hårt godis

Vill skriva precis hur jag känner så att ni förstår och jag skriver det till er, men jag suddar ut det igen för det låter så töntigt. Det ser ut som en patetisk liten flicka som suttit och skrivit det. Jag vill inte vara en patetisk liten flicka. Men så hittade jag detta:
"Olycklig kärlek är ju en jävla fitta.
Att vara olyckligt kär i någon som inte är det i dig är den ensammaste känslan i världen.
Det är som varje gång man väntar på bussen och det är mörkt ute och slasket piskar dig
i ansiktet, blöter ner skorna och tränger igenom kappan. Det är som varje gång man åker
hem själv och det känns som om någon river i en. Inte utanpå utan innanför huden, river
upp köttet och tränger igenom blodet, river sönder varenda sena, varenda muskel.
Varje stund känns som när någon håller fast ens hand och pressar en cigarett mot den.
Magen känns alltid som den gången man blev full första gången- på hemmafesten och spydde
ner ett helt badrum. I huvudet känns det som ständig migrän. Benen viker sig utan förvarning,
som när någon sparkar dig i knävecken. Händerna darrar på ett sätt som de gör när man är
riktigt jävla rädd. Och när man hör om den nya tjejen så är det som ett slag som träffar
rakt på näsbenet så att det spräcks och blodet sprutar.
Sen en till.
En till.
En till.
Sen är man så jävla nerslagen att man ger upp. Slutar be om det, skiter i om slagen fortsätter
komma, ramlar ihop och slutar kämpa. Sen är det över. Man börjar läka. Men det är ett helvete
av smärta på vägen. Och de där ärren blir ju så jävla fula, men på något vänster ser man charmen
i de också tillslut. "

och sen hittade jag detta:
" Det kan vara ensamt fast man är omringad av människor hela tiden, sa hon.
Ja men JAG VET. Tro mig, jag vet. Det är bara det att det är extra ensamt
när han står i andra ändan av rummet och håller någon annan i handen. Någon
som har mycket finare händer. Glansigare Tjockare Längre hår.
Större rådjursögon.
Vackrare klänning.
Och leende ser så mycket gladare ut än mitt. Till skillnad från mig dricker
hon bara två apple martini, jag får i mig fem för många. (Det är hennes fel)
Dessutom har hon ben som aldrig verkar ta slut. Och jag känner hennes parfym
ända härifrån, varför luktar hon så gott? Och varför glömde jag spruta på mig
parfym?
Ja men det är klart att jag vet att det kan kännas ensamt trots alla andra.
Men med henne i andra sidan rummet känns det som hela världen har dött
och jag står ensam kvar. "


och då slapp jag skriva något för det här uttryckte exakt alla mina känslor och tankar.

So we're bound to linger on We drink the fatal drop Then love until we bleed Then fall apart in parts

Kul att jag failade matteprovet, nu kommer matteläraren tycka jag är dålig. Kul att jag fortfarande inte börjat på projektplanen som ska lämnas in.... imorgon. Trött på tomma ord och fjäsk men samtidigt så älskar jag att jag är så naiv och går på så mycket för stunden. Det blir många fina stunder, korta, men fina. Sen är jag trött på skolan. Men det visste ni väl redan. Gud alla mina inlägg handlar om hur innerligt jag hatar skolan av hela mitt hjärta. Men framförallt hatar jag syon på Wennöska som sa åt mig att bild&form och estetiska linjer bara var skit och att jag minsann skulle förstöra min framtid. Dumma kossa som stöper alla i samma form.
Föressten, snart arton. Snarton.

And for you i'll keep my legs apart and 4get about my tainted ♥

Orkar inte ta tag i matten riktigt än
så jag skjuter upp det och pluggar på lunchen
vill ändå inte äta ensam och då kan man ju
lika gärna strunta i det och plugga till prov.
Det är roast på berns snart. Hatar egentligen
allt som har med teve att göra. Är väldigt sugen
på lösgodis. Sött. Har haft ganska mycket ångest
men det ska nog gå över. Ska snart beställa studenthatt
och det känns.... väldigt skönt och läskigt på samma gång.
Stackars stackars Linnea och Izabell som är sjuka bådatvå.
Stackars mig som är pank igen och ja.

When worlds collide

Hatar mitt sjuka sinne och beteende och mitt förvrängda tankesätt och ologiska hjärna. Hatar att Linnea fått njurbäckeninflammation (!??!?!) Hatar att matteprovet imorgon kommer gå dåligt, jag vill att det ska gå bra för det känns pinsamt att misslyckas i ens favoritlärares ämne. Hatar mamma för att hon älskar mig så mycket, annars hade jag inte suttit här. Lyssnar på neil young och dricker nirvanate och känner mig vemodig och avslappnad och vilsen. Snart fyller jag år och då blir allt bättre

At the dept. of forgotten Songs

Klorinblekte ett par fula jeans nyss och nu sitter jag här och ska börja städa. Allt för att slippa filosofin, som förövrigt kommer gå åt helvete eftersom att jag somnade ifrån boken i förmiddags och ska städa nu.

Sakers rätta namn

I denna stund tycker jag inte att hösten är så farlig som man försöker få den att verka. Jag har en mysig alldeles för stor halsduk och jag har nya spellistor att tjata ut. Jag har ett krossat hjärta för tillfället (var tvungen att skriva klichéeaktigt). Jag har en massa planer som hoppar runt i hjärnan och jag hade velat starta upp dom nu på studs men det går nog inte. Längtar ihjäl mig till nästa vecka och till längre in på hösten och till lovet. Då ska jag också hänga på golden och få ett igenkänt ansikte så jag också kan få gratisnachos eller nåt. Sitter i köket och tittar på när pappa lagar mat. Har kommit på hur bra min pappa faktiskt är och hur söt han är när han, efter varje gång hos frisören, kommer hem med samma frisyr och säger " Jag trivs ju bäst i den här ju". Och när man berättar om någon ny artist så blir han så nyfiken och alla dagarna där vi sitter och mejlar spotifylistor till varandra är så bra. Och när vi bakar bröd mitt i natten och äter varma nygräddade nattmackor. Jag är så glad för min pappa. Det finns mycket saker som man tar för givet och pappa är en sån sak.

be calm.

Totalt tappat tron på mänskligheten, känner mig å ena sidan lurad och sviken men å andra sidan mest arg för att jag kunde tro något så dumt och vara så naivt blond en gång till. Korkade Amanda. Träningen idag var rolig föressten. Ibland känns det som jag har världens mest otur i världen. Jag har lite otur.. Har jag otur? Vill döda dig och krama dig och gråta i din famn och slå dig och pussa dig och skjuta dig och skratta åt dig. Känner mig som något som gått sönder och limmats ihop för många gånger. Vi låter detta vara och så sover vi och drömmer om fina saker istället. Jag älskar dom som faktiskt bryr sig om en en smula och är generösa och snälla och förstående. Tigerbalsamet på min sträckta vadmuskel bränner och Da vinci koden är snart utläst. Wilmer X är bra men det är jag nog nästan ensam om att tycka. Pappa gillar också dom, men det är inget sensationellt för pappa är den bäste av dom bästa. Lösningen blir att se till att aldrig ha ingenting att göra för då brukar det sluta med tårar och dödsångest. Lösningen blir gitarr, måleri, stickning, jogging, fikor, projekt. Åh om allt bara kunde vara lite glatt i tillvaron. Nu är den bara svart svart svart och djup och mörk och ledsam. Inte fler sms nu snälla. Jag tolkar bara dom fel ändå. Så är jag. Vi sover nu. Okej.

Oh will there be dancing in the hall tonight?

30 minuters joggingrunda, en iskall dusch, 3 sidor matte, 1 kapitel filosofi senare och jag har fortfarande den där klumpen i magen, halsen, hjärtat som vägrar försvinna eller lösas upp. Ångest. Enda sekunderna som jag inte märker av det är när jag sover vilket för övrigt är ganska logiskt. Ibland (oftast) är jag är glad att jag är en sådan människa som aldrig kommer ihåg sina drömmar. Det mesta hade nog varit sorgligt, om jag nu hade vetat. Tror jag. Jag saknar en människa som alltid lyckas få mig att tänka på andra saker... Exempelvis framtiden och dataspel.
Önskar och hoppas att jag kan somna fort så jag slipper börja tänka på allt.
Hejdå

50

Jag hade velat slumra in nu när jag ändå ligger under täcket och halvsover. Hade varit skönt att få sova ut för en gångs skull men nej. Ont i den jävla handleden, trött i ögonen, ångestattack på väg. Måste rikta tankarna åt andra håll. Bra bra. Hej då. Vill tyna bort helst. 50

...bli värre

Tänkte bara meddela att mitt internet nu funkar igen efter en del om och men. Nu glappar dock laddaren till datorn så jag måste bygga upp en ställning av böcker och grejer som pressar laddaren uppåt/inåt och jag tänker inte köpa en ny eftersom att mac-laddare typ kostar 900 kronor eller nåt. Tänkte mest säga detta så ni förstår vilken trevlig dag det här ha varit för min del.
Borde tvättat mitt smutsiga hår. Ville inte. Valde sömn istället för skönhet. Orkar inte bry mig. Korta meningar känns effektiva.
Innan ni går så lyssna på den akustiska versionen av Sofa Song med The Kooks. 

bli aldrig som oss...

Det känns typ som att jag hittat en ny kompis när människor som kommenterat i ens blogg återkommer och kommenterar igen. Det känns bra.
För övrigt vet jag inte hur jag ska hantera det här med skolan. I vanliga fall hade jag släppt allt och gått och lagt mig under täcket och haft ångest tills jag somnat, men jag vill ju vara duktig och få lite bättre betyg när det trots allt är sista året. Så nu är väl frågan om jag ska plugga till geografiprovet imorgon, projektarbetesplanen till nästa vecka, matteprovet (som jag inte fattar ett jävla skit av) till nästa vecka, filosofiprovet till nästa vecka, marknadsföringsprovet till nästa vecka, svenskaprovet nu på fredag eller bara UF-företaget som helst skulle varit igång för längesedan. Blir faktiskt väldigt ledsen när jag tänker på att jag valt helt fel linje och att jag går till en skola där alla är högljudda och luktar svett och att jag ägnar så mycket tid där och relaterat till det att jag inte har tid för varken min konståkning eller till mina vänner.
Jag hatar när det luktar svett i korridoren på morgonen när mitt luktsinne och kräkreflexen är skitkänsligt. Jag hatar när folk kommer in i grupprummen och börjar spela Bubble Struggle med ljudet på eller sätter på Ken Ring och Tupac på högsta volym och så sitter man där i sin ensamhet och kämpar för livet med matte c:n. Jag hatar när folk kommenterar ens klädsel när man står i hissen eller går nerför trapporna. Jag hatar allt som har med skolan att göra tror jag. Jag HATAR att man måste gå 4 våningar för att komma till svettskolan. Då blir man själv svettig (speciellt om man är försenad). Jag hatar att jag alltid är försenad och måste stå utanför och se dum ut.

That's what you get when you let your heart win


Bild mest för att den är fin och inlägget ser trevligare ut än vad det är.


Känns som att livet har hunnit ikapp en nu och ångesten också och stressen. Innan så kändes det fortfarande som den första/sista veckan innan/efter ett lov eller bara som en dröm som lyckats bli lite för verklighetstrogen. Jag vill ju inte sitta och lära mig om hur en karta ska ritas eller om hur atomer blir till. Jag vill ut och lära mig saker själv och jag vill springa iväg härifrån. Jag kan göra det ensam om det behövs.

He said go to the devil/All on that day/So I ran to the devil/He was waiting

Känner mig förvirrad, väldigt förvirrad.
Nina Simone - Sinnerman

The moon is dancing


Li

why are you wearing that stupid bunny suit?

För att göra hösten och vintern mindre ångestfylld har jag nu satt mig ner och klottrat ihop ett litet papper med förslag på saker jag kan göra när jag måste fokusera tankarna på andra saker än att känna sig otillräcklig. Jag ljög nu ja. Jag har inte alls klottrat ner det fint på ett papper, men jag har det iallafall i huvudet. Det handlar om att ta vara på den kreativa människa som jag en gång var. För jag var ganska bra på att måla och rita och sy och pyssla. Nu är det bara datorer och mobiler och teveapparater och krav och press.
Detta ska jag göra i höst:
+ lära mig att spela gitarr
+ tatuera mig
+ köpa akrylfärger, akvarellfärg & dukar och börja måla mera
+ framkalla foton och göra en "scrapbook" om mitt liv som tonåring. (FAN vad kliché)
+ köpa fett med garn och sticka en halsduk. Grå eller svart
+ färga håret (förmodligen vitt) och färga ögonbrynen mörka
+ testa 100 drinkar och skriva upp dom i en bok och ge dem betyg. Boken ska vara i fickstorlek så jag kan ha med den på alla barrundor jag går på.
note to self:
1. köp en basker och en randig tröja att ha på dig under tiden du skapar för att få in rätt känsla.
2. köp Pic of Destiny-plektrumet på Konserthusets musikaffär- det är ett måste även om du inte spelar elgitarr.

I'd/rather/dance/with//you

Känner att den där skumma tomma svarta livlösa känslan börjar sprida sig i kroppen. Lyssnar på Kent och tänker att det är motgift. Imorgon har jag inte sovmorgon fast jag egentligen skulle ha haft det och imorgon ska jag träna för första gången på ett tag och jag hoppas att jag inte drar på mig svininfluensan eller ramlar med cykeln igen för jag orkar fan inte komma ur det igen.
Borde inte titta på fuckyeahskinnybitch men jag gör det ändå och känner obehag och tillfredsställelse och otillräcklighet på samma gång. Borde snarare ta mitt pick och pack och dra härifrån helt ensam eller med nån enstaka själ. Borde framförallt gå och lägga mig innan nåt större bryter ut och dessutom har jag ju ingen sovmorgon imorgonbitti. Tack Ungt företagande och er jävla kickoff.
Längtar så jävla mycket tills csnbidraget kommer. Vet ni vad jag ska göra då? Då ska jag bannemig unna mig själv ett nytt nagellack (blodrött eller ljusgrönt eller gult (har inte valt)) en halsduksmojs, ett rouge och ett nytt fint rött läppstift, blonderingsmedel eller chokladbrun hårfärg, ett fint underklädesset, nåt random på den oändliga rean på monki och weekday. Fina örhängen från affären på Entré som ingen vet om, en eller två ringar, och ett extra nagellack in case of.
Och efter studiebidraget kommit är det bara nån dag tills jag blir rösträttsberättigad och jag tänker definitivt inte rösta i kyrkvalet. Hatar nämligen alla kyrkor utom kyrkorna i rom och vatikanen. Istället för att rösta tänker jag unna mig många goda drinkar. Kanske till och med blir bjuden på en och annan om man tjoar och tjimmar och tvingar folk att säga att jag fyller arton. Jag hade nog velat bjuda en främling på en drink på dens födelsedag.
Förlåt, jag tjatar igen.

du stack ett hål i min kevlarsjäl.

Det har varit en okej dag idag. Hade ganska bra utgångsläge med tanke på att jag 1: Inte började kl 8 och 2: Gårdagen var så hemsk att det inte kunde blivit sämre;
Jag hade precis lugnat ner mig (okej jag vet att det inte är så intressant) efter 2 och en halv timmes konstant gråt och så satte jag mig och tittade på Extreme Homemakeover. När dom skrek move the bus och familjen fick se sitt hus kunde jag inte låta bli att börja gråta igen. Vet inte vad som är fel med tanke på att jag i vanliga fall har väldigt svårt att visa mina känslor för utomstående. Iallafall när det gäller tårar. Nu kommer Izabell kommentera att det är mina p-piller........
Det kändes verkligen som någon form av panikångest igår, som att allt ljus bara slocknade och allt blev som att jag var instängd i en kolsvart grotta. Ja så kändes det. Som att allt hopp dog ut och att det inte var lönt att klamra sig fast vid att de skulle bli bättre och att jag skulle lugna mig. Att jag dog inombords och att det inte fanns något kvar. Jag hatade allt med mig själv igår och funderade helt ärligt på saker som inte ens bör nämnas i bloggen. Sen kramade mamma mig och sa att jag var det finaste som fanns och då blev saken bara värre. För alla vet att mammor bara säger sånt för att dom är ens mamma. Alla i ens närvaro är partiska. Då sa mamma "nä du är inte det finaste som finns längre" men det blev inte bra då heller. Jag vet inte vad jag vill höra egentligen. Och när mamma kramade mig så började jag gråta ännu mera. Det är konstigt hur människan agerar. Kände mig som ett svart hål hela dagen och undrar varför jag aldrig ler och skrattar innerligt längre. Jag saknar den gamla mig fast ändå inte. Jag är rädd för framtiden och jag hatar nuet.
Vet inte varför jag skriver det här ens för det är ju inget kul att läsa och ganska "skämmigt" om man säger så. Men vart ska jag annars göra av alla tankar som bubblar över....

I’ll seek you out/flay you alive

Idag blev jag sugen på att sätta mig med filtar och te och läsa bok efter att jag läst Casandras blogg. Frågan är dock vilken bok, jag orkar inte börja på Clockwork Orange EN gång till även om jag gärna hade velat. 
Imorse vaknade jag på ganska fel sida. Helt fel sida. Vi får se vilken sida jag vaknar på imorgon. Juste bok var det. Vilket tråkigt inlägg. 

up all night got demons to fight

Jag vill så gärna skriva ett så fint och mysigt höstinlägg som handlar om hur trevligt jag ska försöka ha och hur bra jag hoppas att jag kommer må men det är verkligen inte alls det jag har i huvudet nu. Den här kvällen känns dålig, trevliga tankar att tänka innan man slumrar in i någon slags orolig halvsömn. Lyssnar på listan och känner mig bedrövlig, jätte bedrövlig om jag ska vara helt ärlig. Vill inte att detta ska bli en deppblogg (igen) så jag ska försöka mitt bästa att låtsas må bra eller försöka rycka upp mig själv (inte valt vilket än). Fan vad jag känner mig instängd i en fet kropp. 

.

Idag har jag nog inte åstakommit så mycket som kan anses som duktigt och ja, aktivt. Har mest suttit/legat/kravlat i sängen och sånt. Gick dock upp klockan halv åtta och flätade min systers hår till hennes skolfotografering sen la jag mig igen och sov pga dålig mage. Ja, dålig. Har ont som fan. Hoppas och ber till gud att jag kan bota med plommon och spel(hehe) och photoshop. 

Oh!

Jag vill så många saker men. Det finns för många hinder men. Pengar hade löst en del av problemen.

trouble sleeping

Jo jag är väl ganska tråkig antar jag. Hela mitt liv är tråkigt. 17 känns som en onödig ålder, och när man fyllt nitton (om man nu gör det) så kommer det vara same thing all over again. En siffra ifrån kuligheter, som om att jag är mer mogen om tre veckor eller om 2 år. Kommer ju alltid vara samma omogna störiga (tråkiga) människa hela livet. Tanken skrämmer mig lite, jag måste trots allt dras med mig själv tills jag dör vilket kan vara en jävligt lång tid. Eller så blir det inte det. Oavsett vad så lär det nog bli rätt tråkigt i längden om man inte gör något åt saken. Frågan är vad. Anna pratar med sin potential boyfriend i telefon och jag får inte vara med. Jag vill också prata med nån potential boyfriend i telefon. Jag vill inte vara ensam under den här jävla jobbiga perioden. Tonåren är nog den värsta och bästa perioden i sitt liv. Hoppas jag iallafall, fast ja, det kan fan inte vara kul att fylla 40 heller. Vet inte vart detta leder, borde kanske fortsätta titta på facebookbilder (gissa vems).


Juste för ett tag sen sa jag att jag skulle göra en ny spellista på spotify (åh jag saknar min säng, jag vill hem och gosa i täcket och titta på da vinci och sånt gott.) men iallafall så sa jag att jag skulle publicera så ni kunde få se den/höra den. Ni bryr er nog inte mycket men jag publicerar länken ändå.


Amandas favvisar 2.0:
<----klicka klicka klicka

Ja detta är en fylleblogg.

Vill du?

Jag tänkte mest säga att jag lever.. Eller egentligen inte. Men om 3 veckor lär jag leva iallafall.

bang

Juste, jag har hunnit klippa lugg också. 
create animated gif


a spoon of sugar

Ikväll har jag riktigt stora planer för mig själv:
+ vika in ren tvätt (om jag orkar)
+ renbädda (om jag pallar)
+ se på idol-auditionsarna
+ se på hells kitchen klockan 22
+ titta på da vinci koden och äta fruktsallad
+ bli masserad
+ göra en spellista på spotify med lugna favoriiiiiiiiiiiiiter 
+ publicera spellistan så ni kan få höra den

samson

Jag mår så himla himla dåligt att jag vill dö. Mår illa, har ont i magen, fryser, har huvudvärk och så är jag trött. Har håltimme till 10.40 och borde snart cykla tillbaka till hell. Vill helst krypa under täcket eller rulla in mig i filtar och dricka te och titta på da vinci koden (igen) för den är så bra. Jag vill inte vara i skolan till halv fyra (!?) och jag vill definitivt inte sitta kvar efter och göra matte. Den där matten förföljer mig. Jag mår illa. Vill inte. Allt är bajs. Min hjärna fylls av så mycket dumma känslor. Bara massa dumma känslor som susar runt och som alltid kommer på hösten. Och så susar det runt massa dumma minnen i hjärnan som skapar dom dumma känslorna. Dumma fina sommarminnen. Känner mig som deppig slajm ungefär. Dumma dumma kalla enformiga höst. Jag har inte ens råd att köpa nån fin jacka och fina kläder att byta ut garderoben med. 

shewolf

fan vad jag skiter i matte c nu

perfekt kärlek

God eftermiddag god kväll. Jag orkar inte berätta om gårdagen förutom att den började på toan på öresundstågen och slutade i en kundvagn klockan 6 imorse. Runt halv åtta knoppade jag in och frös som en jävla idiot. Kundvagnsåkning är kul, så kul att jag vill tillverka en egen, men jag har hört att dom är väldigt dyra. (Hur är det möjligt?) Jag undrar om jag mår som jag förtjänar idag eller om jag helt enkelt inte förtjänar feber och såndär smörja. Om ungefär en kvart ska vi ha kräftskiva. Har för mig att jag har skrivit ett kräftskiveinlägg för ett år sen. Tänk att jag bloggat i snart två år. Det är konstigt. Kräftor är så jävla gott och margherita som fördrink (läs: måltidsdryck) lär nog min bakis-skalle gilla. Sen fick jag ju en flaska rosé fast den tänkte jag avnjuta senare. Vi ska ju faktiskt hoppa i festblåsan och heelsen ikväll igen. Hah. Som om... 
Jag vill ha filmen som vi filmade imorse och jag vill ha min ljusblåa virkade väst som jag glömde i LA. (losangeles/landskrona). Pappa har lovat mig att köpa en flaska Amour Parfait, sån likör som man har i den drinken jag drack när jag hette izabell och precis fyllt arton och hängde på kulturen i lund. 
Jag har fått en ide till mitt nästa blogginlägg. Det kan bli kul om man är insatt 

There’s a she wolf in your closet

Det känns som att mitt liv stått stilla sen jag kom hem från emmaboda. Att allt bara varit på låtsas alt. en jävligt dryg dröm. Typ som att man inte levt den här månaden. Ikväll och imorgonkväll börjar jag/vi/du leva igen och ja. Jag ska ha en sån där riktigt töntig vodkafylla som man hade för 4 år sen och var dum och tramsig. Jag gillar tanken. Snart slipper jag legg-klydd också!!!!11!!

bulletproof

För det första så retar jag mig nåt grymt på vädret och för det andra är det förfan redan fredag i princip. Äntligen känns det som. Jag måste festa till detta SNARAST: 
La Roux – Bulletproof
Name The Pet – Sunshine
Vilket knast har inte lagt in Uffie på spotify!? 
Jag vill bort bort bort från alla fuckups. Imorgon ska jag tvinga mamma att köpa ut en vin till mig. Eller massa xider. 

flashback

Actrotomofil = Tänder på amputerade kroppsdelar. 
Agalmatofil = Tänder på utställningsdockor. 
Anasteemafil = Tänder på långa eller stora människor. 
Apotemnfil = Tänder på tanken att mista en kroppsdel. 
Axillisme = Tänder på att ha sex i armhålan. 
Bisexuell = Tänder på båda könen. 
Dacryfil = Tänder på att partnern gråter. 
Dendrofil = Tänder på träd & växter. 
Krematistofil = Tänder på att betala för sex. 
Emetofil = Tänder på att spy eller bli spydd på. 
Exibitionist = Tänder på att visa upp sig. 
Fetischist = Tänder på ett speciellt föremål. 
Formikofil = Tänder på att ha insekter kravlande på könsorganet. 
Gerontofil = Tänder på gammla människor. 
Heterosexuell = Tänder på motsatta könet. 
Homosexuel = Tänder på samma kön. 
Koprofag = Tänder på bajs. 
Maschosist = Tänder på att bli slagen och förnedrad. 
Nasofil = Tänder på näsor. 
Nekrofil = Tänder på döda människor. 
Oculolinctus = Tänder på att slicka partnerns ögon. 
Pederast = Tänder på småpojkar. 
Pedofil = Tänder på små barn. 
Sacofricosis = Tänder på att onanera offentligt, utan att bli upptäckt. 
Sadist = Tänder på att slå och förnedra. 
Siderodromofil = Tänder på att köra tåg. 
Taphefil = Tänder på att bli begravd levande. 
Urofil = Tänder på kiss. 
Vourerist = Tänder på att smygtitta. 
Zoofil = Tänder på djur.
Fan vad jag har letat efter den här listan, seriöst. Jag vill dö av skratt. 

*

jag vill inte mer matte c läxa nu. jag vill också vara hemma hos casandra och prata och ha trevligt. 

blås upp och stick hål på mig

Känner mig äcklig idag och en dum dum känsla omsluter min hjärna och allt är bara dumt. 

made her think

Att städa sitt rum är nog det mest tidskrävande man kan göra. Att krypa ner i renbäddad säng är nog det mysigaste man kan göra (har ni hört det innan?) Idag ägnar jag en speciell tanke åt mig själv. Vill ni att jag fortsätter tjata om vad jag vill ha för olika saker och ting? Ett par lårhöga mockastövlar. Ett par beiga höga klackar med dragkedja. En paljettjacka. Ett halsband med tusen kedjor. En döskallering. En dubbelsäng. En annan sorts ring. Ennan annan ring
Ett par andra ringar. En skinnjacka. En stickad tröja med hål i. En jacka
CSN tycker inte att man går i skolan alt. lever i augusti/september så då behöver man inte något bidrag eller pengar. CSN vet alltid bäst. 

jag vill ha höst och tjocka strumpbyxor i kängorna och långa stickade halsdukar snurrade runt halsen och tumvantar och sena partynätter i för höga skor och tunna kläder. jag vill ha tjocka tröjor och ett mysigt rum.

7%

Har jag blivit bra på att uppdatera eller vad? Linnea fick mitt lunchkort idag och hon drack islatte. Jag tänkte att jag inte behöver äta lunch men det slutade med ett knäckebröd hemma. Och stort sug efter islatte. Funderar på att svänga in om Espresso House och köpa. Borde. Är så sugen. Gitta till matte c mina kära. Pengarna på mobilen är slut igen föressten. Ifall ni ville veta. Puss

*

Jag måste köpa nya kläder och uppdatera min garderob för det här funkar inte alls bra. 





















RSS 2.0