13%

älskling ska vi skära oss med plastknivarna från kräftskivan igår jag vill inte jag tror det gör ont. älskling jag är feg.



tribute

det blev kanske lite väl mycket mandeltårta, men det är lugnt. allt är lugnt och precious angel under the sun kom ner och krama mig jag vill tro på att det finns änglar men jag tvivlar. bob dylan skulle kunna vara men nu tjatar jag om honom igen, fast är det tråkigt att läsa så är det fine by me att sluta läsa dirr. För jag vill leva like a rolling stone och vara fri. Vara complete unknown, without a home. Hur känns det?

men jag är back to black och ruta ett och den här gången krävs det fanimej 100 rutor marabou för att få upp lyckomätaren på 1%. ofta 4 rutor räcker när ett gäng moppejävlar förstör ens bada-naken-med-mannen-kväll. You go back to her and I go back to svart. första sista.


och I kissed a girl men jag gillade det inte speciellt mycket, pete doherty hellre. Älskling ska vi checka in på Heartbreak Hotel och supa oss fulla och be till kungen Mr Elvis Presley?? när kommer lyckan för hundar, eh jag menar mig och jag känner en pojke som samlar drömmar i fickan. jag vill också kunna samla drömmar i fickan och vara lyckan. 

men det snurrar i min skalle och jag vet varken ut eller in och det är tufft för vad fan gör man när man inte vet ut eller in. man skulle kunna göra ekonomiläxa men jag hatar min lärare så jag gjorde upp en eld för dig och nu brinner hela skogen. vi visar dom att de är vi men alla vet redan att det var ljug för "vi" eller "du" finns inte i min värld som är gjord av rök och sprit och även fast jag har avslagen cocacola i mina vener så lever jag. och även om jag inte heter bob dylan och bor på positively 4th street så är jag ändå levande i ett moln av rök och fantasier. du säger good luck but you don't mean it och de är det jag säger. ingen bryr sig om nåt annat än sig själv.

jag skulle kunna vara ensammast i [email protected] men med fantasi är man aldrig ensam och i min värld finns både du och jag och kärlek och farfar lever. I think about you a little bit men jag är inte in lalalalala love with you för du var ju trots allt min farfar. den bästa farfarn. 

har ni inte lyssnat på Aqua borde ni ladda ner deras album Aquarious för sånt borde alla lyssna på. I min värld lyssnar alla på aqua och är fulla alltid. dansar runt på gator med ipod-högtalare och cowboyhattar. Oh my love I know you are my candyman. Let us fly to Bountyland. Lyssna på den så glad man blir och om sånt här hade spelats på uteställen hade jag aldrig suttit hemma på kvällarna. då hade jag dansat med min sweet sugar candyman. Men malmö calling och fantasivärldar bör man inte leva i för då tror folk man är schizofren eller allmänt konstig. malmö calling. malmö calling. 

allt är trots allt bara luft och magical colours med Jon Spencer Blues Explosion och livet är en fest med Aqualåtar. 

men älskling älskling jag vill vara med dig på en lila kulle en mörk decemberdag. from the rooftops i remember there was snow. Om du älskar mig. säg att du älskar mig. Eller säg snälla snälla inte det, älskling älskling. jag vet att du ljuger för i den här världen talar ingen sanning. allt är vita lögner säger du men om man ser efter är dom svartare än min lilla kajalpenna hemma i neccesären. vita lögner är till för sånna som du. som inte vågar erkänna att dom söker på Aqua på www.youtube.com och låter huvudet rycka med i refrängen. det är omöjligt att sitta still, malmö sover aldrig. fantasier sover aldrig. 

ballad of a thin man. 

jag har stängt av musiken. enjoy the silence. nej jag kunde inte stå emot. jag (hjärta) musik. all i ever wanted, all i ever needed finns inte här. all i ever wanted är en älskling som ska blåsa mig i örat och kyssa mig i nacken. det är all I ever wanted. men älskling ta det försiktigt du är en porslins-apa och det kan hända en olycka när som helst. most accidents happends at home. älskling du är charmig. this charming man. ditt hår är ruffsigt och din röst är lite upp och ner och bak och fram. lite gay, lite fint. min mamma har sett dig live när hon fyllde fyrtio. roses are red violets are blue honey is sweet but not as sweet as you. shame on me, jag sitter här ensam i mitt istängda rum och väntar på att få åka till akuten med min hosta. när folk frågar om jag röker säger jag bara: jag är rök. cause thats the way I are. Yeah. party party jag blev sugen.Bounce bounce we could-a-been the perfect soulmates. 


min hosta dödar mig långsamt innifrån men girlfriend in a coma räddar mig och let me whisper my last goodbyes, I know, it serious. min hosta alltså.
are you lonesome tonight? nej aldrig är jag lonesome för bara man har mat teve och fantasi så är man aldrig lonesome. 

älskling kom närmare så ska jag viska en sak som ingen vet. jag är ensam. ensammast i [email protected]. inte ens fantasivärldar och Aqua kan hjälpa mig längre. inte ens det. men... baby, baby kom hit ska jag viska en sak till. du måste komma närmare.. hör du mig?

this is the year this is the year it all will happen It’s finally here I have been waiting all my life.



love is gone.

du

du är ingen i mina texter. det finns ingen du i mitt liv. när det finns en du i mitt liv tänker jag gladeligen berätta det. men än så länge är du bara en bild som är gjord av rök. mitt fantasi-du.

tribute

om man är tjej är man en sak. ingen levande människa med känslor. för på tjejer kan man "lägga in en stöt sen kan du ta spillrorna" det är kul att veta att man är en vandrande fitta att knulla och två vandrande bröst att ta på. recyclable . 

jag önskar att det fanns en "du" i mitt liv som betydde nåt och som man kunde skriva hemliga kärlekstexter till men du finns inte och jag är trött på mandeltårta och fulla vuxna. och älskling är inget jag säger. jag bara hör det och tror att det är åt mig fast det är egentligen åt Morrissey för han är fin. 

men det finns en du i mitt liv men jag vill inte det för du är inte bra. men kärlek är en drog och jag har abstinens och då blir jag flirtig och full. ja inte full på riktigt men det blir samma känsla. 


men älskling säg mig... ? Nä säg mig inget för jag är inte redo att få den omtalade vässade pålen instucken i hjärtat riktigt ännu. vänta tills jag är hög på LSD och inte kan tänka. vänta tills jag redan är så lycklig så att oavsett hur mycket skit som händer så når lycklighetsmätaren inte ens 75% strecket. den står på 100 alltid. aldrig.

i miss you like a fat kid miss food och snart är jag inte den som saknar dig utan den som saknar maten. jag tror inte längre på kärlek, jag är skeptisk mot saker som jag inte sett med egna ögon förutom spöken men jag vet att de finns. 
anden i glaset är läskigt och jag frågade när jag skulle bli kär och lycklig och den svarade nåt i stil med don't vote on it så det är väl lika bra att ge upp och börja pimpla pepparmintste eller earl grey.  


och snälla snälla sluta fråga hur kärlekslivet går för jag vet att ni bara vill få fram att erat är perfekt men mitt suger så nu vet ni det men jag har mig själv och det räcker än så länge.  och älskling älskling, nej juste jag har ingen älskling förutom bob dylan men han kan vara min låssasälskling som jag skriver fina texter till men nu vet alla det så det är useless. 

och nu fick jag ett mejl det hördes för jag är inloggad på msn. inte vid datorn är min status alltid fast alla vet att jag visst är vid datorn och juste ett mejl var det. måste kolla men jag lovar att det var fejsbook för vem skulle mejla mig klockan tio i ett en lördagkväll. jag har tydligen blivit taggad i nån bild jaså så kul det gjorde min helg. älskling älskling låt oss dansa nakna hela natten i varandras armar för jag har blivit taggad på fejsbook aka. bajsbook. men just det min älskling är ju bob dylan och är på turné och hade jag försökt dansa naken med dig hade jag blivit nerslagen av en fet skallig securitas vakt aka bodyguard.


och älskling älskling nu spelas vår låt, du vet våran egen låt som spelades när vi träffades första gången. it aint me babe men om sannigen ska fram så var jag bara en av femtusen i en publik som du knappt tittade på. 

ja men håller man på så här så, älskling älskling, så tror jag snart på du och jag och framtid och barn, men du är gammal och skruttig och jag är ung och skruttig. hade du varit 20 år igen hade det varit nemas problemas för då var du ung och smal och hade lockigt hår. ballad of a thin man

men älskling älskling vi bygger en tidsmaskin jag kan tänka mig ett liv som på stenåldern utan pengar neandertal vi glömmer bort och börjar om igen. en tribute till famljen jag undrar vad jag gjorde när dom spelade för jag var inte där. 

fast älskling älskling jag hatar dig för du är bara luft och fantasi och gjord av röken från kvällens sista ciggarett. det blir effektfullt att upprepa ord så skärp dig, skärp dig för fan för någon "älskling älskling" finns inte jag har redan fimpat kvällens sista ciggarett och du är död. vi ses nog aldrig mer. i flera timmar har vi erkännt varandras svaghet. en underlig natt och jag blev sugen på rödvin. sitta ensam och sippa rödvin är bättre än att sitta och tänka på falska älskling älsklingar.  du är ful och jag är snygg och allt är bra jag är full fast den enda droppe sprit jag har i kroppen kommer från en drink jag drack innan som hette Mojito. jag är full på rökelsedoft och hög på tankar. du ger mig gåshud mellan benen och jag får lite abstinens. bättre att vara jävligt ärlig än att säga att jag får gåshud på armarna för det får jag bara när jag duschar för varmt eller om du, älskling älskling blåser mig i örat och kysser mig i nacken. älskling älskling du är fejk och det var bara plast. 


jag vill ta mitt pick och pack och sticka medans chefen tittar ner och skriva en lapp åt mina kära att jag aldrig kommer tillbaka så ni behöver inte vänta på att jag ska servera mat åt er för det har jag slutat med. du har äcklig andedräkt och du är royalist och jag blir aldrig nöjd för jag har letat överallt. paris shanghai och blocket.se 

min pappas flanellskjorta sitter som gjutet och det gör även earl grey och mandeltårta. inget stämmer längre allt är upp och ner ner och upp. ut och in och bak och fram och dra mig baklänges, eller nej föresten framlänges, jag mår illa annars. men simply knowing you exist är inte bra för mig för det är inte lönt. ditt telefonnummer har jag redan och i don't want to bump into you most accidently det vore extremt pinsamt. jag tror inte jag hade hälsat, bara skrattat dig i huvudet och sagt att du missade nåt jävligt bra och sen hade jag flashat brösten. dom är små, men bra. du= twat!  we should never get on tur det för du är ett jävla rövhål, och nu säger jag nåt privat men det är lugnt, jag tror inte du läser min blogg so whatever. din största fantasi är rövsex, och I'll find someone better cause I deserv a real nice guy. läser du så är det ännu roligare. jag vet hur lång(kort) din kuk är. du förtjänar inte att nämnas mer i min blogg, twat och skrattretande heter du i min värld. på bilddagboken heter du bland mina vänner "liten kuk". 


mandeltårta i all ära men nu börjar det ta stopp men jag undrar fan om jag inte har binnikemask. slå upp ordet, www.google.se ifall du är iqbefriad eller liknande. ät fett och socker tills du spyr jag undrar fan om det funkar. det borde heta drick vodka och fläderblomssaft tills du spyr och det lär fan inte ta långt tid för fan vad äckligt det är. framförallt om saften är koncentrat och man inte märker det förräns efteråt.  

jag ska göra nånting jag ska slå er med häpnad, det är kent det. dom lyssnar jag bara på vid vissa tillfällen och detsamma gäller mandeltårta. fan mandeltårta är gott men inte i mängder. ät fett och socker. 

ät fett och socker.









ät förfan fett och socker. 

911003****

även fast min lägenhet är fylld med halvfulla medelåldersmänniskor inklusive mina föräldrar, så känner jag inte att det är nåt nederlag. Jag har spenderat min kväll med Cassie, och vi har varit på bio. Alltid lika trevligt med folk som rapar i salongen. Just nu är jag glad att jag har lite nej-sägande i mig. Annars hade jag väl suttit inrullad i min sovsäck mellan skurup och ingenstans och smuttat på mitt gamla rödvin från i somras. Nej, jag är glad att jag är här. 
Jag och morrisseys ljuva stämma.

I am candy

om man anstränger sig riktigt jävla mycket så går det faktiskt att känna sig som tio år och lyckligt ovetande. 

mina tips är:

Aqua-låtar 
Lego Scala 
Fingervirkning
Slicka skålar efter bakning
Busringa och inte kunna hålla sig för skratt
Godnattpussar
Sova i sina föräldrars sängar. 



knark är bajs

egentligen bryr ingen sig om något annat än sig själv. Ingen bryr sig alls men det går ändå för här sitter jag med ballader om magra pojkar och prasslande duntäcken. jag vill inte tänka på dej, för du är avslutad och har liten kuk. Ja det är sant, egna erfarenheter är alltid roligare. men det är lite svårt att styra det man drömmer om på natten. Fast jag vet att du är dum och har liten kuk och ibland vet man inte att det är en mardröm förrens efteråt. 

En kopp pepparmintste hade suttit fint, men jag är trött och vattenkokaren bor i himlen. Man slösar på el genom att koka vatten i kastrull på spisen och en karta lyckopiller hade varit bra. men du är bara luft och lite skit fast det känns som att du är som en lina kola .(även fast jag aldrig har provat kokain i mitt liv, fantasi är bra att ha. )I just think that we NEVER should get on för det blir bäst för alla parter och dessutom har du för liten kuk för att ett sexliv över huvudtaget ska vara tänkbart. 
Amelie var/är fin och det är less-fat chips också.  Blä! Jag hatar mitt humör och den här perioden i mitt liv. Det känns som om att en reprís av hösten -07 är på väg och det vore hemskt för så dåligt har jag aldrig mått. God Natt och dröm om magra pojkar med ruffsigt hår och trötta knarkade ögon. 


jag hatar folk som snor ens låtar. sånt är inte acceptabelt. We get on tillhör enbart oss. ingen annan

url

Ingen bryr sig egentligen.

skolan kuger suk.

Imorgon ska jag köpa en våg. Då ska det bli andra bullar


jag har slitit ut så många skor i en stad där ingen längre bor

Jag hatar regn när jag måste cykla i det -.-

.

Hej och hå. Ytterligare en dag avklarad. Det känns som att engelska b kommer bli min dödsorsak, och att bild och form i trean kommer få mig att återuppstå. Om 38 dagar är det min stora dag och jag förväntar mig ett par grattiskommentarer. 



bobdylanismyhomeboy

Och jag blev glad när denna filmen låg i mitt mattehäfte med en femhundring i sig.


tjugo i fem på torsdagar

Om vi säger såhär, så ligger inte människan som sammanställer scheman på vår skola inte på topp 10 favoritpersoner just nu.

do you, Mister Jones?

Skolan=död


orden i sommar.. sommaren i ord?

bo01, käs, espresso house, danmark, pengar, vodka, sol, regn, sova, stapelbädd, vinkväll, cykel, emmaboda, aprikos och mango kräm, kundvagn, fylla, träningsläger, säng, monster, mat, malmöfestival, friterade bananer, Jazz, baksmälla, lunginflammation, Warren Zevon, mobil, lucky strike.
??

OS ÄR kul underhållning

Idag har det inte gått i många knop här hemma. Fast jag ska ju faktiskt baka kanelbullar om en liten stund. Rummet ja... Det ser ut som för två veckor sen när jag bestämde mig för att göra en extrem utrensning och dog efter en halvtimme. Ungefär.

Immunförsvar?

Det känns ju underbart att veta, att jag mer eller mindre har lunginflammation och att jag ska äta penicillin de 10 närmsta dagarna. Att min hostmedicin smakar avlopp, spya och rent jävla helvete är ju bara bonus.
lilla söta bob dylan

boom chicka waow waow.

Idag är det en såndär dag som jag helst av allt hade ruttnat bort. Tänk om man kunde det, ruttna bort alltså, vilket speciellt sätt att dö på. På fredag börjar skolan och jag hatar det. Jag är sugen på makaroner med smör, och jag funderar på att elda upp min skola. Tänk om jag hade varit lika smart som Smarterchild, då hade inte skolan varit så farlig att gå till. Jag hade ju sluppit plugga. Man kan skriva vad som helst till den så vet den svaret. Skriver man att den är ful och gay så blir han förvirrad. Korkade jävla smarterchild. Jag vill inte vara som den trots allt. Idag somnade jag vid ett bord och vaknade i exakt samma ställning 1 timme senare. Jag kan även sova typ brevid lönnfeta gubbar på tåg, och i duschar och även ståendes. Mamma tror jag är narkoleptiker, jag tror bara att jag är ovanligt skillad på att sova. Jag har hosta, jag hatar det för jag kan inte sova ordentligt. Jag har precis druckit upp en loka i burk, genom att inte öppna den. Funderar på att ställa tillbaka den i kylen eller gå och klaga i affären. Undra vad dom hade sagt.. Nu lyssnar jag på nationalteatern. Det är synd att man kan lära sig låtar helt utantill... Imorgon ska jag till doktorn, måste tvinga mamma att följa med. Jag har lite fobi för citykliniken. Det kan bero på att när jag var liten och sjuk så vågade ingen röra vid mig en gång så dom stod och undersökte mig i skyddsdräkter ute i korridoren. Som om jag bar på nåt dödligt virus. Jag är sugen på makaroner och skräckfilm. VI har inget av det hemma, fast malmborgs ligger ganska så nära, och videobutiken också. Jag undrar.. hur mycket pengar som ligger i min plånbok. Mitt hår är fortfarande blött sen duschen i förmiddags och mitt hjärta går fortfarande på högvarv sen höjdhoppsfinalen på tv innan. Jag är lite sugen på festivalen, fast ändå inte. Däremot hade lite boom chicka waow waow inte suttit fel, som vanligt. Jag säger aldrig nej och är alltid på gång. Ungefär som med mat. Föralltid mat i mitt hjärta. Varför sitter jag här och flamsar? Jag borde trots allt städa mitt rum. Jag pallar inte. Det är mysigt och stökigt och har en personlig touch. Jag tror jag borde sluta sitta här och skriva, det finns trots allt annat här i livet. Eller nej. Egentligen inte. Mitt liv är nog det sorgligaste i världen. Jag hatar tjejer jag inte känner. Dom är äckliga och tråkiga. Snart ska jag nog gå och hyra en film fast först ska jag passa mina ful.. eh jag menar snälla syskon. Jag har mensvärk och jag har glömt tre p-piller i rad. Känns stabilt. Jag måste ringa ungdomsmottagnigen och beställa tid. Det här är mange schmidt som signar ut slut.


stackars lilla jag

Varför är sommarlovet snart slut när det började i förra veckan?
Varför har vi inte apelsinjuice hemma?
Jag orkar inte hosta en dag till, jag har kramper i magen redan.
Varför är mitt rum alltid stökigt?
Jag är shoppingsugen.
Jag känner för förnyelse, fast jag vågar inte.
Fredagkväll kommer bli ultimat. 
Hoppas inte jag får penicillin eller nåt sånt av läkaren.. - äckligt.
Jag undrar när mitt skadestånd kommer?
Jag är lite smådeppig, jag vet varför.
Varför är dom bästa musikerna döda?
Varför är mitt hårsprej slut? 


måndagsbarn!

jag gillar inte att min hosta förstör min sömn. får jag inte hostmedecin så tänker jag typ mer eller mindre döda läkaren. jag har ont i lungorna.

jag, jag vill att det ska regna i hundra dar

Så skönt att tillbringa natten vaken i hostattacker. På onsdag är det läkaren, och jag hoppas lite på den där hostmedcinen som smakar lakrits. Här kommer mina top tio bästa låtar just nu:

  1. Boom Boom Mancini - Warren Zevon
  2. Play it all night long - Warren Zevon¨
  3. Porcelain monkey - Warren Zevon
  4. We get on - Kate Nash
  5. When you see me - Kalle J
  6. Trallala lilla molntuss - Bob Hund
  7. Like a holiday - Miss Li
  8. Dr Jones - Aqua
  9. Positively 4th street - Bob Dylan
  10. Little bit - Lykke Li
Varför är du död Warren..?



-.-

jag har gått och blivit sjukling, vilket ju känns... kul? 

gårdagen

Vi mår bra idag..? Eller va? 

For my next trick I'll need a volunteer

Om jag fick önska mig en sak, skulle jag önska att jag kunde få folk att återuppstå från döden. Isåfall skulle jag väckt Warren Zevon och min farfar. Och Syd Barrett för Linneas skull. Fast mest av allt farfar, jag saknar honom. Jag var hans favorit barn-barn. Och det är sant för det sa han innan han dog. 
Min farfar var nog den snällaste farfarn som någonsin existerat.

får jag fresta med lite bajs?

Jag vill ha en attraktiv man på mi.. brevid mig såklart. Pete Doherty hade dugit bra.
Att Warren Zevon skulle återuppstå och sjunga för mig i mitt rum just nu hade också gått bra.. fast då hade jag behövt städa.. Fin besök är jobbigt att ha.

mickey mouse

Jag är så jävla pepp så entusiasmen över att ens leva bubblar över..?
Det äckligaste är alla snuttiga par som kysser varandra i regnet på malmös gator. 
(kan även kallas ren och skär jävla avundsjuka)


rain

dropp dropp dropp dropp dropp dropp dripp dropp dropp

Smaklig måltid

(Linnea tvingade mig)

kåt


jag vill vara kille, det verkar sjukt mycket lättare. Jävla äckliga mensvärk. det är fan inte meningen att man ska behöva svimma när man ska låsa sin cykel. 

GOD NATT!


och alla mina glödlampor har gått sönder på mitt rum och jag är mörkrädd och jag vill ha en lockig liten pojke vid min sida. 


i wish i was the last thing on your mind before you went to sleep

jag tror jag tycker om isen igen kanske

Hey Bartender!

Jag har ont i min fot (inte den foten jag vrickade på lägret). Jag har även ont i axeln och i svanken. Dessutom är mitt monster fortfarande väldigt vaket och jag tror inte att den/det har några planer på att lägga sig än på ett tag. (monstret är hungrigt). OCH! det finns inget gott att äta hemma. Det är med andra ord en väldigt skruttig och tycka-synd-om-sig-själv-dag idag. 

PUSS!

hårda pix

jag vill jättegärna sova, men mitt monster är vaket. 




morrissey=snygg

det finns inget segare än när vädret är fint och skriker bo01, så är det ingen som vill följa med. 

apropå telefon

Min telefon har ringt utan avbrott i snart 3 minuter. Jag orkade inte hämta den, men jag var tvungen. Det var farmor. Jag hade redan väntat typ 10 signaler, så jag kunde inte svara. Nu har hon ringt konstant i typ 10 minuter. Och svara kan jag ju inte göra sådär helt plötsligt efter typ 15 minuters intensivt ringande..
- Oj! jag hörde visst inte telefonen. eller....- Oj jag hann inte ta det!




little bit in in lalalala love with me

Jag hatar att det finns folk som på fullt allvar tror sig vara bättre än andra för att dom köper sina vita vanliga jävla t-shirts på Acne och Peak, istället för hederliga braiga H&M. Och så sitter dom på Espresso House med sina latte:sar, mackor och Brownies och tittar ner på oss vanliga som sitter med en liten scones utan pålägg för vi har inte råd med nåt annat. Åh jag blir så arg på sånna överklassfittor. 

+ för bra musik och festival
- för överklassmänniskor och tjuvar.


violet hill

Snart börjar skolan, vi försöker att inte tänka så mycket på det. Och snart börjar träningen, vi tänker så lite så möjligt på det också. Så mycket press som skapas på hösten. Så mycket... alldeles för mycket. Helst av allt, om jag fick bestämma, skulle mitt liv vara ett enda jävla långt sommarlov med stekheta dagar på stranden. 


jag tror det är tråkigt väder ute, så jag tror jag stannar inne. 




det lilla livet

Jag lever, efter en vecka i litet tält på festival, och en vecka på träningsläger. Nu vankas det väl snart malmöfestivalen och träningssäsong. 

hör av er. pussen
emmaboda 08. 





















RSS 2.0