Mushrooms+spinach+ricotta+mozzarella=tasty

Nu har jag gjort canneloni och nu ska jag förtära dessa. Väldigt mycket frustration inombords. Nu gick dessutom hemlarmet. Fan vad jag hatar malmö.

.

Önskar så mycket att jag kunde leva mitt eget liv och inte alla andras. Det kväver mig till döds inombords för ni använder upp allt mitt syre.

Be kind, Rewind

suttit och druckit rödvin och pluggat.. aj aj måste sluta upp med de där nu. snart är det student. ni är välkomna hem till mig från klockan 5 och framåt. Gäller alla jag känner!!!!!!!!! Godnatt, imorgonbitti ska jag pallra mig till gymmet.

i know i won´t live past 30

Lyssnar på 50 cent och dricker te. Har jävligt tråkigt, sjukt tråkigt. Imorgon ska jag till gymmet igen och bränna mer kalorier och sen ska jag plugga. Som en jävla nörd. Jag vet att jag inte kommer plugga alls imorgon, jag kommer gå upp vid tolv och äta nybakade grahamsbullar sen krypa ner under täcket igen och dra till gymmet vid 5-snåret och sen kommer jag äta kvällsmat och sen kommer jag gå in och sitta på chatroulette eller se klart L.A gigolo med Ashton Kutcher. Ska börja se den om 23 minuter när hela är färdigtankad. Om jag orkar se hela inatt så kommer jag väl se Lucky Number Slevin imorgon. Jag är bara 100% säker på att plugget inte kommer bli av och att jag kommer somna med fetaste klumpen i magen precis som jag kommer göra idag. Fan vad jag hatar mitt liv och fan vad jag hatar att jag aldrig tar tag i saker. Denna period av ledighet har varit totalt jävla onödig, helt sjukt onödig. Kunde lika gärna gått i skolan och fått gjort lite nyttigheter, har bara varit äckligt lat dessa dagar. Önskar att jag hade ett jobb. Insåg nyss att 50 cent är sjukt underskattad.

les photos











lastest news

han är italienare. och för jävla het. den som säger något annat är avensjuk till 199%. Ska nog åka och träffa honom i Toscana i Augusti för där har han hus.


flake

ibland bjuder chatroulette på guldkorn. som denna.. han är regissör och författare och konstnär. och svinsnäll. och hundra miljoner hetare på skype. och australienare. han lovade mig en roll i hans kommande film. alla dessa män, jag smälter.

Ω

bloggar på annan plats för tillfället





















RSS 2.0