värmen. Kommer ut i vardagsrummet. Och vad ser jag?
En massaker har ägt rum. Nej jag skojjade, alla sitter framför teven och kollar på MIN Pirates of the Carribean film. MIN JULKLAPP, som JAG har fått.
Någon stans i bakhuvet önskar jag nästan att det förstnämnda skulle ha hänt. Dom kollar lite på varandra och nickar, precis som om de planerat någon kupp mot mig. Hör att yngsta syrran försöker viska ett, två, tre !!!
En mycket ljudlig applåd möter mig, samt kommentaren : The stiff is alive!
Muttrar något för mig själv och tar mig in på rummet. Sätter in öronpropparna som är avsedda för hårdrockskonserter. Man hör igenom. Helvete. Fan jag tror jag tar tvättstugan iallafall. Eller blocket.
" Tjurig,hormonstinn, lat och trött tonåring till salu. Hämtas när som helst. Inklusive Vit apple lap-top. Och duntäcke."
Hoppas någon nappar. Låter lockande huh? Äh, bättre och säga som det är, istället för att skönmåla bilden av mig.

75

Hej där. Sitter du bekvämt? Inte? Sätt dej bekvämt då. För här kommer förhoppningsvis ett lååångt inlägg. I detalj dessutom.
Jag gick och la mig ganska sent klockan halv 4. Därför försköts min sömn vilket gjorde att när jag blev väckt, kvart över tolv trodde jag det var tidigt på morgonen. Usch nej. Jag orkar inte vara duktig och skriva mer... Tack för en trevlig dag, Hannah :D.
Och hörre du! Du har ett iq som en riskaka.

74

Hej där. Sista uppdateringen från julafton. I detta inlägg tänkte jag bara skriva det jag fått. För sen vankas det gröt.
Jag fick:
en toni&guy plattång
trådlöst internet! waaaahhhhooooooooooooooooooo :D
kläder
underkläder
böcker, fan min pappa ger sig aldrig....
I.d smink
Fula örhängen av syrran
Raggsockar. no more käss blodcirkulation i fötterna
Pengar
Och en massa hemgjorda saker från syrrans dagis.

Det blev väl en helt okej julafton när jag tänker efter. Jag har iallfall turen att ha tak över huvudet och bo med några jag älskar, och jag känner mig älskad av. Det är väl allt som spelar roll egentligen?'
klart slut
/A

73

Jaha, ett antal timmar senare.
Som alla andra julaftonar (hur börjs de ordet?!) är alla stressade och uppjagade. Idag var det dock onormalt mycket. Päronen tjafsar om minsta lilla sak, och bristningsgänsen är nära. Det som får bägaren att rinna över är när äldsta lillasyrran lyckas dra av handtaget til toan. I ungefär en halvtimme var vi utan toalett. Mamma var rosenrasande, pappa var rosenrasande, syrran stortjöt. Jag och Elias, min 1 1/2 årige bror behöll lugnet och fick agera fredsmäklare.
Iallfall, två timmar senare än beräknat står släkten i hallen. Here we go, again. På med plasticsmile. Hej och hå. Presenter ska läggas under granen, mat ska ställas fram, och ja.. Den årliga Kalle Anka ritualen ska göras. Alla sitter samlade i sofforna, och väntar nyfiket på alla julkort som man får av Disney. Hmmm. vad sägs som att bara inse att man kan alla repliker, och händelser och ägna tidenåt något vettigt? Äta mat kanske. Jag är döhungrig.Men needå nu ska maten ätas EFTER Kalle Anka. Jaha ja, i brist på annat får man väl snällt sitta ner och kolla på den förbannade dumburken.
Efter K.A (kalle anka) gick jag ut och satte mig lite demonstrativt vid köksbordet. - Åh, amanda, vi ska inte äta förräns om en timme. Hade det inte varit jul, och hade mina släktngar inte varit närvarande hade sagt en lång ful ramsa om hur jävla seg den här familjen är. Men nu är det jul och hela smala släkten samlad. Så då får jag knipa käft.
Den timmen var den segaste ever, och min tomma magsäck skrek som fan. Snattade lite köttbullar, som bara skramlade lite i hörnet av magen.

Im not a big fan of julbord. Så jag åt nästan inget ändå. Åt desto mer clementiner och choklad och sånt. När jag sen på tom mage tog ett par glas vinglögg kände jag mig fullt seriöst lite snurrig. Shit så lättpåverkad tänker ni då, ja det är jag, men det är fan så mycket mer ekonomisk än och vara tålig.
Sammanfattning:
Kalle Anka är färdigtittad, maten är uppäten, iallafall av små ivriga barn. De vuxna sitter som alltid kvar extra länge. Dom sitter kvar onödigt länge, nästan så man undrar ifall det är av ren djävulskap. Man börjar ju undra när dom är inne på andra timmen.
Mer uppdatering kommer efter klapparna, om vi ens hinner med dom idag...
klart slut
/A

72

Då var den här då, årets mest efterlängtade dag. Iallafall hos de mindre barnen. Jag tycker mest det är jobbigt. Jag gillar julen, visst. Älskar den.
GIllar däremot inte alla jobbiga släktingar. Usch, förlåt att jag säger det. Men jag orkar verkligen inte le och vara social hela tiden. Vill bara sitta instängd på rummet. Komma ut när det vankas mat och paketer. Problemet är att det inte finns nån yta att vistas på i mitt rum. Jag har fortfarande inte gjort något åt bombnedslaget.
Idag vaknade jag av värsta skallebanken, klockan 04.30. Och va fan är det jag hör?!
" Amandaaaaaaaaaa tomten har lämnat ett BAAAAAUUTA paket till oss!!!!!!!!!!!" Skrammel, skrammel, bank, bank,
(dom klättrar upp i min våningsäng.) Hjälp oss att öppna det Amanda. - Jag visste att han skulle gilla mitt brev!!! Tindrande ögon tittar bedjande på mig. Jag drar täcket över huvudet och ber dom hålla käften. Tänker att "sååå stort kan det väl inte vara"....
Blir lite orolig när det plötsligt blir knäpptyst i rumm et. Lyfter det tunga huvudet över sängkanten. Herrejävlar. Det var inget litet paket. Det är fan lika högt som min säng, på 250 cm. *Kabom kabom kabom*, ja, min syster vet verkligen inte hur man gör för att smyga.
Somnar trots omständigheter, men vaknar tre minuter senare av: Åhhhhhhhh det är ett piano!!!!!!!!!!!!!!! En keybord, rättar största systern.
Jag tänker: det är lika bra och gå och hänga sig. There's no escape. Skjut mig, långsamt eller nåt.
-Åhhhhh man kan spela Jingle bells på den! Woooow!
Vid det här laget, och framför allt vid den här tidpunkten, 04.45, är det inte rätt tillfälle och jävlas med mig. Jag samlar alla mina krafter, som visserligen inte är många, och vrålar en sjuhelvetes ramsa om att de snart inte har nåt jävla keybord kvar.
Borde vetat bättre, dom jävlarna vet vilka punkter dom ska trycka på, och vid det här tillfället är det osammanhängande på tangenterna.
Att jag dessutom slog in The Ark's album "Prayer of the weekend" till dom igår gör att jag fullt seriöst funderar på att flytta ner i tvättstugan eller något. Det är ju varmt och skönt i torkskåpet, och ljudisolerat.
Anyway, ifall ni känner för två flickor, 5 och 8. Hämtas när som helst. Keybord ingår.
Detta är min julaftonsmorgon. Uppdatering när släktigarna blir för tråkiga eller nåt.
klart slut
/ A

71

Hey there! det är julafton snart. Ifalll ni nu mot förmodan skulle ha total-missat det.
Med julen kommer också stress och irritation och mat. Inte lite mat heller. Hela köket är fan fullproppat med skinkor och skit. Fan varför tog jag upp mat?! Spåren efter fastan idag har satt sina spår. Är ashungrig.

Syskonen springer och påminner sig själva om att sköta sig hela tiden. " Mamma, snart behöver jag inte vara schysst längre, för då har tomten redan lämnat paketen"... Men dom är jävligt noga med att inte göra bort sig.
Idag var det två änglar som gladeligen gick och borstade tänderna, utan gnäll. Wonder why....

MIn uppgift i den här familjen är att slänga/"äta upp gröten" som de små liven ställt ut. Tittade ut genom fönstret, och såg en lapp brevid tallriken. "Kära tomten, du är en fantastisk tomte. Jag tycker om dig så myket, Du är den bästa tomten man kan önska sig, och jag hoppas att du tycker att jag har varit snell. För det har jag faktiskt. Jag längtar tills du kommer med paketen. Du är bäst tomten, jag älskar dig."
Hmmm I smell some asslicking. Jaja, nu ska jag gå och slå in mina 4 julklappar. :) Tack för idag Izabell. You made my day. Och tack cassie för att du tvingade med mig till Åhléns fast jag var svintrött. tack.
klart slut
/A









äh, va fan. Tror nog jag går och äter upp gröten iallafall. ciao

70

Det här har jag inte:
Fortfarande ingen julkänsla
Alla paket är inte inhandlade
Mitt rum ser fortfarande för jävla hemskt ut

Det här har jag:
Köpt julklappar till mig själv
Färgat håret
Skitit i rummet (ej ordagrannt)
Sovit bort dagen

Kort sammanfattning av "Dan före dopparedan" : PANIK



69

Igår åkte jag till stockholm. Tåget var segt, men som tur var hade jag datan med mig. och fick såklart prat-sällskap :). Sent som fan kom vi fram till stockholm och checkade in på hotellet. Slängde mig i den nybäddade sängen och kom på att Mamma sparat en baguett till mig. Halv två satt jag och käkade en rostbiffsbaguett. Mitt i centrala Stockholm. En stockholmsnatt. På morgonen vaknade jag. Eller, mamma väckte min kropp. Huvudet sov fortfarande, när jag klivit ur duschen. Nån stans mellan frukostbordet och tandborsten vaknade även huvudet. På tal om frukosten ja, den var underbar. Tusentals olika bullar, bröd, scones och wienerbröd. Ännu flera pålägg, där fanns verkligen allt. Juice fanns i fler smaker än jag visste fanns överhuvudtaget. Trots att jag kunde valt värsta champion frukosten tog jag en fralla med smör och en glas apelsinjucie. Jag är van vid det, det kändes tryggt. Så efter min vanliga frukost gick vi upp på rummet för en sista uppfräschning. Jag passade på att sätta på mig ett ansikte. Mest för alla andras skull.

Så, väl ute ur rummet kom jag på att jag hade en sk. "bad hair day". A really bad one. Så jag sprang upp för trappan och drog fram kortet för att gå in och hämta my beloved mössa. Fattade verkligen inte varför jag inte kom in. Såg att en städerska kollade på mig lite konstigt. Fortsatte försöken att öppna dörren. Nu kollade hon på mig som om jag var ett psykfall. Speglade mig och konstaterade att det inte var nåt fel, förutom håret då. Men så illa var det väl inte? Eller...? Ett sista försök med dörren och då inser jag. Jag har stoppat in Visa-ung kortet istället. Va fan!? inte konstigt att hon kollade på mig som om jag var värsta freaket. Jag började rafsa runt i väskan och inser efter bara ett par sekunder att kortet ligger tre meter ifrån mig. På andra sidan dörren. Brevid min mössa. Ner för trappan, fram till receptionen, förklara läget. Få nyckel, springa upp för trappor, låsa upp och hämta mössa. Stängde dörren långsamt, bara för att försäkra mig om att kortet var med.

Nu kunde vi äntligen, jag och mammsen, gå ut på stan. Bland alla förvirrade och stressade julshoppare. Vi var två av dem nu. Två av de vilsna stressade nollåttorna. Länge sprang vi runt i affärer, in och ut, zick-zack slalom mellan ringlande köer och uppjagade själar. Ibland såg man en väldig folksamling, då kunde man vara säker på att det antingen var minidonuts, eller gratis julklappsinslagning. Människan i ett nötskal, glupsk och girig, Så fort det vankas gratis-saker är dem där. Oavsett om det är något man egentligen inte vill ha eller nåt fantastiskt är dem på plats. Vid det här tillfället var det som sagt gratis inslagning av paket. Hade en fundering på ifall man kanske skulle gå fram och be dem slå in nåt absurt. Kankse en använd strumpa, eller en hamburgare eller nåt. Eller be dom slå in en gurka och en burk vaselin. Då hade de stackars jävlarna fått sig en bra tankeställare. Att dessutom be dem skriva : " Grattis Klas" eller annat gubb-namn hade varit ännu bättre. Gud, ja. Det måste jag göra.
Jaja, nu kom jag in på nåt sidospår, var va jag? Juste, ute på stan. Efter att ha varit inne på sju H&M på en yta av mitt rum, ni vet, skokartongen, så var jag slut. Försökte hålla uppe humöret, genom en energibooster. Köpte mig 6 stycken minidonuts. Blev pigg som fan, och gav järnet för att hitta de sista julklapparna. Köpte lite småsaker till syskonen. Till mig själv köpte jag en hårfärg. Ska färga håret ikväll, hur, ja, det får vi se.
Iallafall. Vid tre-tiden, när mina trampdynor inte längre existrade, gick vi mot hotellet för att ta det lilla bagage som vi hade. På tågstationen fick jag ett plötsligt begär av Burger Kings pommes. Gick med bestämda steg genom Stockholms centralstation, Med bestämda steg mot den röda upplysta texten. Förbi the golden "M", och förbi Pizzahut express. Mot BK. När jag stog i kön ringde mamma. Uppjagad, "tåget går om 10 minuter, var fan är du??"
- I kön på Burger King, var annars??? Jag hade ju sagt det precis innan jag lämnade henne, att jag skulle köpa pommes och att vi skulle ses på tåget. Hon är bra vimsig hon, min morsa.
Framför mig i kön stog en annan vimsig typ. Han verkade ha svårt och stå still, eller så var han fruktansvärt stressad. Vände sig om en gång i minuten. Jag blev lite smått irriterad, för det betydde att varje gång han vände sig om var jag tvungen att backa en halv meter, för att inte bli knockad av hans gigantiska golfbag. Vilket betydde att resten av kön trodde det var jag som inte kunde stå still. Efter femtielfte gången vänder han sig om och fräser: Kan du vara snäll och inte stå bakom mig, jag blir stressad.
Ja lille vän, du står i en kö till en av världens största hamburgerkedjor, va fan hade du förväntat dej ?!? Till råga på allt la han av värsta stinkbomben innan han gick. Så hela jävla kön trodde det var jag. Vadå pinsamt läge.
När jag fått mina efterlängtade pommes gick jag för att hitta spåret. Det var inte det lättaste ska jag säga. Sprang upp och ner i trappor, fram och tillbaka, ut och in, blev alldeles snurrig, och mobilen som retligt ringde. Nu vet hela Centralstationen att jag har sällskapsresan som ringsignal.
Som ett ljus i mörkret såg jag skylten " spår 11 --->". Jag sneddade mellan alla j---la kattburar och julklappar och tanter och mammor och pappor och andra saker, och hoppade på tåget. Det började rulla direkt efter att jag kommit innanför dörrarna. Nu sitter jag på tåget, någonstans mellan stockholm och malmö. Och har ingen aning om hur långt det är kvar eller något. Det enda jag vet är att jag inte tänker flytta min röv en millimeter förrens vi rullar in på Malmö central.
klart slut
/ A

68

ignorera detta inlägg, för det är bara för att mina inställningar inte syns föräns man uppdaterat sin blogg. Korkad idé. Totalt onödigt.

67

Snälla söta rara ni. Ja just du som läser detta. Du som tjuvtittar. Kan du inte lämna en kommentar. Bara skriva en rad, ett ord whatever. P-l-e-a-s-e-? (A) Jag vill liksom se om det seriöst är någon som ens läser. För är det inte det så är det ju inte lönt att fortsätta skriva. Eller jo. Jag skriver ju ändå för min egen skull. Jäjä. Invecklat inlägg. Min poäng var iallafall att ni ska skriva en kommentar.
thnx :)

66

palla att jag har haft hicka hela jävla kvällen. Vadå träningsvärk i morgon. Palla att jag inte skrivit ett piss på samhällsuppgiften. PALLA

65

Igår gick jag och la mig ganska sent. Jag kollade på Jackass. Det var ett tråkigt avsnitt, men var tvungen att kolla klart. I pauserna skrev jag lite socialdemokratisk historia vilket resulterade att när jag sen läste igenom texten för att spara, var en del oförklarliga ord med lite här och där. Typ Steve-O, kundvagn, trappa, ja you name it. Och bara för att klockan
var 23.10 kunde jag lika gärna vara uppe och kolla på sena CSI. Suck, det bådar inte gott för mig som försöker fixa till min fuckade dygnsrytm.

Imorse var jag trött som ett jävla svin. Tröttare än tröttast. Tänkte att jag skulle pigga upp mig lite. Tog en dusch, snodde brorsan duschtvål, för bebisar. Pallade inte resa mig och ta den vanliga.
Dålig blodcirkulation, jag svimmade. Slog huvudet i handfatet. Blev bara tröttare av duschen. Undrat som fan varför. Det brukar alltid vara effektivt. Idag när jag hem från skolan gick jag in på toan, och där stog brorsans duschtvål igen. Läste på flaskan.
"Bedtime showergel. Proven to help baby sleep better". Inte undra på att jag blev trött som fan.
klart slut.
/A

64

Jag har ännu inte inhandlat en endaste julklapp. Den enda jag har är en bok till syrran, och den har jag fått av nån. Uschans. Hur är det nu man säger? Nästa år ska jag vara ute i god tid. Jaja, vi säger väl så. Fast alla vet mycket väl att man snarare är ute senare året därpå.

63

Ja, jag har kommit fram till det nu. Jag älskar livet. Man har bara ett liv, så det är inte lönt och slösa bort det på att gå runt och vara ledsen. Waist of time och waist of energy. Typ. Man får helt enkelt acceptera sig själv och sin tillvaro och nöja sig med den. För jag har det hundratjugotusen gånger bättre än många andra. Det vet jag nu.
En annan sak jag måste få sagt är att jag av någon anledning sa min blogg till min svenska lärare. Dum idé. Men ja, vad ska man göra. Trevlig läsning svenskateacher. Läs och njut. Men säg inget till mamma! :P
Nu ska jag fortsätta passa mina jobbiga gnälliga syskon. Skjut mig. Snacka om dubbelmoral att börja ett inlägg med hur mycket man älskar livet och avsluta med skjut mig. Ojojojojojojojjoj O.o
klart slut
/A

62

den bästa dissen på länge kom väldigt oväntat, och plötsligt. Den kom även av den mest försynta tjej av alla på träningen. Vi behöver inte hänga ut henne. Ska försöka återge händelsen så bra så möjligt. Personerna som är involverade är Heidi, Felicia, Disa, Jag och vår tränare Fredrik. haha, detta är klockrent.. ja juste, ska återberätta den ju.
Småtjejerna flockas runt Felicias mobil. Det är en kille som bakrgundsbild.
Amanda- Vem är det?
Småtjejerna- Ser du inte det?
Amanda- Är det Måns? (Måns Zelmerbög oj, menade såklart zelmerlöv)
Felicia: Ja!!!
Amanda: Gillar ni honom för att han sjunger bra eller för att han är snygg?
Disa: Ja, man måste ju ha båda för att bli en bra artist. Han är såååå snygg!
Fredrik som stått och tjuvlyssnat på konversationen: Ja, att man är snygg är helt klart det viktigaste för att bli en artist!
Heidi: Är det därför du inte är artist?
Åhh det kom som en blixt från en klarblå himmel. Helt galet klockrent. Heidi, you made my day. xD
Men förlåt för ett fruktansvärt onödigt och ointressant inlägg. Jag tyckte iallafall det var kul. Fast det var roligare IRL, lite svårt att fånga all sarkasm som låg och vilade i luften.
klart slut
/A

61

Jag vill kunna rita helt snyggt. helt coolt liksom. abstrakt typ. hmmm, får väl skriva in det på listan.

60

Dear Santa!
I have been a nice girl this year, and I have done my homework every day.
I have eaten my dinner without complains, and I have just been mean once.
Here's my wishlist:
-Clothes
-Underwear
-Make-up
-Brace-let
-Wire-less internet
-Money
-Jacket
- Snow for christmas
Please, I want this things so bad....Åhhhhh om man ändå vore barn igen. Jag vill också skicka önskelista till tomten! Jag vill också TRO på tomten. Visserligen var det bara 5 år sen jag slutade tro på honom men... ( för er som är nyfikna, 16-5= 11. Ja, när jag var elva trodde jag på tomten. kul för mig va? )
(Respektera att jag suger på engelska).. Oj, nu blev det ganska många paranteser, men men. Sov gott felllows! ( uttalas 'felllas' i detta sammanhang) :P
klart slut
/ A

59

Hej igen. Idag är det lördag, och igår var det fredag. No shit tänker ni då, men jag måste bara fräscha upp minnet lite. Det har blivit lite degigt innanför pannbenet, eftersom att jag sovit 12 timmar i natt. När jag vaknade hade jag huvudvärk, och när jag sen skulle gå ner för stegen ( jag har våningssäng ) så hade någon Iq-befriad människa tagit bort stegen. *swisch* sa det, så hängde Amanda i luften, en halv decimeter ovanför golvet. Vid frukostbordet spillde jag kokhett te över låret, så det r helt brännskadat nu. Sen blev jag biten i stortån av min kannibaliske lillebror, När han sen smajlar upp säg som om han vunnit en halv miljard så är det inte så lätt att vara sur. Dessutom dammsugar mamma, och jag har ont i huvet. Usch, jag blandar tempusformer hej vilt va? skitsamma, orka bry sig. Sen, iallfall, skulle jag skynda mig iväg till träningen. Vi började 13.30 och slutade 17. -.-
Juste, eftersom att det var så många timmar, så skulle jag koka varm choklad. Jag råkade bränna mjölken och fick göra om hela skiten, vilket resulterade i att jag fick springa till bussen. Den var försenad, och när den väl kom, ca 10 minuter senare hoppade jag på av bara farten. Jag kollade inte bussnumret..... Detta resulterade i sin tur i att jag hamnade någonstans mellan Sofielund och Rosengård. Det var läskigt, och ingen förstog svenska. För att hitta tillbaks till någorlunda kända kvarter tog jag fram min återfunna mobil ( tappade den på bussen i måndags, och en snäll själ lämnade in den på hittegodset ) och precis när jag slått 040-3031.. så dör mobilen. Jag fick klara mig ensam. Som en vilsen höna irrade jag omkring tills jag tillslut hittade till södervärn. Där kunde jag ta en annan försenad bussajävel och ta mig till min förbaskade träning.
30 minuter senare...
Jag kliver in i den iskalla ishallen, och inser att det är här som resten av min lördag ska spenderas. Brrrrrrrr.......rrrrrrr ......rrrrrrrr ja ni fattar väl eller nåt.
Nu är jag iallafall hemma, men mina tår, dom är någon annan stans. och det är inte hemma i min varma lägenhet..
Nu ska jag kollla på Americas funniest home videos och tönta mig. Sådeså!
klart slut
/A

58

Det är fredag!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ifall ni nu skulle ha glömt det liksom. ^^

57

Aldrig mer kommer dagen 10:e december 2007. Aldrig mer. Lite konstigt är det faktiskt, håll med om det.
Appropå ingenting, så har jag fortfarande inte sett en minut av julkalendern. Trots att hälften av avsnitten redan gått. Jag visste det.
klart slut
/A

56

Ja, jag tänkte berätta lite om min helg. Min underbart trevliga, fantastiska helg.
I fredags. Jag vaknade med feber. Ja i fredags vaknade jag med feber, och gick ändå till skolan. Fråga mig inte varför, men jag gjorde det. Mådde skit, kunde knappt hålla ögonen öppna. Det var jobbigt, jag minns att jag låg ner på tre stolar under min färgglada sjal. Ja, för det behövs tre stolar för o täcka min längd, nästan iallafall. Matten var jobbig, jag trodde att vi skulle få tillbaka proven vi skrivit dan innan. Jo för det fick vi förra gången, han rättade dom under kvällen. Men vi fick inte dom. Dumma Tommy som ger en falska förhopppningar. Sen skulle det ätas lunch, på bagericafét, och den vanliga blonda saken stog i kassan och suckade ljudligt över våra elevkort. Men jag ska jävlas med henne och alltid komma och beställa krångliga saker. Ja det ska jag. Sen hade vi datakunskap, och då däremot fick vi tillbaka ett prov vi gjort för ex antal veckor sen. Det gick väl bra, antar jag, 24 av 27. Mm, det gick bra. Efter en lång diskution om huruvida vi skulle se supersize me från början eller från där vi slutade förra veckan. Vi började mitt i. Den är äcklig, den filmen, handlar om en kille som lever på junkfood. Mack donnalds mat. Skabbigt.
Sen gick jag hem och vilade mig, för jag mådde fortfarande skit... och juste, skolkatalogen kom dagen innan, så om jag inte minns fel så slängde jag mig med den för att leta upp diverse gamla kompisar och andra bekanta. Alltid lika roligt. Sen stack jag iväg till träningen, fast jag hade feber. Det var massivt dumt. Varför använde jag ordet massivt? Anyway, det var väldigt dumt, och jag lämnade träningen efter bara en halvtimme. Onödigt att slösa energi och tid på det. När jag sen kom hem, hade jag ett antal missade samtal från Casandra och Izabell. Mina partymates. Juste, vi skulle ju på fest hos Johanna i trellleborg. Och juste, jag hade 2 liter vin där som var mina. Oj då, det kan inte sluta bra...
Iallafall, jag sprang runt som en dåre, eller nä, det var ljug, jag lufsade runt i långsam takt och valde med omsorg ut kläder. För jag skulle till en fest. Trots att jag mådde dåligt. Trots att jag hade 38.7°C feber. Min slutliga outfit blev de svarta nya jeansen, den nya glittriga västen och en grå tröja. Det blev ganska mycket push-up. Men, har man inget att pusha up så är det ju lugnt. Nej, nu var jag självkritisk. Anyway, jag väntade länge på Izabell och Casandra, och när de kom tog vi tillsammans bussen till Trelleborg. Well dahh, tänker väl ni då, klart man tar bussen tillsammans!? Jo, det blev lite fel ordval. Vi kom dit och man hälsade på folket. Försökte vara social. Lyckades väl lite halvdant. Klippte upp fliken på Rebenschoppen-kopian, vitt vin som vitt vin. Same shit different name. Fick ett hett tips från alkiseliten, blanda ut med socker. Ajaja. Inte bra, Amanda mådde inte speciellt bra i lördagsmorse, kan jag tillägga. Iallafall, kvällen blev ganska chill, men mycket trelleborgsfolk. Bara trelleborgsfolk rättare sagt. Minnena är diffusa, men en sak har lyckats etsa sig in i pannbenet på mig. En fylleramsa som ett coolt lebbpar lärde mig. Trots att ramsan egentligen var helt fel för oss, så sjöng Izabell och jag gladeligen med. Den gick såhär:
"Ja voll, ja voll, ich liebe alkohol, och alkohol och kvinnohål de enda hål vi tål, skål!" Hmpf! Fyllesvin...
Efter att vi stött och blött i om vi skulle sova där som planerat eller åka hem så satt jag helt plötsligt med 02.16 bussen hem mot Malmö. Jag mådde skit under den resan. Mådde förjävligt. Lovade mig själv att aldrig dricka igen. Hah, säger jag och har en liter vitt blaskevin i väskan. Jag kom hem halv 3. Då hade jag fyllefrossa, feber, mådde illa och var trött. Och varken mamma eller pappa visste att jag var hemma föräns liket rörde på sig klockan halv ett nästa dag. De lämnade huset, när jag gick upp. Thank God! Jag mådde som en saharaöken och frossan hade fortfarande inte lagt sig. Jag stillade törsten med att dricka dagbehovet vatten x3. Hämtade skolkatalogen, la mig på soffan och åt frukost. Lättsaltade chips och gymnasiekatalogen. Det är livet.
Bakis som jag var gick jag på stan med Anna, med halsduken högt upplindad i ansiktet. Hade jag haft solbrillor hade jag inte bangat. Mådde inte prima.'
jaja, nog om mitt klagande, jag sov hos Anna från lördag till söndag, sen åkte jag hem och städade mitt rum. Det är nästan fint. Konstigt att ett rum på en kvadratmeter kan bli så stökigt. Och att det är en så omfattande process att fixa iordning där innne. *suck* .... Efter tre och en halv timmes maratonläsning i pocketboken "Svenne" är jag nnu totalt hjärndöd. Och nä, jag är inte rasist eller så, vi är bara tvungna och ha läst ut den tills i morgon, på svenskan.
Det var min helg, förlåt för ett segt inlägg. Men ingen tvingar er. Fritt land....
klart slut
/A

55

Hej. torsdag idag, wich means matteprov avklarat. det gick. Varken bra eller dåligt.
Just nu sitter jag och knarkar alvedon, eftersom att någon jävel bestämt att jag ska ha feber. Huttrar som en jävla hund.
Känner mig som en reumatism-skadad gamling. *feberfrossa*
Annars mår jag väl bra, inombords liksom. Känner mig ändå varm på nåt sätt. Och nej, det beror inte på feberhelvetet.
Imorgon är det väl hyfsat chillo-dag. Borde väl egentligen stanna hemma i guess. Men va fan. det blir inte sämre av att gå. * indenial* (stavning?!)
feber suger kuk.
tack för mig.
/A

54

jaghatarprovjaghatarprovjaghatarprovjaghatarprovjaghatarprov
jaghatarprovjaghatarprovjaghatarprovjaghatarprovjaghatarprov
jaghatarprovjaghatarprovjaghatarprovjaghatarprovjaghatarprov
jaghatarprovjaghatarprovjaghatarprovjaghatarprovjaghatarprov
jaghatarprovjaghatarprovjaghatarprovjaghatarprovjaghatarprov
jaghatarprovjaghatarprovjaghatarprovjaghatarprovjaghatarprov
jaghatarprovjaghatarprovjaghatarprovjaghatarprovjaghatarprov
jaghatarprovjaghatarprovjaghatarprovjaghatarprovjaghatarprov
jaghatarprovjaghataratthatasakermenjaghatarverkligenprov
är det bara jag eller är mina inlägg lite hmm, "fantasilösa"?

53

jaghatarläxorjaghatarläxorjaghatarläxorjaghatarläxor
jaghatarläxorJaghatarläxorjaghatarläxorjaghatarläxor
jaghatarläxorjaghatarläxorjaghatarläxorjaghatarläxor
jaghatarläxorjaghatarläxorjaghatarläxorjaghatarläxor
jaghatarläxorjaghatarläxorjaghatarläxorjaghatarläxor
jaghatarläxorjaghatarläxorjaghatarläxorjaghatarläxor
jaghatarläxorjaghatarläxorjaghatarläxorjaghatarläxor
jaghatarläxorjaghatarläxorjaghatarläxorjaghatarläxor
ja, jag antar att you get the point. men jaghatarläxor
jaghatarläxorjaghatarläxorjaghatarläxorjaghatarläxor
JAG HATAR LÄXOR

52

Idag, tisdag, var vi återigen ute på okända marker och spelade badminton. Eller okej, det låg typ bakom Heleneholmsskolan. Men still....
Som förra veckan spelade vi badminton, och det bådar inte gott för morgondagen. Jag har fortfarande träningsvärk från förra veckans bravader. Sen, vänta på girlsen för att de tydligen inte vet hur man skyndar sig.. =P
Lunchen var väl som vanligt. Lite större sällskap bara. Maten bestod av friterade vårrullar, ris och kycklingsgryta. Stark som fan.
Dagens hallejuja moment kom när sista lektionen var inställd. Det betydde att jag slutade redan klockan 11.50. Wahhooo. Dagen kommer spenderas framför datorn. Det enda som kommer skilja sig är vilka program som är öppna. Mellan, hmm 16-18 kommer Neo-office vara uppe, för skrivnig på franska. Msn kommer nog också vara med sådär på ett litet hörn. *suck* jag är verkligen dålig på att plugga.
Jäjä, imorgon är äntligen mina stövlar klara. Jippey Yey.
Idag ska jag nog baka lussekatter. Mumsfillibabba
klart slut
/ A

51

Igår drack jag julmust. För första gången på ett år. Och åt lussebullar, för första gången på ett år. Jag åt pepparkaksdeg också. Inte första gången på ett år.
Men iallafall. Så fort julmusten började skumma över spred sig julkänslan upp i mina sinnen. Man plockar fram djupa minnen som legat glömda så länge. Alla övriga dofter plockas också fram; apelsin, saffran, pepparkaksdeg, kardemumma, ja alla dofter som finns under decembermånaden. NOSTALGI.

50

Gick och la mig halv sex imorse. Kvart i sex, menar jag. Vaknade tjugo minuter innan jag skulle möta sofia. trött som ett svin . *Skyller mig själv*
Hittade byxorna jag så länge gått och dreglat över i H&M katalogen. Fast de var för små. Sprang runt halva malmö med skoskav och letade. Yäuy! jag hittade dem till slut. H&M is the fuckin' shit! ! !
Glömde kolla adventskalendern idag. Men den är säkert tråkig ändå. Ska dock nog kanske börja se den på morgnarna ^^. Försöka lura upp mig själv ur sängen i tid, så att Izabell slipper vänta så fasligt länge.
Jaja, nu sitter jag iallafall här igen och skriver. Samma plats.
Just nu, vid den här tidpunkten är typ fjortismaffian och alla smygbögar påväg mot diverse förfester. För att sen dra vidare till den mytomspunna CHOKLADFABRIKEN.
Fjortisbarnen dricker vodkablandningar i massor, och smygbögarna shottar jäger. Senare ikväll tar de bussen in mot stan och hoppar av vid möllevångstorget. Därifrån stapplar de sig mot ingången och den kilometerlånga kön. Det regnar och flickorna klagar över förstörda frisyrer och kletigt smink. Till slut är de inne, och jakten på närkontakt börjar. Jag är likadan, antar jag. För det var väl idag det skulle vara? Har för mig det.
Ni får tycka vad ni vill, men detta är ur min synvinkel.

klart slut
/A





















RSS 2.0