Fröken

Säger grattis till mamma och pappa som idag gifter sig.. jag fick äran att göra henne väldigt fin i håret. Detta firar jag med en giftermåls-cigarett som salut. pimp myspace


Valodja

myspace graphic is done on Gickr.com
  • Käka vattenmelon
  • Röka gratis-cigg
  • Lyssna på nya taggalistan på spotify
  • Äta majskärnor
  • Betrakta malmö by night ovanifrån

Och jag lyssnar på och drömmer om

Calle Kristiansson – Walking In Memphis

Från och med. nu.

Sitter i fönstret och röker. Tänker. Kan det vara så att du uppriktigt sagt vill göra mig ledsen och osäker? Som att du tycker att jag börjat säga ifrån lite för mycket och att du måste trycka ner mig på min "plats" igen? Känner mig så förvirrad, som ett barn i en vuxens kropp. På onsdag ska jag iallafall bli så full att jag inte kommer ihåg något, något i den stilen. Hursomhelst. Vad händer i mitt liv? Är jag en slacker? Jag gör ingenting vettigt om dagarna förutom att gå ut med Harley, röka, se filmer jag aldrig sett innan, kolla fotboll, sova, läsa Stephen Kings "Jurtjyrkogården" och äta nudlar. Juste, slut med nudlarna nu, man blir dålig i magen. Note to self: lev inte på nudlar för länge!!!
Från och med nu hatar jag alla malmös fucking snoriga arbetsgivare, så jävla snåla.

Hej

Jag är inte död. Bara arbetslös, har dock shoppat en massa saker på senaste tiden. Eller ja. Mycket för att vara mig.
  • Skinnballerina
  • Skinnjacke-grej med nitar
  • AS-dyra G-star jeans
  • Coola adidassneakers
  • Marinblåa låga converse
Damn it feels good to be a gangstah.

.

Klart att örat är 10 gånger värre idag och att regnet smattrar utanför. Varför skulle man få vara glad på sin student? Jag är så nära på att skita i det och böla mig igenom dagen.

miss you

sa ju att de skulle bli min död. nu ligger jag inne med öroninflammation och stukade fötter och skavsårsblåsor som gör att jag inte kan gå. imorgon tar jag studenten. vill ej.

1

dessa jävla aktiviteter och evetns kommer bli min levers död. har nu supit i typ 72 timmar och det är inte ens mycket i jämförelse med många av dom andra. jag lever bra och ligger ev. i riskzonen för alkoholism men det skiter jag fulliständigt i faktiskt. aldrig att jag varit så glad och så taggad så många dagar i rad kanske. jo okej. festival men det gälls inte. om 4 dagar tar jag studfuckingenten. hur 7kt?

alla rensar fisk i göteborg

Kom nyss hem från bio. Blev bjuden och det tackar jag djupt för. Youth in Revolt hette den. Rätt söt film. På vägen hem blev jag/vi uppraggade av ett gäng goa gubbar från götet som var här med skolan och stannar till fredag. 91:or alltså, inga gubbar. Söta. Heta. Asnajsiga dialekter. Blev inbjuden till deras hotell på förfest imorgon och de ville absolut att vi skulle festa på chili tillsammans. De trodde jag var äldre och imorgon ska vi alltså festa hårt med götet. De blir la gött. Fan vilken tur jag har!! Imorgon ska jag smsa min lilla götebörgare. cya fuckers





















RSS 2.0