känns som 2009

Oh yes, we will rock your socks off. Var så säkra.



through/

Tider var när man:
Kallade sin plånbok för börs.
Kastade potatis i sin pappas huvud från trädkoja.
Hällde ut tio liter vatten på parkettgolvet och hade tvål-åkning.
Letade i soptunnor efter "skatter". 
Lekte med lego i timmar och byggde stora slott för att sedan tröttna när leken skulle börja.
Trodde att blåjeans innebar att man förevigt skulle bli mobbad och bli kallad kille.
Tyckte pussar på tv var pinsamt att kolla på i föräldrars närvaro. 
Sålde teckningar för överpris och tvingade föräldrar och syskon att kolla på shower och cirkusar fast man egentligen sög.

Och så kan vi hålla på för evigt. Nittiotalet var tider. 




slaget om en flickas hjärta










how to feel miserable as an artist










snälla ta ner mig på jorden igen

Usch vad dåligt jag mår. För dåligt.

Får. inte. bli. sjuk. 






Nu dör jag

Kärlekens alla färjor



Ge mig en piska och en träl, gör mig skada, gör mig kär, ge mig salt och lite sol jag gör allt för lite mod

Yeah yeah yeah! 


Det där var alltså introt till dressed for success. 


Nr 1: 22.30 ska det drickas drinkar för mina ABSOLUT sista matpengar. Väldigt behändigt att iza fyllde arton igår, tekniskt sätt fyllde jag också arton. 
Nr 2: Imorgon börjar ett nyttigt kapitel som inte innefattar alkohol för alkohol är lycka och man måste ha något att se fram emot under tiden man svälter sig/äter kolsvarta bullar och dricker lessfat-vatten. 



amour parfait

(inlägget som blir längre och längre varje dag)

Okej. Jag har lyckats göra det igen, dra på mig för mycket sjukdomar, för mycket städning, för mycket ångest. MEN! Det gör (egentligen) inte så mycket för vi bor här i min lägenhet och sover var vi vill och äter när vi vill och lyssnar på Kylie give me just a chance lets go out and dance när vi vill. Solen sken när vi handlade bullar och juice och fjällyoghurt med hjortronsmak. Det var varmt när vi handlade nudlar och popcorn och redbull igårkväll och det var varmt när vi vandrade i malmönatten och pratade om allt och inget. Saknar att vakna upp i ett kvavt tält och gå ut och sätta sig i regnet med en öl i handen och dricka sig full och levande.

6 timmar senare:
Dagen är förbi, jag har druckit 1,5 liter energidryck och 1 glas vin, still counting. Vi spelar Hej Knekt! och 31 och Skitgubbeh och andra nördiga kortspel och iza är nu arton somrar. grattis min fina kära stora hjärtevän. Cassie kissar och jag lyssnar på håkan och vill aldrig dö igen. Men jag dör varje gång jag kommer hem till malmö igen. Jag dör när jag är ensam och jag dör när malmö sover. Jag dog precis för att Rebensnoppen tog slut. Jag dör för ofta för mitt eget bästa. 

Okej det här är min plan: Jag ska skriva på detta inlägget tills precis innan jag åker till emmaboda. Tänker publicera det kanske ikväll, men lägga till mer och mer så fort jag har nåt att tänka på. Till exempel nu! Är så fruktansvärt trött på elaka människor. Och så vill jag också ha en pojkvän, eller iallafall en liten sommarfling eller flört. Bara nåt litet. Inte för att jag är religiös men:

Gud, jag har aldrig fått smaka på lyckoruset kan du inte unna mig bara 1 månad, en vecka, en ynka liten dag av kärlek. Jag tycker att jag hade varit värd det, faktiskt. Amen.

Dag 2:

Izas födelsedag, förkyld och antydan till lunginflammation. Ingen frukost hemma-all är uppäten. Inga matpengar kvar- handlade frukost istället. Ingen Findus Köttfärssås på Ica (!??!?!????) bara skruttig pasta hemma. Och ris. Och pyttipanna vilket är min andra hatmat. Allt är nästintill misär:
mycket att städa
lite att äta

men som sagt så gör det inget, jag är way too cool för att städa. 


Samma dag fast senare:
Jag har nu druckit min första drink på pub och den var skitgod och dyr och allt. Amour Parfait. Bartendern grattade mig på födelsedagen och undrade vad jag hade fått och jag ångrar att jag inte sa att jag fått ett samurajsvärd och en Zentai-suit. Istället fick jag panik och sa att jag bara fått pengar. Föressten fyllde ju iza år idag också. Undrar om hon märkte att det var två Izabell födda 22 juli 91 i samma sällskap. 


Väntar på Linnea och Izabell som nog inte lär dyka upp än på ett tag även fast klockan är 02.09.

Okej.. YEEEEES! Precis den här låten ville jag höra och nu kom den på Mtv. Från och med nu älskar jag officiellt mtv. 




Det är som långa tåg av längtan

Fick ett ryck och sprang upp till 10e våningen. När jag kom upp fick jag ont i hjärtat och var tvungen att lägga mig ner och då svimmade jag. Ett tecken på att mina dagar som vältränad frisk varelse är långt borta. Till hösten kör vi, mitt fläsk och jag. Jag är ju trots allt fet, enligt mor min.

You're the boss applesauce

Just nu har jag precis hittat internetet på min mobil. Det kostar inte så mycket trots allt. Just nu vill jag dö alt. Döda två andra. Trodde att man inte fick säga att ens barn är feta men jag hade väl fel, som vanligt. Stockholm hade kunnat vara fint. Kanske man skulle ta och flytta hit i något annat liv. Det hade verkligen kunnat vara en mysig stad. Utan tvekan. Slut.

Supermarket, what packet of crackers to pick?

Ville uppdatera min blogg och hade för en gångs skull faktiskt något meningsfullt att skriva, nu är det som bortblåst. 



Consumed with what's to transpire

Jag förstår inte hur jag redan kan känna sån nostalgi, så mycket ångest och så mycket panik när det bara gått en dag sen jag slutade leva igen. 

Jag hade, även fast min hosta är fucked och min näsa känns pressad, kunnat vara på hultzfredh i tre veckor till. 

Först nu förstår jag folk som verkligen verkligen blir deprimerade efter festival och räknar ner dagarna från 364 till nästa gång det är dags. 


För nästa år tjejer, då ska vi bannemig dit igen. 






the best motha' fuckin camp of hultsfred09 alla gillar brudar

Nu sitter jag här i min egna soffa och har ångest över att hultsfred är gone baby gone. Ta mig tillbaka, jag skiter i om det regnar i hundra dar. Linnea storsover. Vi har boostat lessfatchips och jordgubbar och rehabat men det hjälper inte. Jag känner mig som ett svart hål. Hade föressten för mig att det skulle vara nåt  "Extrem fetma" program på tv4+ eller så nu men det är bara hemsökta hus. Jag kanske har inbilla mig det. 

Får helt enkelt sätta mig ner och börja peppa emmaboda tills jag spyr alt. somnar. 

promoe uppfostrar barnen

okej vi har druckit upp mitt vin och är inne på första ölen och jag känner såhär:


hultsfred kommer bli så JÄVLAFUCKINGKUKHORSVINSNOREXTREMT bra. jag längtar till döds.





















yes jag har onyktra vener (cassie också)

gouge away

Snart så... imorgon inhandlas det allra sista och jag är glad. 

kvällen har bestått av att göra onödigt många listor. det kommer bli så bra.  























RSS 2.0