15

image3
Jag gillar dej som du är.

14

Ja, det är fortfarande Halloween. Och jag har fortfarande ont i huvudet. Det blev inget filmtittande utan istället god italiensk glass med moder jord. För jag vågade mig ut ur huset. Stackars de människor som såg mig och mitt fejs. De måste fått men för livet.
Klockan är halv sju och jag har inget planerat denna mysiga, mörka halloween-kväll. Tråkigt, mysigt och bara allmänt likgiltigt. Det perfekta hade varit ösregn,en käraste, en varm filt, många bra filmer och te.
Jag har ju visserligen en filt hemma. Fast den är ganska så kall. Och jag har ju visserligen te hemma. Fast det är inte så gott. Så det enda som fattas är ösregn, en käraste, en VARM filt, många bra filmer och GOTT te.
Det är enkelt fixat.
klart slut.
/ A

13

Idag är det tydligen Halloween. Tydligen.
Nu: Huvudvärk och trötthet.
Snart: Sällskapsresan-maraton.'
Senare: Göra lunch.
Ännu senare: Äta glass med moder jord. (flå't Izabellos, att jag snor ditt smeknamn).
Imorgon Torsdag: Sova länge. Äta frukost kl. 10.23. Gå runt i pyjamas hela dagen, tills mamma blir sur och tvingar mig att sätta på mig vanliga kläder. Storstäda mitt slagfält. Träna från 17-20. Äta tjockekorv och ugnstillagade grönsaker. Blärk, pappa's standard när Moder Jord jobbar. Fest.
I övermorgon Fredag: Baksmälla.Väckarklockan ringer 06.00. Snoozar en gång, till kl. 06.09. Går upp och äter frukost. Åker 4:ans buss till träningen 06.49. Åker 4:ans buss hem från träningen 09.20. Komma hem, duscha. Bli tvingad att följa med till Skånes Rövpark. Åka hem. Åka buss till Svedala 16.32. Förbereda fest. Vara fyllesvin.
Jag förstår inte varför alla kallar mig kontrollfreak. Varför?
klart slut.
/a

12

Hejsan. Vad dålig jag varit på att uppdatera. Jag får skylla på att jag faktiskt haft bättre för mig. Höstlovet flyter på och det är fett skönt. Eller ja, flyter på och flyter på, det är ju bara tisdag och andra lovdagen om man tänker efter. Och fett skönt kanske det heller inte är med tanke på att det bara betyder mer träning och mindre vila.
Igår, måndag, var jag och Anna hemma hos henne ute på landet. Typ. Svedala. Vi skulle egentligen åkt in till malmö och besöka fjortisarnas hemmakvarter Heartbreak. Eller Hb som man tydligen ska säga. Det började med varsin oskyldig shot. Mina vänner, det gick bara utför. Det blev inget heartbreak, och det blev inga oskyldiga shottar. Det enda som blev var två ickenyktra tjejer som vandrade runt i Svedala och en tom flaska Blå Dåre-läsk som varit fylld med vodka från i somras.
Först när man kom hem insåg man hur mycket det egentligen regnade. I morse mådde jag prima.
AjaBaja. Fy skäms.
klart slut.
/ A
image2

11

Hej. en kort resumé av min helg.
Fredag: Började städa på rummet. STORstäda. Blev inte klar. Ser ut som fan fortfarande. Myskväll med mamma med film och gott gott. Massage på min förbannade nacke.
Lördag: Uppstigning kl 7. Buss till tävling i Trellehulla. Kom till ishallen 09.03. Tävlade med kortprogrammet kl. 10.45. Gick bra. Åkte in till "centrum", inte mycket till sådant visserligen. Krängde på EP-huset på annans bekostnad. Tillbaks till ishallen. Kolla på klubbkompisar. Åkte långprogrammet. klockan 17.10. Det gick också bra. Prisutdelning klockan halv sju. Somna i bilen hem. Placerade två st. 2:a pris i mitt fulla prisskåp.
( och nej det är inte fullt av priser, utan av annat skit.)
Åt en pizza och sen stupade inne på mitt slagfält.
Söndag: Inse att man vinner en timme på morgonen! Wahoo. Vila, vila, vila, filmmaraton(?). barnvakt.
Men men. Efter en tuff helg så har jag en veckas lov. Visserligen brukar lov betyda mer träning. Thats life. Just keep swimming.
klart slut.
/ a

10

Jag har skrivkramp

9

Ja, livet leker. Det gör det väl. Vi säger så iallafall.
Allt är utomordentligt perfekt.
Jag mår toppen, allt går toppen,
ja hela livet är för tillfället helt jävla underbart.
Som en dans på tagglösa rosor.
-Om jag är sarkastisk? Nej då. Inte alls
klart slut.
/ A

8

Okej, oktobernatt kanske är att ta i. Klockan är ju egentligen bara tjugoettochfemtiosju. femtioåtta närmare bestämt. Men för ett par ögon som varit uppe sen klockan sju så känns det som natt. Det känns heller inte som att det blir bättre av att jag suttit framför min vita lilla maskin sen klockan två idag. Visine trötta ögon står just nu högst upp på önkselistan. Eller inte. Jag funderade på det här med typ Visinegrejsimojset som man ska ha för just trötta ögon. Är det inte bättre att bara inse att näe, nu borde jag nog gå och lägga mig. Varför krångla till det så jävligt? Strunt samma.
Imorgon är det dags för ett helt obeskrivligt roligt grupparbete om romarriket. Varför var dem så religösa? Var de tvungna att ha en gud för varje liten sak som kunde behöva uträttas? Bacchus, vinets och rusets gud. Vad var hans uppgift? Att se till så att alla blev dragna och sen se till så att ingen skadade sig på fyllan? Ehhrm.
Sen fanns det en gud som hette Janus. Men han vet jag inte vad han var bra för, jag tog mest med honom för att det är roligt. Smaka på orden Hej Janus! Stackars er alla därute som heter Janus. Vad trötta ni måste vara på det skämtet. Nej nu var jag elak.
Nu ska jag läsa min kära kompis blogg, för nu har hon äntligen fått tummen ur röven och placerat den på tangentbordet. Åh, fräscht.
När jag tänker efter så kanske Bacchus inte var så tokig iallafall. Man hade sparat en jävla massa oförklarliga blåmärken, skrubbsår och bulor dagen efter.
klart slut.
/ A

7

Varför är alla andra så bra på att blogga? Var kommer allas idéer från?
Just nu är jag helt tom i huvudet. Känns som att jag använt min egna uppfinning, tankesugaren. Fast jag hade av misstag råkat sätta den på: " Delete everything". Ja, just så känns det. Har inget kvar innanför pannbenet. Bara en skrumpen sak som ser ut som en rosa valnöt.
Iallafall, dagen har spenderats på NTI gymnasiet, och jag kan sammanfatta helheten; Fy fan.
Klart slut.
/ A

6

Nostalgia.
Idag kom jag och tänka på ett tv-spel som jag alltid spelade när jag var mindre. Det hette Klonoa, och jag hade fått det av min vän.
Problemet var att man inte kunde komma längre än till level 13, för då hackade sig hela skiten. Jag hade nämligen lyckats göra en lång repa över hela skivan. Varje gång jag kom till level 13 blev jag lika förkrossad över att mitt spelande var förgäves. Dock lärde jag mig aldrig av mina misstag. However, när man hoppade med den lilla huvudfoting som man spelade så sa den - Wahoo.
Därav rubriken. Förlåt för ett ointressant och onödigt inlägg,
men det är ju faktiskt ingen som tvingar er att fortsätta läsa.
klart slut.
/A

5

Söndagsångest ersätts med måndagspanik,
avklarade läxor ersätts med nya,
nedräkningen till helgen börjar om på nytt,
samma sak varje vecka.
Lättnaden över en dag avklarad ersätts med ångesten över nästa,
avklarade lektioner ersätts med nya,
nedräkningen till skoldagens slut börjar om på nytt,
samma sak varje dag.
Mitt liv är så enformigt

4

Som alla andra söndagar går jag upp sjuochtrettio för att ta mig till ishallen. Där spenderar jag min första timme av dagen med att plåga små barn. Oavsett gårdagens aktivitet gör jag det, och jag tycker synd om de åkare som har en trött, grinig och (ibland) bakfull MrsX som tränare. Nästa timme blir jag plågad själv, av min tränare, och oavsett gårdagens aktivitet gör hon det. Jag tycker synd om mig själv som får ha en trött, grinig och (aldrig) bakfull människa som tränare. Under timme tre vistas jag i en sunkig, fuktskadad karatesal, för att göra jobbig styrketräning. Det ska stärka bålen, tydligen. Att vara i ett sällskap där man är äldst, och dessutom omringad av 119 fnittriga 11åringar är inget att rekommendera "dagen efter". Usch nej.
Kommande femtioelva timmarna är avsatt pluggtid. Det är iallafall tänkt så. Problemet är att jag just nu sitter och bloggar på den avsatta pluggtiden, fy skäms!

De sista soltimmarna på söndagen spenderas i en istängd danslokal, någonstans mitt ute bland villaområdena i Malmö. Det måste vara sövningsmedel i väggarna för det så lyckligt att man inte redan är trött så blir man det så fort man sätter foten i rummet. 1h och 15 min senare sitter jag på Sveriges rostigaste cykel på väg hemåt. Till dårhuset.

klart slut.
/a

3

Hej igen'
Har varit ute och frusit röven av mig på stan
spenderat halva barnbidraget på en fika på espresso house,
samt insett att silvertights nog inte är min grej. Men det är väl som med alla andra snygga grejer.
-det ser mycket bättre ut på den där tjejen på andra sidan gatan. När man väl står där i provrummet och inser att man inte får upp tightsen över låren är det inte lika roligt längre.
Min lilla förkärlek till silver har försvunnit lika snabbt som den kommit. Näe jag får snällt gå med H&M's 69.50:- strumpbyxor, som jag klippt av foten på.

klart slut.
/A

2


How many roads must a man walk down
Before you call him a man?
Yes, 'n' how many seas must a white dove sail
Before she sleeps in the sand?
Yes, 'n' how many times must the cannon balls fly
Before they're forever banned?
The answer, my friend, is blowin' in the wind,
The answer is blowin' in the wind.

How many times must a man look up
Before he can see the sky?
Yes, 'n' how many ears must one man have
Before he can hear people cry?
Yes, 'n' how many deaths will it take till he knows
That too many people have died?
The answer, my friend, is blowin' in the wind,
The answer is blowin' in the wind.

How many years can a mountain exist
Before it's washed to the sea?
Yes, 'n' how many years can some people exist
Before they're allowed to be free?
Yes, 'n' how many times can a man turn his head,
Pretending he just doesn't see?
The answer, my friend, is blowin' in the wind,
The answer is blowin' in the wind.
By:
His majesty
Bob Dylan

1

Det här blir då den första gången jag överhuvudtaget bloggar.

men nån gång ska ju bli den första.

 

Min dag började som en katastrof, när jag ställde mobilen på 08.30 istället för 07.30

Inte nog med det, jag var dödstrött. Då menar jag inte sådär lite normalt morgontrött som går över efter ett par miuter, utan DÖDSTRÖTT. Och det mina vänner, det går inte över efter "ett par minuter". Saken blev inte bättre av att min odrägliga skitunge till syster satt och övade blockflöjt i köket. Jag har mitt rum utanför köket, och hon spelade falskt. Vad hade jag gjort för att förtjäna att vakna i detta helvete?

 

Att jag dessutom satt uppe till halv två med en filmanalys igår gjorde att mitt humör idag varit utomordentligt perfekt. Filmen är dessutom totalt jävla värdelös och min teori om att regissören är född i en formsvacka är bekräftad.

 

För övrigt är jag i en väldigt jobbig fas i livet, just nu. Existensiell kris kallas det tydligen, (om man ska lyssna på min allsmäktige moder).

Det borde finnas en dammsugare fast för tankar, en tankesugare. Då kunde man suga bort alla jobbiga val och måsten här i livet. Men som min kära vän Mrs x säger: Det finns inga måsten här i livet. Så då skulle man bara städa bort alla jobbiga val. Men när jag tänker efter finns det faktiskt måsten. Superdupermega många måsten. *suck*

När jag blir stor och smart ska jag uppfinna en tankesugare, och då kanske jag vinner nobelpriset och får massa pengar. För dom ska jag köpa mig en sådan mackapär.

 

klart slut.

/A

 






















RSS 2.0