give me a chance to go and i'll take it

Borde jag renbädda innan jag sover, det kommer göra själva sänggåendet mycket mycket behagligare. Orkar jag? Har ju trots allt feber. Känner mig ynkligast i världen och hade verkligen behövt skeda med någon en hel natt och bli pussad på. Tänkte att det är smart att vara i säng innan 24.00 kvällen innan du börjar klockan 08.00. I natt strejkade allt och jag låg vaken så länge att jag hörde posten komma. Kan dock berott på att jag lyssnade på ljudboken av "Snabba Cash". Vad är det med mig och kriminalböcker, csi-serier, osv. osv. Det är wierd. Lika wierd som faktumet att jag känner någon form av instinkt att vara snyggare än folk. Smalare än folk. Smartare än folk. Bättre. Bäst. Du har en lång väg att vandra Amanda. Vi ses imorgon, dags att renbädda och situpsa.  

You told me I was going to lose the fight

Har egentligen inget att skriva om. Totalt tom i skallen, men jag skulle kunna berätta att jag dragit på mig en ögoninflammation och feber och hosta. Det känns stabilt med tanke på att jag aldrig annars är sjuk. Längtar tills jag kan shoppa. Bara något. Bryr mig egentligen inte om vad jag köper; en sko, en jacka, en snodd, en ring, ett par fina höstskor, ett par skor, ett par högklackade platåpumps, en kjol, en klänning, en sko, ett halsband, ett par örhängen, en dubbelsäng, en ljusstake, en chailatte. Vad som. Jag känner bara att jag måste spendera. Ligger på minussidan nämligen, långt långt minus. Jag saknar en viss männizka. Jag vill inte börja 08.00 imorgon också, jag kräks. Det går inte att gå upp så tidigt. Omöjligt. Juste jag har ju gjort om designen också ja. 

I'll put a spell on you

Tävlingsinstinkt är bra att ha.  
Tillfällen där min tävlingsinstinkt förändrat situationen:
  • 300 situps om dagen istället för 150 som jag tyckte lät rimligt
  • Tävling på cykel mot en annan cyklist= svinsnabb cykling.. Då gick cykeln sönder. Resten vet ni.
  • Ätit äckliga saker. För äckliga för att nämnas egentligen. Druckit diskvatten för att slippa ställa kompis matbricka i högstadiet.

Tävlingsinstinkten är väldigt snarlik till tvångstanken.
Tillfällen där tävlingsinstinkten gick lite över styr:
  • Cyklat från linnea till hem på en låt på ipoden ( typ 3 minuter ) 10 minuter tar det i normal snabb cykling.
  • Situps efter varje måltid. Måste vinna över...? Ingen. 
  • Inte nuddat streck (på trottoaren) en enda gång under en hel dags shoppingrunda. Vem skulle jag vinna över då?
  • Fiskbulletävlingen när jag spydde i en papperskorg.
  • Bad på bo01 i hmm. april?
Nä men tävlingsinstinkt, det är fan bra grejer. Sov gott. 

all i ever wanted

glad att det finns tillflyktsställen att gå till på natten när man inte kunnat följa med ut på grund av både det ena och det andra. nu gittar jag och tills vi hörs kan ni väl säga vad jag ska skriva om (min fantasi=noll)

najs cykel

och min funderar-dag igår slutade med funderingar på akuten. kom hem 04.30 med en lätt hjärnskakning, krossat tjafs i höger hand och fuckade ben samt skrapsår på axlen höfterna och händerna och så. najs cykel

bang bang my baby shot me down

Imorgon var/är det fredag och jag visste att även den här veckan skulle gå snabbt. Just nu sitter jag och filosoferar inrullad i duntäcke och dricker te och känner att snart så kommer nåt jävligt jobbigt bryta ut. typ svininfluensan 2.0. 
Sen sitter jag här och funderar över om jag gillar faktumet att jag har ignorerat matte c läxan och uf-grejset sen i början av veckan. Kan tillägga att det skulle varit klart imorgon. Kan tillägga igen att jag börjar 08.10 imorgon bitti också. Jag vet inte riktigt om det känns helt okej något utav det. Är på ett sånt där funderarhumör idag och tänkte fundera över när mamma gjort klart maten och om den kommer vara god eller ej. Det skulle ju vara nåt italienskt.. Och sen undrar jag om det kommer hända något imorgonkväll eller om det kommer bli en dryg helg. Hade iochförsig inte brytt mig speciellt mycket. Funderar på huruvida dom kommer åka iväg och låta mig ha maskerad för fulla muggar här hemma eller om jag kommer behöva göra en del folk besvikna och säga: jag har tyvärr inte råd med lokalhyra så då får det bli inträde på min lilla informella 18årsbjudning. Vilket i sin tur känns jävligt sniket. Oavsett vad, alla som läser detta är välkomna till mig den 3e oktober på öppet hus och brunch/buffe och kanske ett och annat spritbål. Jag kan ju återkomma med tid och så och varna för att det är blandad ålder och att ni dessvärre kommer behöva vistas i samma lägenhet som min släkt men å andra sidan ska jag se till att det finns bål så det väger upp tycker jag. Och ni behöver inte ta med er present om ni inte tvunget känner för det. Hehe. Föressten har min granne skaffat sötaste valpen. Och igår började jag läsa Da vinci koden, men grejen är den att jag inte har någon lampa brevid sängen vilket betyder att jag inte kan ligga och läsa innan jag somnar för då måste jag ha taklampan tänd(som förövrigt inte funkar för tillfället) och då måste jag gå upp och släcka och vägen tillbaka i mörkret är skitläskig med tanke på att jag fortfarande lider av "monster-under-sängen-syndromet". Så det går lite trögt på läsningsfronten. Är det nu man ska sluta skriva och tycka att det får räcka för den här gången? För det är ju " såååååå tråkigt med långa blogginlägg för dom orkar ingen läsa" och kanske borde jag lägga in bilder lite oftare på min vardag för en blogg utan bilder är "sååååå tråkig och kommer aldrig kunna bli känd". Tur man inte vill bli känd då, tänk vad mycket press man hade fått och hur ofta jag hade behövt uppdatera. 

Jag borde verkligen sätta mig in i matten och iallafall göra 10 uppgifter (vilket är lika med 100 uppgifter typ)... Läs aldrig matte c.  Jag borde lägga ner min själ i skolan nu sista året. Men... Bryr jag mig? Nej jag sticker till casandra istället. Och så gör jag matten inatt eller imorgon bitti. jaja sure. 






pocketful of money


de där kallar jag "brist på saker att göra"

we're only in it for the drugs

Kära bajskorv.
Idag har varit en oändligt tråkig dag i skolan. Vi hade först småföretagande.... Tänk om mina inlägg sett ut så! Jag hade dött av tristess. Jag ligger och tänjer (som vanligt) och det gör rätt så ont ja. Imorgon är det tisdag vilket innebär en dag närmare helg. Vill åka till göteborg nu nu nu men känns inte allt för lönt när det enda bevis på att jag är "18" ägs av min reskamrat. Fast dom kanske inte är så bright:a i Götet och tror att två izabell födda samma dag är ute och festar tillsammans. Random det hade varit. Vad gör ni? Jag fick visst igång er igår, 6 hela kommentarer. Wow. 
Idag har jag faktiskt inte lekt med thisissand.com utan istället gjort min matte c läxa och liknande tråkigheter. Imorgon borde jag städa vidare på rummet, men jag har för mig att jag har en labbrapport som gärna vill bli skriven, dock inte av mig. Linnea är på vift i lund och jag vill också vara på vift. Typ jättelångt bort. Kanske till och med ett annat land. Typ grekland. Men så var det de där med pengar och så var det de där med att skaffa jobb och redan nu vet jag att jag inte lär få tummen ur röven så det är inte lönt att säga " jag ska faktiskt göra det den här gången". Det får komma när jag verkligen har pengakris (som om jag inte har det redan) Hehe. God natt 

och jag ramlade in på nåt discotek...

Fan vad jag har många frågor som ramlar runt i min hjärna.. 

- Varför är jag så speedad på natten, alltid?
- Kommer folk verkligen ta maskeraden på allvar? 
- Kommer det bli kul att fylla 18? ( det finns faktiskt inga dumma frågor)
- Kommer detta året gå så jävla snabbt?
- Kommer jag klara projektet som börjar imorgon?
- Kommer jag orka upp imorgon?
- Kommer jag faila matte c?
- Kommer jag festa tills jag får skrumplever?
- Kommer nyår bli kul?
- Kommer det snöa i vinter?
- Kommer jag gå i för kall jacka pga blåvägran till dunjacka? (hehe)
- Kommer jag ens komma ihåg maskeraden dagen efter föressten?
- Kommer alla kommande planer gå vägen?
- Kommer 2010 bli den bästa festivalsommaren? (JA)
- Kommer ni skriva en kul kommentar i det här inlägget? (nej)
- Kommer jag någonsin få reda på vilka de okända läsarna här är?
- Kommer jag typ om 5 år sitta och skratta åt just detta?
- Kommer jag bli av med min skobesatthet? Inte så länge topshop och net-a-porter finns.
- Kommer dessa vighetsgrejerna jag plågar mig med ge resultat?


Kommer jag orka upp imorgon? Kommer jag orka upp imorgon? Kommer ni skriva fler kommentarer? ( Nä )

snälla bevisa att jag har fel mina 10 vänner


myrlejonet tar dig

Nu: städa rummet.
Sen: Planera the last supper och the best party evah.

Ofta jag kommer städa. 

jag har mera tålamod än vad du har hårda ord

http://thisissand.com/gallery/#/100792 

det där roade jag mig med denna lördagskväll. 

jag har mera tålamod än vad du har hårda ord

saker att se fram emot inom det närmsta halvåret:

Bli officiellt myndig.
Ha maskerad med fetaste temat
Fika sönder
Dricka pepparmintste
Banta sönder
Baka julgodis och lussebullar men INTE pepparkakor (urk)
Secondhandshopping
Sticka världens längsta och mysigaste halsduk att ha under speciellt kalla dagar
Pubrundor på vardagar
Restaurangbesök
Nyår

ja det var nog det. och ja, jag stretchar nu igen. klockan 5 i fyra en söndagmorgon. Hela dagen har varit oändligt lång. 

du lever bara en gång och den gången är nu

Känns som att detta börjar bli mer eller mindre en vana, att blogga och plåga mig själv med vighetsövningar samtidigt. På måndag smäller det. Och nu är det bara 40 dagar ungefär kvar tills jag fyller år. Familjen var skitbra ikväll och jag gillade sinnesstämningen eller vad det nu heter. Sen att dom sköt raketer och kastade sprit i/på publiken är en annan femma vi kan förbise. Nu ska jag bara sitta/ligga här och ordbajsa ungefär som Per-Dage medans jag väntar på att sakta dö av smärta. Eftersom att min fantasi är lika med noll kan ni väl ta er tiden att berätta vad er favoriträtt och favoritdrink är. Eller favoritfilm eller låt eller bara eran favorittid på dygnet. Någon favorit helt enkelt. Det hade varit kul att logga in på blogg punkt se och se att man fått mer än noll nya kommentarer. Som sagt, det hade varit kul. Men ni är antagligen lata så det lär inte bli kul. Puss och sov gott mina fina.

jag tror det är sant som dom säger i sahara, varje sandkorn har ett nummer.

Just nu ligger jag i den mest obekväma ställning ni någonsin kan föreställa er. Ungefär. Jag ligger i split och tänjer ut mina gamla, skruttiga och en gång viga muskler i hopp om att inte vara kylskåpssmidig. Blogga känns därför som en grej att rikta tankarna åt istället för att tänka på hur jävla sjukt ont det faktiskt gör. Idag såg jag Thåström och jag måste säga att även om han var bra här så kan inget slå hultsfredsnatten för några veckor sedan. ibland gråter jag i smyg av saknad och ja. Hemlängtan fast motsatsen. Jag börjar mitt påhitt snart vilket ger mig något att sträva efter och lägga tankarna på när hösten sakta tar över platsen. P.s snart fyller jag år och då är ni välkomna på maskerad. Inbjudningskort kommer, jag lovar. 



Jag ska göra nånting jag ska slå er med häpnad

det känns ungefär som att höstångesten börjar komma krypandes/smygandes bakom en och väntar på att kicka in. Nu är det bara nåt random labilt förstadie som ger mig gråtattacker och skrattattacker. 

Förbereder mig mentalt just nu inför mitt nästa påhitt. 

Alkolås? Alkohålslås? Alkohollos? Alkolås på bloggen

Det var en händelserik full kväll med blandat sällskap och allt detta till bob hunds ljuva stämmor. Tur vill jag säga att jag och fizzieizabell smetade oss fram så jag kunde snudda vid HANS hand och så vi kunde pressas ihjäl till "nu är det väl revolution på gång". Kvällen var himla fin. Men just nu är jag orolig för min lämmel. Nani.



hey babe take a walk on the wildside

Är trött så jag lägger mig och lyssnar på Lou Reed's röst och drömmer lite. Vi hörs senare tror jag. 

Ja, jag vet, blogga är inte min starka sida och imorgon är det back to basics. 





utkast

Och så var det de där med fylle-inlägg. Dom är oftast roliga, ibland pinsamma. Igår invigdes malmöfestivalen (som för övrigt sög) för vissa blev det kanske lite väl mycket av det goda. Höh! Men som vi brukar säga; det är då man vet att man ska dricka mer. Och för oss andra så blev det för lite av det goda. 

P.s Jag fick en nalle-puh-nalle helt gratis. Den är så himla mjuk. 

P.s 2 Jag hade så himla gärna velat ha en såndär heliumballong som man aldrig fick när man var liten. Kommer ni ihåg dom? Klart ni gör. Ett stort hjärta eller en enhörning hade jag velat ha. 

P.s 3 jag drömde en så fin dröm i natt att jag fick tårar i ögonen när jag vaknade och insåg att det bara var en sketen dröm. 

Och ja, ikväll är det på't igen. Veronica Maggio spelar ju trots allt. Funderar på en liten siesta.... 



Jepp, nani nu. Fnuffe

bilderna från igår finns på facebook 

The milkshake doesn't bring chuck norris to the yard

Och så blev klockan halv fem fast vi lovade att vi skulle somna tidigt. Nu ligger vi här och har skrattat åt den tjocka misen, den satte, och svettlöken åke, i ett barnrum- i en barnsäng och jag tänkte. Jag tänkte. Jag tänkte att fy vilken bra kombo vi utgör trots allt. Fuckade dygnrytmer och evig kärlek till både max och frapino(islatte är något helt annat du). Jävligt tur att det finns människor som också känner att facebook-test är bra nattsyssla och bra att det finns människor som kan peppa en till att städa fast den befinner sig 15 minuter. bort. Jaja. Borde sussa. Pussa. Nussa.

Watch your step or get caught

Innan jag visste ordet av det hade jag läst halva mammas dagbok. Nu känner jag mig dum, tänk om hon skulle göra samma sak mot mig. Jag tror att malmöfestivalen går mot sin egen undergång. Det känns så. Inte mig emot. Fast det är faktiskt ett ganska skönt avbrott i det annars så jävla gråa malmö. 


Idag ska jag städa klart, träna, möta upp flicksen här hemma, ramla ut, ramla in, somna in, vakna. 


Så kul var det att läsa om vad jag ska göra idag! 

du kan alltid lita på pojkarna över 35

yes. yes. yes. allt är fint. så jävla perfekt. 

nä jag skojar. men imorgon är det festival och även en anledning att kunna dricka upp emmabodavinet. 

du kan ha det bra. emmaboda smakar bra. vi kan ha det bra.  




blommor som du

hur många gånger har jag lovat mig detta nu? så jävla många gånger. hur många gånger har det funkat? en. nu jävlar. eller snarare; nu jävlar ska jag försöka iallafall. 

myspace graphic

känner att den här kvällen, natten, morgonen kommer bli ångestfylld. den enda som har nästintill samma sovrutiner som jag är på dubbeldejt och dricker vin och här sitter jag. tror jag ska gå och somna i badet. 



p.s hatar amy macdonalds-reklamen på spotify

How to save a life

jag är fortfarande så förvirrad. Jag hade behövt:

- förklaringar
- svar 
- någon. något. någonting. 



idag stänger jag in mig på rummet och gör spellistor på spotify och väntar på sms som aldrig kommer och burrar in mig under täcket. 



inget sett inget hört inget sagt

Det är när jag ser sånt här.... 

som jag lovar mig själv att jag ska bli brunett..


och när jag ser sånt här....

som jag bestämmer mig för att bli blond. (igen)

men framförallt bestämmer jag mig för att klippa mig kort. 


men när jag ser sånt här...

så känner jag inte alls längre för kort hår...



just nu känns mitt liv så snurrigt och intrasslat att jag bara vill slänga mig på golvet och skrika.

fan vad vissa människor bara är.. nä jag orkar inte gå in på det. 

i artonårspresent önskar jag mig massa heliumfyllda ballonger. 

bajs

Favoritplagg i garderoben just nu: strumpbyxor
Längd: 178 centimeter
Byter gärna garderob med: edie sedgwick
Vanligaste färgen på mina kläder: noir
I sommras gick jag klädd i: jeansshorts och ny-tröja 
Men absolut inte i: overall
Byxa eller kjol: strumpbyxor
Senast utlästa bok: american psycho
Mig själv med tre ord: velig rädd trött
Jag tränar: konståkning igen 
Tänker du någonsin tatuera eller pierca dig? ja 
Musik just nu: florence valentin 
Fisk eller badkruka: fisk
Saft eller alkohol: alkohol
Favoritväder: sol eller snö
Om du var fast på en öde ö, 3 saker att ta med: En yacht att chilla på, myggstift
Spelar du nåt instrument: nej
Morgon- eller nattmänniska: natt
Sparare eller slösare: kombination
Bästa film: det finns många
Tror på liv på andra planeter: nä
Har du några homosexuella vänner: nä 
Tror du på mirakel: nä
Tror du på att det är möjligt att vara trogen för alltid: jag vet inte
Hur många barn vill du ha när du blir stor: 3
Bio eller promenad: bio
Är du kittlig: ja
Snarkar du? nä
Rädd för insekter? dom är äckliga
Äckligaste insekten: spindlar.
Det här är jag bra på: skjuta upp saker
Om du fick välja en superkraft, vad skulle du välja? tankeläsare eller att vara svinstark
Jag ville bli när jag var liten: arkeolog
Vad vill du jobba med nu? sälja kläder
Stökigt eller välstädat? (ditt rum, hus, lägenhet m.m.) jag försöker hålla det städat.  
Gungar du på stolen? Ja
Saltar du på maten? yes
Gillar du att sjunga? lite 
Anser du att du är stark? ja ändå
Brukar du sola? ja
Röker du? jag borde inte
Snusar du? nä
Använder du knark? tjufyrasju


cobrastyle

create avatar

No one sleeps when i'm awake

På fredag börjar malmöfestivalen
 igen med allt vad det innebär.

 




If I can't do, homie, can't be done

Först tvingade mamma mig att kamma ut dreadsen sen klippte vi mig och nu är mitt hår fint. Sen hittade jag en bild på Linnea på facebook som var så fin att vi var tvungna att klippa hennes hår också. Det visade sig vara.............svinenkelt. 




Just hold me baby and I'm in ecstasy

Okej jag kanske borde göra min blogg gladare? Det kanske hade varit kul. Därför ska jag skriva en lista över vad jag älskar/gillar/tyckerom/diggar/uppskattar i mitt liv för tillfället:
  • Izabells legg funkar och vakterna tror det är jag.
  • Jag fyller arton om ungefär två månader (lite mindre tillochmed!!!)
  • Jag får söta sms lite då och då och då känner jag mig varm och glad. (så många "då" det blev)
  • Det är malmöfestivalen snart och det är toppenband (bobhund)
  • Jag har börjat göra mitt rum mysigt. (det tar visserligen en jävla tid)
  • Vädret är fint
  • Nya musikaliska upptäckter
  • Upptäckte några kommentarer i min blogg som jag inte sett som inte kommer från dom 5 som oftast kommenterar. 
  • Det var kul.
  • Tre fina festivalband runt min högra handled som alla representerar något.
  • Blir aldrig bakis längre
  • Ska tvinga pappa att göra min absoluta favvorätt ikväll.
  • Nya rena tvättmedelsluktande kläder att ta på sig. 
  • Max (<333) har öppet till 06.00 på lördagar
  • V
  • Människor som förstår en till hundraprocent
  • Framtidsplaner (inte framtid som i efter gymnasiet, framtidsplaner som i "augusti, september, oktober")
  • Jag har 250 bilder på min profil på facebook. Det känns bra, en stadig siffra. Man känner sig lite cool faktiskt. 
  • Mitt täcke har nu uppnått perfekt temperatur.
  • Jag är ensam hemma just nu.
  • Facebookbilduppladdaren funkar ganska snabbt
  • Min bror är söt som socker och tycker om att busa med mig
  • Hittade och köpte nagellacket som jag tänkt på i tre (!?!) år. Depend, rakt framför näsan på mig.
  • Kunde panta burkar i dk och på så sätt köpa tre öl
  • Kunde panta burkar i swe och på så sätt betala inträde till mejeriet och köpa max-mat halv sex imorse. 
  • Ny tandborste som är skitskön att borsta med
  • Tanken på att snart få skriva önskelista
  • Det är bara ett år kvar- sen fuck it.
  • Festivalsommar '10 ( tiden kommer gå snabbt sen står man där och ska packa väskan kvällen innan)
  • Min gaffelring
  • Det är inte riktigt strandväder vilket ger mig en anledning att ligga kvar i sängen. 

It's a rich man's game no matter what they call it

yihaa! allt suger så jävla hårt nu och hade jag inte haft 3 öl och en liter vin i kroppen hade jag nog kunnat hålla med om det ännu mer. men alkoholen tar över och vi skriver ett glatt inlägg fast vi egentligen inte hittar knapparna och att varje ord tar dubbelt så långt att skriva som i vanliga fall. vem shakade asset på mejeriet? vem irrade runt i höga klackar i lund imorse? vem blev bjuden på öl? vem shakade asset ännu mer? vem kom in på mejeriet som underårig? vem fick en dread gjord sittandes på en barstol med cigg i handen? vem somnade bort busshållplatsen? vem är bäst? (jag är bäst. ingen känner en så bra som en själv.)

Äckel är bara lego till mitt podium Jag bryter lagen för att känna mig fri

Ibland är det så jävla skönt när folk ringer en mitt i en gråtattack och stör och bara säger "Aha, är det en såndär dag, kom hit och tänk på nåt annat så spelar vi kort och gör charader." 

Ibland är dessa dagar sämre och då vill man bara låsa in på rummet under täcket och inte prata med någon. Inte ens sin bättre hälft som för övrigt aldrig slutar tjata om vem den här V är och varför jag inte skrattar och att mina batterier borde vara uppladdade vid det här laget. 

Ibland börjar dagar dock bra- ljunghusens vågor var inte att leka med. Eller det var dom ju. 

Väck mig inte imorgon. Låt solen gå upp utan mig.

jag har cyklat bort och gjort något kul och jag har gjort något trevligt.
jag har kommit hem och gjort något äckligt och jag har gjort något dumt. 

Du är och kommer alltid vara rädd

Det känns som att jag borde ta vara på tiden. Som att jag kommer vakna upp någongång i höst och så har halva terminen gått och mina betyg är obefintliga och mitt hjärta är dammigt och rostigt och min själ är ljusskygg och jag vill bara ligga under täcket och gråta sönder örngott efter örngott. Det känns precis som att jag är sämst i världen och att hur jag än gör så är du tusen gånger bättre. Och det känns precis som om att ingen, ingen, ingen på hela jordklotet förstår. 

Nu åker jag till en annan lägenhet för det har spillts för många tårar här redan och natten är ung ung ung. 

Jag har hittat nånting vackert, vänner, ser du vad jag ser?

Ibland vill jag bara knarka sönder min hjärna mitt hjärta och min själ och slippa tänka och känna och hoppas och tro. Ibland önskar jag att jag inte fötts till denna värld och ibland önskar jag att jag var gladare och ibland önskar jag att jag var mager men oftast önskar jag att jag inte var så ensam som det känns på natten. 

kom låt oss gå härifrån låt oss resa nånstans resa långt härifrån låt oss bli dom som försvann. 

Maybe one day we'll wake up and this will all just be a dream

 

Det är det här dom har väntat på nu ramlar du snart dom slutar aldrig slå

Det känns ungefär som att någon tar stryptag om hjärtat och luftstrupen och injicerar arsenik i blodomloppet, i varenda liten ven och artär. Som att sakta men säkert frätas sönder och vittra bort. Inifrån. Och att sommaren är slut nu- ja det känns ungefär som att tvingas leva i all evighet medans allt annat dör. Som att jag står utanför livscykeln, kretsloppet, världen. Att tänka på hur fint allt var, hur fint det var, hur fint det kändes-det känns inte mer. Det känns livlöst och grått och härmed avslutar jag inlägget och startar en hemsk period. En period som jag knappt kommer överleva. Jag kommer gå på autopilot och se absolut ingen mening med någonting och mina skratt kommer inte komma inifrån och mina leenden kommer inte vara riktigt helhjärtade. 





















RSS 2.0