gunshot


1. Noga har du planerat. I minsta detalj, det är din första gång. inget får gå fel. inget kan gå fel din plan är bombsäker. 
sovrummet skulle vi vara i. Du skulle kyssa mig som jag sett att dom gör på teve. Förspela tror jag det heter. Du skulle göra massa saker men jag vill inte skriva det för det är fult. Jag skulle bara ligga och titta dig in i ögonen och le. Bara önska att vi skulle få det överstökat så att jag vet hur det känns. Ivrig och nervös skulle jag vara. Precis som på jul eller innan ens födelsedag. Ja precis så skulle det vara. Nervöst och pirrigt. Förväntansfullt. Kommer det göra ont? Efteråt har jag förstått att det gör lite ont. Kanske. Om man är tålig så är det ingen fara, har du hört folk säga. Jag är tålig tänker du. 
Du skulle låta den glida in. Snabbt eller långsamt? Vad är bäst. Förmodligen snabbt, få det överstökat. igen.... Gör det ont? Det beror på vem man frågar. 
Du vet, att efter ett tag skulle det bli kladdigt och blött. Du kommer behöva ha nya lakan i beredskap. Och en soptunna att slänga den i. Sen skulle allt vara över. Allt skulle varit tyst, och du är en erfarenhet rikare. 

Jag har alltid undrat hur det skulle vara att mörda någon. 

2. Det är dags att sluta hoppas nu, jag orkar inte bli ledsen och besviken mer. Det är dags att sluta tro, och det är dags att sluta blotta. Allt gör ont i slutändan, för inget kan vara för evigt. Inget varar för evigt. Inget. Inget. Inget. Allt är waist of time egentligen. Så länge du har dig själv i ditt liv kommer det funka. Men såfort du bjuder in någon annan... Det rasar. Jag har sett det förut. 

3. Vad ska man med speglar till? Speglar gråter man framför och speglar bryter ner en. Speglar är skit. Speglen visar inte verkligheten. Speglar är till för att gråta i. 

4. " “Sometimes i almost regret it like i regret my regrets, i see myself on my deathbed saying: i wish i would have loved less” Jens Lekman

visions of johanna










Now?

jag orkar inte med mitt immunförsvar. det suger sönder. bara för det får ni en liten film. 

stars


lundlund.com

je suis un...

jag vill veta vem ni läsare är. berätta för mig! 

svara nu då. känner ni mig? jag vill veta, det här är kul

CAPS LOCK

I thought: 18 karat gold, 
would save a lonely soul
But she don't sleep at night, 
afraid to turn out the light 
Cause they kept pulling her hair 
Wouldn't leave her alone 
But if only I could read her mind 
And release that stone

6okg

nu känns det lite bättre. 

hej mina 9 nya unika besökare, hoppas ni stannar

Efter tre dagar utan socialt umgänge: 

Man klarar sig bra ensam, så länge man har dator och en dörr till sitt rum att stänga. 
Ens rum är som en borg. Måste skaffa lås till min borg.
Jag har börjat tänka konstigt, annorlunda. 
Den enda kärlek som behöver finnas är kärleken mellan dig och din dator.
Kontakt med omvärlden har du via datorn. 
När du är i din borg är du säker. Ingen kommer åt dig där. 
Om det mot förmodan är någon som tar sig in är det förmodligen din mamma.
Mammor får vara i borgen under vissa omständigheter. 

Je veux être mince

måste börja dricka kaffe- igen.
måste börja röka- för dyrt.

t-sprit

det finns en blogg till, förutom denna. men den säger jag inte. ni kommer bli arga. jag tänker aldrig berätta

supersize me

när vet man att man ska ge upp? jag tycker det känns rätt lägligt nu

.


jag hatar (*jag älskar*) folk som kommenterar onödigt i ens blogg och frågar hur det är,
och hade dom bara läst några rader hade dom fattat att det inte är så jävla bra 
och det inte är så jävla lägligt att skriva "hej! jag fyller år idag, läs gärna min blogg" 


CUZ I CARE SO FUCKING JÄVLA MUCH

emmabodanollåtta


"På rosa moln svävar
 jag omkring
o ja njuter av alla vackra ting 
o ja tänker aldrig mer 
komma ner 
tänker stanna här"

it rains it rains it rains it rains it rains

A is for age; 17
B is for birthday; 3 oktober
C is for career; vinprovare
D is for your dad's name; niclas
E is for essential items to bring to a party; sprit
F is for favourite song at the moment; hihi
G is for favourite game; kortspel. 
H is for home town; malmö.
I is for instruments you play; kastrull
J is for jam or jelly you like; äppelmos
K is for kids; jag vill 
L is for living arrangements; hemma.
M is for mother's name; johanna
N is for name of your crush; tror inte på sånt
O is for overnight hospital stays; 2ggr
P is for phobias; små utrymmen, spindlar
Q is for quotes you like; vetinte.
R is for relationship that lasted the longest; -
S is for sartorial style; none. 
T is for time you wake up; åtta typ.
U is for underwear; spets? 
V is for vegetables you love; avokado, morötter, gurka
W is for weekend plans; sova, träffa a, träffa s, åka till stockholm. 
X is for x-rays you've had; 1, en till på onsdag morgon klockan 06.40 >.< 
Y is for yummy food you make; gegga
Z is for zodiac sign; libra 

del 3

ctrl + alt + delete. på vägen hem. full som en spruta, hög som ett hus. du gråter. tårarna rinner inte långsamt ner. det gör dom inte. dom sprutar. sprutar och rinner. ner för rinden. mascaran följer med, landar på ditt vita partylinne. fuck partylinnen. revan i strumpbyxorna har snart delat strumpbyxan i två delar. kallt. varför tog jag inte jeans? får inte vara overdressed. får inte vara nerklädd. bara vara avklädd. utnyttjad. uthängd. springa hem hand i hand, knäcka klackar i rulltrappan ner till tunnelbanan. varför strömavbrott när man är ensam. mörker. händerna är där igen. fingrar, tungor, lemmar, allt. ögonfransar. okej. du och jag mot världen, jag är inte rädd längre. lämnad ensam igen. ljuset lyser igen. tunnelbanor är äckliga. du är äcklig. utnyttjad och blottad. blotta dig aldrig. framför allt inte hjärtat. eller brösten. bara om du vill känna ett par kalla fingrar på dom. varma bröst+kalla händer= styva bröst. blotta dig aldrig. metallsmaken. för en sekund borta. tillbaka igen. pulserande tinningar. migränanfall på g. måste skynda hem. mamma blir orolig. skynda skynda springa i mot vind, pajjade lungor. pajjade lungor som gör ont. hosta som skär, river skrapar ekar. metallsmak. rött saliv. blod. hem. hem hem. måste skynda hem. snubblar faller skrapar glider på magen. ärr på magen. grus i sår. stappla hem på knäckta klackar och skrapade knän. nyckel i låset, vrida om snabbt som fasen. springa in. vardagsrumsgolvet. mamma naken. fladdrande ögonfransar på hennes mage. inte min mage. hennes. delete. 

del 2

revan i mina tunna tunna strumpbyxor blir längre för varje steg jag tar. kallt regn. det känns som jag inte har något på mig, för regnet är så jävla kallt. metallsmaken i munnen försvinner inte. nu är det så där mörkt som det var innan. när lampan var släckt. men det är natt och det finns ingen lampknapp till solen så man får skynda sig och springa. akta så du inte snubblar. akta dig snubbel gör ont. skrapsår på bara knän. grus och sten som svider. mer metallsmak. mer blod. även fast du de senaste 10 minuterna försökt inbilla dig att det är tyst så går det någon bakom dig. nej jag bara inbillar mig. vända sig om.. paniken och metallsmaken. Igen. kan inte springa i högklackat. går inte. får inte. inte knäcka klackarna. två händer, stora händer tar tag om midjan. hårt och våldsamt. inte nätt och försiktigt som jag är van vid. kan inte se. för mörkt. sparkar slår spottar skriker men det hörs inget. biter tag i din överarm. hårt, riktigt hårt. visste inte att jag kunde bita så hårt. metallsmaken är starkare. det rinner blod. tror jag, jag ser inget. paniken. pulserande tinningar. metallsmaken. paniken. varför slår du mig? han slår mig, sparkar, spottar. skriker. jag känner inte igen rösten. horjävel hör jag honom säga. jag har hört det förr.. horjävel. äcklig tunga långt ner i halsen. vitlökssmak. äcklig tunga äckliga händer äcklig kuk i munnen. det svider som salt i ett öppet sår. äckliga fladdrande ögonfransar. NEJ. inte äckliga. vackra härliga trygga ögonfransar som fladdrar över min mage. det kittlas och jag har fjärilar i magen. för det är du. jag vet det. du har avslöjat dig igen. dina överraskningar slår allt. 

del 1

ett par kalla händer mot ett par varma bröst, det spelar ingen roll vems händer bara det är mina bröst och lampan är släckt. ett par stickiga orakade ben river sår på mina sköra vader, jag försöker se vems ben det är. men lampan är släckt. en slingrig tunga och en äcklig andedräkt i mitt ansikte, på min kind, min hals. du har ätit vitlök.jag vet inte vems mun det är, försöker se, lukta känna mig fram. men det går inte. för lampan är släckt. metallsmak på läpparna, blod. det färgar mina läppar röda, tror jag. jag vet inte, för jag kan inte se. jag kan inte ens se vems blod det är. för lampan är släckt och jag hittar inte knappen. kalla handklovar skaver mot handlederna, kunde de inte åtminstonde varit varit pälsklädda? att säga det gör ont utan att ha någon röst går inte. och gestikulera är inte lönt. för lampan är släckt. stå ut horjävel. jag vet inte vems rösten är. slipsen som är knuten runt mina vrister gör också ont. skaver hål på huden. blod. hur ska jag kunna veta att det är en slips, jag ser ju inget. lampan är släckt. något som kittlar mig på magen, ett par ögonfransar som fladdrar mot min mage. jag vet vem det är nu. jag behöver inte lampan längre den kan vara släckt. för du har avslöjat dig. du avslöjade dig och jag vet vem du är. såren på mina vader läker ihop, handklovarna försvinner och slipsknuten. ja slipsknuten. den är inte där. det gör inget längre. lampan kan vara släckt. jag ser dig ändå. 

.

kärlek är för förlorare

klöver åtta






knittedunderwear



jag gillar när man ligger i sin säng och stödjer sig på armbågen och till slut domnar lillfingret av. det är skönt att domna av. tänk att få bedövning i hela kroppen. är det samma sak som att få kontrast insprutat innan man ska röntgas?  jag ska få det. det kanske svider? idag kom jag på att jag vill bo med hannah, och alltid skratta. jag hade alltid skrattat. ingen får mig att skratta på riktigt. bara hon. hannah är bra. hannah är bäst. klippa sönder svarta tajts är fint och kul, men ack så jävla kallt det är när regnet rinner in på låren. blått nagellack är coolt, blått läppstift hade varit coolare. 

CTRL

jag blev sugen på blått nagellack-- vilken tur att jag har blått nagellack. 




withmyunicorn



5 5 4 9 2 3 6 1 9




5 5 4 6 2 3 9 1 9

smör + socker



5 5 4 9 3 2 6 1 9




5 5 4 9 2 3 6 1 9


jag tror du njuter 


stepsequense

det ÄR lätt att vara efterklok. Jag är det allt för ofta, det säger mamma. Och är man så så får man stå sitt kast. 

snart är det jul, jag längtar inte alls.. bara tanken på gemenskap och "mysiga fikor"  får mig att må illa. Fast jag ljög nu. Inte må illa. klump i halsen snarare. 

tanken på höstlov gör mig snurrig och ledsen. Mormor ta med mig till stockholm som du gjorde när jag var liten. Så kan vi gå på frimärksmuseum bara för att du tycker det är kul. Och så kan vi gå i gamla stan och titta på folk. 

tanken på att gå upp ur sängen och försöka visa att jag mår bra och är glad gör mig bara så jävla trött att jag hellre skiter i att gå upp. 

tanken på företagsekonomi arbetet gör mig bara så jävla förbannad så jag blir ledsen.

tanken på livet känns...?

tanken på att åka skridskor igen, tanken på att låta kall luft blåsa luggen ur ögonen, känna skenorna skära i isen, den tanken gör mig för en gångs skull lycklig för några sekunder. men lycklig, va fan är det egentligen. ingen kan vara lycklig.

höstdepression? 

det är inte synd om mig

jag vill ta vinet som står i min garderob och möglar och hälla i mig. häller man snabbt så kanske, kanske man känner av det. Häller man tillräckligt snabbt och tar tequila eller likör från barskåpet känner man inget alls. jag vill ta massa tabletter, kanske ipren eller ibumetin, så jag kan sova inatt. Jag vill svälta, sova, dricka. Framförallt svälta. Ingen gillar fetma. Hellre smal som en pinne än tjock som en jävla trädstam. Jag ska bli mager. Mager rimmar på fager. Fager är väl en synonym till vacker..? jag vill slå, sparka, plåga. Att hata någon som man aldrig blir av med. Sig själv

jag

funderar på att ta bort bloggen, ta bort mig själv, ta bort livet. bäst så för alla andra.

summer '68

Idag har jag: *skrikit åt mina föräldrar vilket resulterade i gapflabb för att min röst brast och gick upp i falsett + att jag fick mjölkröst *sprungit för att hinna med hissen ner och fastnat med halsduken i ett handtag och på så sätt halvt strypts. *Joggat kl 7 på morgonen *Ätit äppelkaka meed vaniljsås som kompensation till joggingen *Sprungit runt i lägenheten och sjungit i tron om att jag var ensam hemma... *Skämt ut mig för min pappa (se ovan) *Nästan tyckt att sammy's musiksmak är bra *Sjungit "you've got the sweetest ass in the world" högt för min bror.

jag kan era ip-adresser fuckfaces

min topp 5 lista: sprit pengar sova äta intimitet

17 år

till alla er 11 som kommenterat på det förra inlägget.. ironi existerar faktiskt. Iallafall är det kul att ni ödslar tid på mig. Jag känner mig smickrad som fan. Anyhow så fyllde jag år igår och det var den bästa födelsedagen någonsin. till sist vill jag säga att jag älskar redfellas och att deras personal är bra.





















RSS 2.0