lucid dreams

För varje gång jag cyklar hem ensam på natten inser jag mer och mer hur mycket jag hatar malmö. Eller det är nog egentligen inte malmö som sådan, det hade kunnat vara en jävligt mysig stad. Men människorna här är allt annat än mysiga. 


misslyckad kväll 2.0


dekadent

tänkte mest säga att jag lever väldigt mycket just nu. önskar att någon alltid såg till att man hade en öl i handen och bra musik i bakgrunden. det hade vart nåt. 

.

snart lov. snart lov. snart lov. jag orkar inte mer. jag kvävs


So we talked for hours and you cried into my sheets you said you hated your body that it was just a piece of meat, I disagreed

jag måste lägga av. antingen får jag ta det på allvar, eller så får jag skita i det. jag tror jag satsar.. hejdå allt. 

trött på missunnsamma människor, och trött på människor som tror dom är bäst. snart är det sommar. det regnar och är svinkallt utanför mitt fönster och jag känner att jag aldrig får rätt på känslorna. "julkänsla" och "sommarkänsla" menade jag. eller ja, inga känslor över huvudtaget om jag tänker efter. tror inte ens att jag har några kvar. jag kan fan inte ens gråta längre, så länge jag inte sitter med ögonen uppspärrade för länge. hade varit skönt att kunna känna något, ledsamhet hade räckt, bara så jag kunde se att jag faktiskt har känslor kvar. 



ska klippa mitt slitna hår någon dag. någon gång. jag måste. ha. förnyelse. utbyte. förändring. 




lady, you don't know shit about shit


We only said goodbye with words

I sommar:
Vi ska bo i ett radhus med trädgård som ligger på solsidan, nära till helsingör och nära till den finaste stranden i helsingborg. Vi ska festa och vara fulla i våra lägenheter undertiden våra föräldrar roar sig på andra håll. vi ska bli hänga på bo01 och i falsterbo och grilla långt in på småtimmarna, prata skit och bara leva. vi kanske hinner med en restresa också. vi ska på festival och dansa och äta kräm och langos. men framförallt...

vi ska dansa och vara bäst. 


Gå upp, göra matsäck, åka till stranden, sola hela dagen och bada hela dagen, komma hem till en tom lägenhet och göra någon mat. Hoppa in i duschen och göra sig redo för utgång. Handla sprit och festa tills klockan slår 05.00. Däcka. Gå upp, åka till stranden med solbrillor och vattenflaska. Handla mat på espresso house eller pizzeria. Komma hem, sova en timme. Ut och festa. 

och så ska vi ha det. Hela sommaren lång. 

ps. jag diggar er. 

I died a hundred times

Snart måste något hända, hade velat bjuda hem hela min bekantskapskrets på teparty eller typ vodkaparty och bara shotta tills ingen kunde stå på benen, eller anordna målarkväll eller bara fotodag eller typ.. göra något drastiskt. kanske göra en rökruta på cykelställstaket och sitta där ute på nätterna framöver. eller ja, kanske ska börja med att ta tag i skolan och mitt rum som för närvarande ser ut som mitt liv känns. åt helvete. jag är mästare på att göra andra tidskrävande saker för att slippa plugga. idag hjälpte jag mamma att laga mat, städa lägenheten och lämna/hämta elsa på gympan. hon undrade varför och jag hade inte hjärta att säga att det enbart var för min egen skull. inte av godhet alltså. ska dessutom byta den kristna vita "jag-tycker-att-du-ska-ha-den-här-på-skolavslutningen-för-att-jag-fortfarande-tror-att-du-är-10-och-vill-vara-uppklädd-på-skolavslutningen" -klänningen hon köpte till mig innan. 369 kronor kan man få mycket för.......................
ytterligare en dag bortslösad..vem ska ta ansvar för det här?  


.

idag är en ganska dålig dag. trött på onödiga kommentarer, trött på skolan, trött på att må skit och vara levande död. 

.

och så har det gått en dag till. vad har jag gjort idag? 
inte ett skit, om man inte räknar med att ha sett hela första desperate housewives säsongen. 

my declaration of independence

vi kommer in på kulturen i lund trots 20årsgränsen (?) genom att leka tröga utbytesstudenter. jag gillade hela den här kvällen. nu ska jag se magnus betnérs film och njuta av de sista minutrarna av den här peppa fyllan. fyfan vad vi är festen. vi är festen, alltid. 



maple leaves

Idag ja. Har egentligen inte så mycket att säga. En liten del av mig känner för att skriva typ 2 sidor text om allt och inget. Men jag tror inte att jag orkar faktiskt. Idag ska jag ta tag i massa saker och sedan belöna mig med öl och party. Var vet jag inte än. Jag vill så jävla mycket, för mycket för mitt eget bästa. 




teenagedirtbag



Hej. Tänkte för en gångs skull berätta om min dag istället för mitt humör, eftersom att ni nog kan räkna ut humöret. Gårkvällen började med xider och cigaretter på mitt rum, sen väntade vi nog i 50 minuter på en (två) langare, som påstod att flak helt plötsligt kostar 160, vad är det för skit. 10 kronors prishöjning, snålt. Sen cyklade vi till en fest och ägde ut alla på dansgolvet, sen drog vi till lund och blev skitfulla och gick runt där. sen hamnade vi i en lägenhet och där dansade jag och casandra som om klockan inte var 5 på morgonen, och sen somnade vi på toaletter och i sängar och sen åkte vi hem på morgonen och då mådde jag inte allt för bra, så jag gjorde pannkakor och åkte och la mig på en gräsmatta och pratade strunt och sov från 14-17 men jag har fortfarande inte tagit igen alla missade sömntimmar. och jag är fortfarande bakis och hoppas på att 3:e koppen kaffe plus chips ska bota lite. vi är så bra. jag älskar er. jag älskar oss. 

chains

Tillsammans är man mindre ensam. Det är väl så, antar jag. Så vi kämpar vidare med våra liv hos Izabell, allihopa.

,

Känner mig så långt borta från verkligheten och omvärlden. För många tårar har runnit idag. 

babaji

Vet inte riktigt vad jag ska skriva när jag varken känner mig glad eller ledsen, bara död och likgiltig och stum. Vet inte hur jag ska förklara för att ni ska förstå den hemska känslan av att behöva gråta men att ha slut på tårar och ork. Vet inte hur jag ska förklara känslan av att känna sig så missförstådd och felplacerad, och hur fan ska jag förklara att jag faktiskt är en ganska smart tjej när mina betyg visar raka motsatsen. Är så utmattad att jag inte ens bryr mig om att försöka tänka positivt. Hela världen passerar och jag bara sitter och ser på utan att uppfatta vad som händer. jag vill bara bort ifrån allt detta. 

things-have-changed

" Bipolär sjukdom kallas också ofta manodepressivt syndrom. Bipolär sjukdom kännetecknas av återkommande perioder av depressiva och maniska tillstånd, ibland med psykotiska inslag. Perioder av depressioner växlas med väldigt bra perioder. Stora humörsvängningar i perioder. Maniska skov innebär ofta att patienten känner ett enormt självförtroende och är starkt upprymd, får sänkt sömnbehov, talar forcerat, får snabba infall, blir lättdistraherad, irritabel och obetänksam – något som exempelvis kan ta sig formen av ekonomisk extravagans och sexuell lössläppthet. Mediciner kan jämna ut perioderna mycket bra. "

just nu känner jag mig som en zombie, levande död. ser ingen som helst mening med någonting. vi är ändå bara brickor i ett spel och jag är nog den fula brickan som ingen vill vara som ligger kvar i spelets låda. Vet inte riktigt vad jag ska säga, ibland känns det som att folk trycker ner en för att själv må bättre. Fast det går inte att göra det med mig mer nu, är för långt nere. ifall jag hade en önskning hade jag önskat mig hayden christensen i factory girl och en enkel biljett bort från verkligheten. 


frågan är hur jag kommer må imorgon, ibland vore det så smart att dö i sömnen.

edie

min mobil är sönder jag vill dö. 






fest_

ikväll ska det festas som om det inte finns någon morgondag. 



illir <3

saga.doc

Müsli är också sjukt underskattat. Om en liten stund är klockan kvart i ett, vilket betyder att det är tolv timmar sen jag ja. Satt i skolan. För ett år sen hade jag inte sett bob dylan en endaste gång. 

Vill förändra jättemånga saker som kompensation till att det aldrig händer nåt kul och att jag aldrig får utlopp för mitt shoppingberoende.

för ett år sen var jag kär, kommer inte ihåg om jag hunnit bli olyckligt kär eller om det var den rosa perioden. skolan var inte i närheten till såhär jobbig som den är nu. vill dö...da lärarna. 


vill så himla gärna till emmaboda idag nu direkt. saknar icat, saknar killen i kassan på ica som lät oss betala med danska och ladda ipoden där, saknar kundvagnen, saknar pärlplatteörhänget. Och Those Dancing Days. 

Och täckemannen.. Och aprikos-mango-krämen. och den dräggige hete. Och familjen. Och langos!!!!!111!ett

det kan inte vara bra att leva så långt borta från nuet som jag gör, jag tappar all verklighetsuppfattning, all realism, allt. jag känner mig som en från förritiden som fastnat i fel årtionde. eller bara nån som är född på fel plats vid helt fel tillfälle och i  extremt fel skepnad. 
nu fick jag föresten dejavu. 

borde sluta skriva strunt, ni kan inte vilja läsa sån här avföring. ska städa sen bädda mysigt i min säng sen nanna och aldrig mer vakna här! 

mad world

Tävling med mig själv idag, tror ändå jag klarar det med tanke på att min syster beställt min hat-mat.. bruna bönor med falukorv.(delad 1:a plats: ugnsgratinerade tacos)


Funderar på att städa och på så sätt inte behöva plugga riktigt än. Även fast jag borde. 

Får ont i magen när jag ser all sorg och ledsamhet runt omkring mig och det gör mig bara ännu mer rädd. Föressten fick jag en fin ring av mamma idag. Ska samla 365 ringar, ett steg närmare. 

Har inget mer att säga er över huvudtaget. (Skänker en tanke till Izabell. )

hand.jpg

just nu känner jag mig duktig och lugn och tillfredsställd,
även fast jag vet att det är dåligt dåligt dåligt. 


hurtful_

Borde inte sitta här, eller ja, ligga här,
och titta på skor jag aldrig kommer ha råd med 
och lyssna på bögmusik.
Borde ha gått ut och ätit när mamma ropade för en timme sen,
borde verkligen börja läsa till ett av 5 prov
jag har den kommande veckan.
Det är mycket man borde och lite man gör.
Pallar inte den här tiden i månaden.
Min värld rasar typ, det är för jävligt. 
Jag blir så skum i mitt tankesätt när jag har pms, 
bara för det kommer jag inte på nåt exempel. 
Eller jo, som det här med att inte "palla" äta.
Och så vill jag bara sova bort allt. 
Och nu såg jag att klockan var tjugo i åtta....
vilket inte känns speciellt bra, nä. 
Jag vill inte mer nu. Kan inte någon bara typ..
VIska i mitt öra: " Jag har bokat varsin biljett åt oss,
vi sticker nu. Ta inte med dig nåt, allt löser sig. Vi ska
aldrig aldrig mer tillbaka hit ändå".. 


thefactory

Idag ville jag bara gå och lägga mig igen,
ville döda nästan alla i skolan. sket i att äta marängsviss,
och sov när dom andra sjöng grattis-sång för min syster. 
Känner mig blind och döv och vilse, och vill springa 
långt bort från den här skiten jag gräver ner mig i. 
Och jag vill ta med dig när jag springer iväg. 
Usch vad lökigt det lät. Hoppas på att supa skallen av mig i helg.
Så man kan skita i tanken på omprovsveckorna 21-22.  

Sov gott

new

Känner inte för varken 4 timmars matteB-nationella eller tandläkarbesök eller födelsedagsfirande. men man är väl så illa tvungen antar jag........................


när ska jag nanna?

coco

Det kan bli en bra dag idag, kanske. Måste föresten komma på ett sätt att barrikadera mig från det där skitet som så lätt sårar en. Frågan blir hur........




Qu'est que

Pappa gick bara rätt in i mitt rum och kollade i min bokhylla och drog fram mitt ciggpaket och gav till mamma när jag var och hämtade en macka. Inte okej. 


Photobucket
ungefär så känner jag mig. 

amour



vill verkligen inte ta tag i detta. vill verkligen inte.

bisous

factory girl 2

TRÈSBIEN

jag förstår inte vad det är som gör dig så JÄVLA attraktiv att jag vill smälla av, eller jo det gör jag visst. sen tycker jag det är så jävla ointressant med alla "fashion"-bloggar. och sen tycker jag att du har snygga armar, fast det sa jag ju innan. 


undrar fortfarande varför du ringde mig 02.18 och blir så jävla arg på mig själv att jag inte var vaken då. vill veta vad du ville. trots allt andra gången denna veckan. 



,

den här kvällen har hittills varit ren skit,
har två cider och ett bultande huvud. 

mardy bum

1. Jag känner mig ungefär som en build-a-bear som inte fått någon fyllning eller hjärta instoppat i sig och fått alldeles för lite kärlek.  

2. Jag klarar av 2 dagar i ett välstädat, kalt och kliniskt rum innan min hud får panik och försöker hitta värme och känna sig hemma bland dagsgamla kläder man inte pallat vika in igen. 

3. Jag är trött på dig och dig och dig och dig och dig men framförallt dig. 

4. Saknar värme och kroppskontakt och hade gjort vad som helst för en tvåsekunderskram. 

Well it's been a long time, long time now since I've seen you smile

Jag borde läsa mer, och sluta tugga på klubb-pinnen för jag biter mig i kinden hela tiden. 

Ska göra en lista på böcker jag ska läsa ut tror jag. Eller ha en lista på böcker jag ska ha läst när sommaren är slut..(om den ens kommer) Eller skaffa ett bibliotekskort... Jag har haft ett, för jävligt jävligt länge sen. 

Eller så gör jag upp en lista på filmer jag ska ha sett.. fast ja, det känns inte lika pretantiöst och kulturellt som att läsa( dessutom är jag fortfarande lite rädd för FRA och IPRED)



Jag har fyllt ut mina dagar, gjort allt man ska levt ut varje dröm, tills ingen finns kvar

Okej. Nu var jag duktig som gjorde 50 situps.

Samma imorgon då

Inget är på riktigt. Inget är på riktigt. Ingenting är på riktigt. Ingenting är viktigt. Ingenting

Borde verkligen skaffa jobb så jag kan stilla mitt shoppingsug. 
Borde fan börja röra på fläsket men just nu skyller jag gärna på min sjukdom.
Borde gjort psykologiarbetet som jag lovade mig själv, men jag är inte bra på att hålla saker jag lovar mig själv. Så jag skyller på det också. 
Känner att jag missbrukar Winnerbäcks texter som rubrik. Men dom är så.. huvudet på spiken:aktiga. Så jag ska fortsätta gå in på letssingit.com

Jag har ikväll knarkat:
Oxis Turboinhalator 
Navid Modiri & Gudarna
Kaffe (dåligt med tanke på att jag har svårt att somna ändå)
Frisk luft




Jävligt trött på skolan, jävligt trött på glass från ica (vill ha ben och jerrys) 



Det är som om jag har ljugit när du frågar var jag får allting ifrån

Regler:

Det här är svårare än du tror!
Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn!
Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord eller ljug!
Om personen som gjorde innan dig har ett namn som börjar med
samma bokstav som ditt får du inte ge samma svar som han/hon gjort.
Du får heller inte skriva samma svar två gånger!
Lycka till!

1. Vad heter du? Amanda
2. Ett ord på fyra bokstäver: Alla
3. Flicknamn: Anna
4. Pojknamn: Alex
5. Yrke: Avloppsrensare
6. Färg: Antik-vit
7. Klädesplagg: Axelvaddar
8. Mat: Ankbajs

9. Sak i badrummet: Aknemedel 
10. Plats/stad: Andorra
11. En orsak att vara sen: Akut Avföringsbehov
12. Något man skriker: All makt åt Tengil!
13. Film: Amelié 
14. Något man dricker: Absint
15. Band: Architecture in Helsinki
16. Djur: Afrikansk vildhund
17. Gatunamn: Almgatan
18. Bil: Aston Martin

19. Sång: Alfie 
20. Aktivitet med mer än en deltagare: Analsex

Vi finns bara någonstans mellan dröm och verklighet








underskattade saker:
fota
rita
rolling stones
avslagen öl
golvet




























RSS 2.0