++i'm high on diesel and gasoline

välkommen sopranos vol. no 3



+++++ om mig

Jag bor i en 4:a på ett fint ställe, kanske i Frankrike så jag får utnyttja mina minimala kunskaper i franska. Jag bor där med några vänner, dom som vill så klart. I ett mysigt kollektiv, vi delar på toalett och kök och vardagsrum sen har vi alla var sitt eget rum. Där inne har jag inrett med en 120 säng och slitna affischer på väggarna massa värmeljus och där är en stor fönsterkarm som man får plats att sitta i. Jag har massa kuddar i sängen och på golvet står en back med gamla slitna Lp-skivor som jag snott av min pappa. Juste appropå det. Jag har fotografier på min mamma, min pappa och mina syskon. Och jag åker och hälsar på dom lite då och då. I en hylla står min gamla skivspelare som jag köpte på tradera, men förstärkaren är lite dålig, man måste slå på den för att den ska fungera. I ett annat hörn står en bur med två hamstrar. Herkules och Aristoteles. På ena långsidan är det en dörr som leder in till min garderob. Där inne finns det 100 par skor, och tusentals klädesplagg. När jag har tråkigt brukar jag nämligen räkna dem och sortera dem efter färg och material. De finaste sakerna hänger längst fram. På väggarna hänger utskrivna bilder från lundlund.com och http://vogue.fr
Om man går ut i vardagsrummet är det julpyntat och luktar apelsiner med nejlikor i, det är ju trots allt 1 advent och alla vi älskar julen och älskar julpynt. Vi har inga pepparkakor för jag hatar pepparkakor, men vi har desto fler lussekatter. Jag har bakat trippel sats och vi har ungefär 300 lussekatter som vi ska äta ikväll. I köket står ett bord för 4 och i fönstret står en såndär adventsljusstake med riktiga ljus i, och det står en radio på bordet och just nu spelas " I'm leaving you because I don't love you". Det är tomt i lägenheten, ni ligger på era rum och jag sitter i köket och tittar ner på gatan. Det snöar, otroligt nog. Det är så jävla långt ner till marken så jag får svindel, man ser bara hustak och lite av andra lägenheter på högsta våningen. Jag tittar in i fönstret mitt i mot för att jag vet att han där står alltid där med lockigt brunt rufsigt hår och gör te. Jag har lärt mig hans rutiner, sorgligt nog. Men jag tycker om att betrakta. Jag brukar betrakta hans biceps när han håller i vattenkokaren, dom syns tydligt då. Vackra sak där på andra sidan. Han ser aldrig mig, även fast det har varit sjukt nära ett par gånger. Jag har fått kasta mig ner över bordet och glida ner på golvet och dom andra har undrat vad fan jag hållt på med. Men jag vill inte bli upptäckt bara. Jag står bakom gardinerna nu, och tittar igen. Fast han är inte där. Nä för han sitter inne på mitt rum och väntar på att jag ska komma med vårt te. Jag har teet på en bricka, min favoritbricka med Bob Dylan, Morrissey och... äh fan jag kommer aldrig på vad han heter. Jag lovar att jag kommer tappa teet och spilla ut det.. Nä det gör jag inte, jag sätter mig brevid honom eller ska jag kalla dig för dig? Han eller ska jag kalla dig för du? Han lägger sina armar om mig och pussar mig på pannan och jag somnar direkt. När jag vaknar i min 120 säng ligger jag nerbäddad och brevid mig ligger det en lapp. Jag läser högt från lappen:

"Jag älskar dig"

++sopranos vol. no 2

Har man sitt rum klarar man sig alltid. Det är det enda som behövs egentligen. 

stayin' alive

Jag har tittat på hela säsong ett av sopranos nu,
Jag har 6 boxar kvar ungefär.



Jag funderar för mycket, tänker för mycket, hoppas för mycket, tror för mycket.



uppåttjack

idag har jag:

sovit till 1
fisit i min hand och tryckt handen i min systers näsa så hon klöktes
kännt mig jättebakis
tittat på 17 avsnitt av sopranos (svinbra)
kommit på att om jag inte kan bli smal vill jag bli crampig
umgåtts med s
druckit tomtelatte (latte med kanelsirap, grädde och kardemumma) och fått julkänsla
snott en tallrik från espressohouse och fullbordat min samling. (tallrik och stor mugg)
hoppat i vattenpölar
blivit anklagad för att jag röker inomhus i mitt rum
tjuvkikat på ett gäng fulla medelålders män på min bakgård
ätit(druckit) laktos fast jag inte tål det
övervägt att göra jäst själv för att kunna baka

to be continued

this is probably the last word you hear from me here, i think im gonna go back to the old ways, the diary. then nobody can judge me and you will never know how I actually feel.

nu vet jag inte riktigt vad jag ska skriva.
Ska jag skriva ett inlägg där jag ber om ursäkt för att jag är som jag är, eller ska jag bara berätta hur jag känner?

det här är tillägnat den som känner sig träffad.

Jag vill att du/ni ska veta att det handlar inte om att jag inte är glad å mina vänners vägnar. Det är verkligen inte de det handlar om, även om jag lätt skriver så att det låter så. Om jag fick välja att själv vara lycklig eller att mina vänner skulle vara lyckliga hade jag valt mina vänner, för utan dom är jag inget. Utan dom är jag inget alls. Det handlar inte om att jag inte unnar er det bästa eller att ja, va fan som helst. Problemet ligger hos mig. Jag mår inte bra, och det blir inte bättre av att folk hackar på mig. Men visst, vi har ju yttrandefrihet och den ska ju inte bara gälla för mig. Jag vill bara att ni ska veta att jag inte mår bra psykiskt, och kanske då ta mina inlägg med en nypa salt. Jag skriver det jag känner för stunden, och det hjälper en att tömma sin hjärna. Jag tänker aldrig peka ut någon specifik person här och måla upp den som något svart får. Det här är min blogg och jag skriver om vad som rör sig i mitt huvud, och just nu så handlar det inte om någon försenad fjortisperiod utan bara om att jag mår psykiskt dåligt. Förlåt om jag skrivit nåt som gjort dig upprörd eller så. Jag vill bara vara vän med alla, jag är konflikträdd. fast jag har screwed it up x antal gånger redan så det är kanske försent att komma på en sån här sak nu.


psykiskt välmående: 0

childhood flames

Tur att man har sig själv för snart är alla gone baby gone.

/

förlåt för att jag skriver det jag vill, ska genast sluta med det och börja skriva sånt som ni känner och tycker och tänker.

14.43

jag känner för att köpa en systemkamera idag

>>>>>>






delicate sound of thunder

äh jag bara skojade

yellow

jag planerar något storslaget, genialt! 



det är så jävla bra och den här gången får ni inte veta.  INGEN

count to ten a thousand times

Det värmer verkligen när alla runt om kring en firar 3 månadersdagar och 4månadersdagar och 5 månadersdagar och halvårsdagar och årsdagar och diamantbröllop (60 år) jag sitter här och firar 5889 dagar med mig själv och mitt gråa liv
och visst blir man glad för alla er men det här är min blogg och om sanningen ska fram så tänker man på sig själv i första hand och ja, jag orkar inte med att leva runt snuttemullegull för jag saknar det redan i min ensamhet.


förlåt om ni tar illa upp det är inte min mening jag skriver bara det jag känner och syftar inte på någon speciell och om det är så jävla hemskt att läsa så behöver ni inte ägna tid till att skriva adressen hit för jag tvingar inte er ni läser självmant om mitt liv och mina tankar.

mitt liv och mina tankar.


i slutändan är jag egentligen trots allt bara avundsjuk 

Lay Lady Lay

Jag spillde precis te över hela min kudde, och ja mitt liv går i vågor och vågorna går bara ner hela tiden, aldrig upp.
Jag är trött på grå dyster tillvaro och allt det där jag vill att den ska vara glittrig och färgglad men hade det blivit det så hade jag säkert bara velat tillbaka till old habits och grå tillvaro. det är trots allt här jag spenderat mestadels av tonårslivet. men man ska inte klaga jag har tak över huvudet fast det kommer in kall luft från mina fönster för dom är gamla men det kunde ju som sagt varit värre och snart kommer jag ju trots allt vara ungefär 6000 kronor rikare plus att jag fick guldbonus från HM club idag så man ska väl inte klaga för vad är kärlek i jämförelsen med pengar?

Lay Lady Lay

ALLMÄNT...

Skostorlek: 39

Hårfärg: rödbrunt?

Är du kär i någon: knölen

Önskar du att du bodde någon annanstans: utomlands

Tänker du på självmord: har hänt

Tycker andra att du är attraktiv: de får man hoppas

Vilket shampoo använder du: Herbal Essences ?!

Vilken parfym använder du: coconut sak från body shop

Vad är du rädd för: mörker

Gillar du att tvätta: ofta man gillar det

Gillar du Berg-och-Dalbana: ja sålänge något inte snurrar

SENASTE...

Film du hyrde:

Film du köpte: kommer inte ihåg

Låten du lyssnade på: shine on you crazy diamond

Låten du hade på hjärnan: harder better faster stronger

Låten du laddade ner: vet ej

Personen du ringde: madre

TV program du tittade på: kanske csi

Personen du tänkte på: HÄHÄ

 

FAVORIT...

Mat: pasta kanske

Låt: det går inte att välja

Sak att göra: sova eller nåt

Sport: jogga kanske

Dryck: te och cidet och sånt

Kläder: strumpbyxor/tights!

Film: true romance

Bil: inte insatt

 

ANTAL...

Gånger du varit kär: en gång - ingen gång

Gånger ditt hjärta brustit: 1

Hjärtan brustit på grund av dej: 1'

Gånger ditt namn varit med i tidningen: inte många gånger iallafall

Ärr du har på kroppen: magen (trilla med cykel på grusväg) handleden

 

SENASTE...

Bok du läste: längesen. borde läsa da vinci koden

Personen du fick mail av: säkert myspace eller nån turk

Personen du fick brev av: HANNAH

Personen du fick sms av: tele2

Gången hela din familj åt middag tillsammans: igårkväll

 

ÖVRIGT...

Vad har du gjort idag: skolan

Var det kul: nä

Hur tidigt stiger du upp: när jag måste

Gillar du att slåss: ja

Vad ska du göra ikväll: plugga och titta på csi

 

Är du seriös: Njä det är tråkigt

Vad är du allergisk mot: fett

Var har du ont: ryggen

Använder du hårspray: ja got2be2sexy

 

Kan du stå på händer: några millisekunder

Favorit serie: hmm undrar vilken...

 

ÖVRIGT MER...

Salt eller socker: beror väl till vad.

Gillar du ketchup: ja

Är du glad nu: nja sådär

Var du glad igår: nja

Känner du någon som jobbar på sjukhus: mm

Vad dansar du till: izas och min musik

Stockholm är: en stor stad med många affärer och jobbiga människor

Göteborg är: en stad där alla luktar fisk och heter Glenn

Kan du sjunga: ney

Mer värt än guld: lussebullar?

Spaghetti eller makaroner: inget av det jag vill ha fjärilar

Ett land jag helst vill besöka: Jamaica

Ska bli skoj: jullov

Ska inte bli skoj: andragradsekvationer och P-Q formeln X= –P/2±P roten ur -P/2upphöjt till 2 eller liknande

Sparar till: kläder och kamera m.m

Väntar på: jullov

Pålägg som gäller: smör

Dagens dryck: te


hohohohohiohoihohoisoihgoaig

1. Vad heter du? Julia Amanda Zippa Andersson

2. Vad skulle du vilja heta ifall du själv fick välja? Vet inte 

3. Vilka andra namn tänkte dina föräldrar ge dig? Julia

4. Vilket stjärntecken är du? Våg

5. Vilken årgång är du? 1991

6. Vart bor du? hemma

7. Bott utomlands? Nä

8. Flyttat antal gånger? 1 

9. Vart skulle du vilja bo? möllan

10. Vilken skolklass? 2an

11. Vad vill du bli när du blir äldre? rik och glad

UTSEENDE

1. Hur lång är du? 177,5

2. Hur mycket väger du? 10 kg för mycket -.-

3. Hårfärg och frisyr? oranget tråkigt halvlockigt slitet hår

4. Ögonfärg? grön/grå/blå

5. Mest nöjd med? högra ögonbrynet

6. Minst nöjd med? resten

7. Skostorlek? 39

8. Glasögon? läsglasögon 8-|

9. Har du några piercingar/tatueringar? öronen

FAVORITER

1. Filmer? jag kan inte välja

2. Låtar? jag kan inte välja där heller

3. Årstider? alla 

4. Mat/dryck? asså vad onödigt

5. Djur? hamster 

6. Färg? svart

7. Parfym? amour amour 

8. Tv-program? csi, r.i.p generation fett

9. Ämne i skolan? typ idrott kanske

10. Sysselsättning? full, måla, lyssna på musik och titta ut genom fönstret 

KLÄDER

1. Vad använder du just nu för jacka? min fakepälsjacka <3

2. Vad använder du just nu för skor? olika, converse ibland men jag kommer frysa ihjäl i dom nu

3. Favoritfärg på kläder? svart kanske

4. Favoritmaterial på kläder? skinn, spets, lack, massa saker

5. Vilka kläder skulle du vilja ha just nu? skinnjacka, kängor från dinsko, lacktights

6. Favoritaffärer? american apparel monki och hm

7. För ungefär hur mycket köper du kläder för i månaden? 500-1000?

8. Favoritmärke? många

9. Vad har du för byxstorlek? 28-32 kanske det heter?

10. Vad har du för tröjstorlek? s-m

BLANDAT

1. Vad heter din morfar? djungel george 

2. Vad har du i din:

a) Jackficka just nu? busskort, nycklar, tändare, pengar

b) Jobbväska just nu? block, pennor, böcker

c) Handväska eller liknande just nu? cigg

3. Vad är du beroende av? sömn

4. Vilket land kommer du i från? Suedé

5. Vilken sorts lipsyl använder du? LÄPPSYL heter det. nåt nivea 

6. Vad tror du på? sånt jag ser

7. Vilken religion tillhör du, om du nu tillhör någon? judendomeN =(

8. Vad köpte du senast? sex

9. Har du nåt husdjur? en ful sak

10. Var bor du? @ malmö


Ikväll ska jag;

-plugga matte
-plugga franska
-kolla på da vinci koden (om jag hinner)
-städa
-göra hundra situps



varför har ni föresten slutat kommentera? så jobbigt är det ju inte



i'll spread my legs for you just you and nobody else but you









x upphöjt till 3 gånger 5x minus 21 delat med 4 upphöjt till 3

och jag känner att mitt liv måste ta en vändning nu,
för annars vet jag inte hur jag ska stå ut med vintern.


förslag på saker som hade kunnat hjälpa:

- skaffa dreads
- blondera håret så jag blir platinablond
- köpa 100 par skor
- köpa 100 bh-trosor set
- gå ner 7 kg
- impulsresa
- få en symaskin
- sy kläder med symaskinen
- få ett löpband och gå på det alltid
- få en systemkamera
- få träna på is igen
- prenumerera på en tidning eller 5
- bygga ut mitt rum alt. drastisk om-möblering
- heldag enbart med shopping på annans bekostnad
- solsemester till något fint ställe i Karibien.
- bröstoperation
- vinna på triss-lott
- bli erbjuden en skitfin 4:a på möllan för 100:- i månaden
- FÅ/KÖPA EN HAMSTER


my dream is to fly over the rainbow

Jag hatar optimister.

Det snöade igår. Alla har väl redan skrivit om det i sina bloggar. Ärligt talat, det känns rätt så meningslöst när ens tillvaro inte är som man vill. Det känns rätt meningslöst också, med tanke på att snön ändå smälter bort direkt och kvar blir bara brunt jävla gojs som smutsar ner ens skor.


Jag är bakis.

Mitt liv känns helt halvt, och jag orkar inte tänka ut vad som fattas men antagligen är det vad jag tror det är.


- kärlek från någon annan än familjemedlem
- sommar
- vin


jag har tröttnat på allt för inget hjälper ändå på lång sikt, men hade man kunnat vara full alltid och aldrig vakna upp och vara bakis så hade jag inte tackat nej för just nu så är full-stadiet det ända stadie som jag kan koppla bort mina tankar.

Det finns bara en sak som jag faktiskt känner lite gläjde och motivation till och det är, håll i er hårt för här kommer en chock. Läxor.

- Matte
- Naturkunskap
- Franska
- Engelska
- Franska
- Psykologi
- Företagsekonomi/Info&Layout/Småföretagande

Jag ska nog göra lite bara för skojs skull. (jag är seriös)

\b\

idag höll min mattelärare på att spy, det var kul

slept since 5 o'clock

Satt precis och tänkte på att egentligen så finns det inte mycket bra saker i livet. jag säger inte att allt suger, jag menar bara att det inte är många saker som är okej. Dessutom kom jag på innan att jag aldrig tänker bli kär eller bli ihop. Jag klarar mig  själv, som jag alltid gjort.

to be continued......

Hej
Jag fryser
Jag är förkyld, igen!!!!! -.-
Mitt immunförsvar existerar inte
Jag har tydligen kronisk luftvägskatarr typ
Kul att sånt bara drabbar rökare och gruvarbetare.
Så vitt jag vet så är jag inte något av dom två sakerna.
Jag har precis ätit två liter lättyoghurt som jag köpt på konsum.
Jag mår lite illa, man ska inte äta enbart två liter yoghurt till middag...
Jag tror jag ska äta lite mer yoghurt bara för det så kanske jag spyr och blir smal
Jag skojjade med det där sista jag skrev om att spy och bli smalare bara så ni vet hihih
Elller vänta nu, skojjade jag verkligen? Inget skämt som inte har nåt allvar i sig har jag lärt mig.
Om en timme och 23 minuter börjar CSI och det måste jag bara se för Warrick blev skjuten i måndags!
I tv-tidningen stog det att han var död och att hans vänner sörjde honom, men så kan dom ju inte skriva!
Då avslöjar dom ju allt, fast jag tror inte han dör på riktigt,för det vore katastrof, han är ju typ snygg faktiskt
Iallafall, jag skulle/borde ha pluggat nu men det är mycket man borde och faktum är att jag hatar borden
Borden och måsten är det värsta jag vet, och förkylning tycker jag heller inte om för man är helt risig då
Jag är kissig men jag försöker ignorera det för det är jobbigt att röra sig från den här sunkiga posen.
Okej nu har jag varit på toa for your information,det var najs jag känner mig två liter lättare ungefär.
Jag älskar att lyssna på gamla nostalgibarn nittonhundratals-låtar, dom är så jävla fina och bra
Asså nu har jag typ håll eller nåt,hur fan kan man få det när man inte rört sig ur fläcken?
Nä nu har det gått över litegrann, men jag har fortfarande ont i näsan och halsen.
Min näsa rinner konstant det är sjukt jävla frustrerande och det är obehagligt.
Undrar hur mycket snor man producerar ¨på en dag när man e förkyld...
Äcklig tanke egentligen,tänk så hade det blivit typ1 liter eller så.
Usch hemska tanke att bli tvingad att äta/dricka det typ.
Nu kittlas det i min näsa för jag är så jävla förkyld.
Omg snart börjar CSI jag får inte missa det.
Så jävla spännande jag tror jag dör
Asså nä jag har ju inte pluggat
Fan jag skulle gjort matte.
Pallar ikke bry mig.
Nu ska jag gå.
Hejdå!
Hej


dirt

varför finns det inte vuxentandkräm med tuggummismak?

it doesn't matter what you say anyway


Imorgon ska jag börja steget mot att bli smal och fin. Jag har faktiskt varit duktig, men jag måste bli bättre.
Jag hatar min mage, den måste måste bli smalare. Jag hatar mina ben, fula som stryk mina lår måste bli mycket smalare, fuck musklerna i fall det är det som krävs. Mina armar ska vi inte prata om. Usch. Jag måste gå ner iallafall 7 kg till. Helst 10 fast ni säger att jag kommer se ut som ett benrangel, och om jag inte går ner 10 kg så beror det inte på er. Nästa år, usch det låter så långt bort att säga nästa år, så ska jag köpa gymkort. Ett steg i rätt riktning och hej beach 09. Imorgon börjar som sagt det första steget. Eller kanske det 120151946 steget. Det beror på hur man ser det. Jag ska börja jogga varje morgon. Och så borde jag börja äta såna där piller. Och sånna shakes. Fast det funkar väl inte. Det finns inget värre än att hata det man ser i spegeln för det blir man ju aldrig av med. Man får inte svälta sig, för då får man näringsbrist, men det hade fan varit det lättaste. Att bara skita i och äta och sova istället. Men nä det får man inte för då tror folk att man har anorexia fast egentligen har det inte alls med vikt att göra. Det är bara att man är så jävla depp och tar ut det på sin kropp. Tror jag iallafall och VÅGA INTE KOMMENTERA NÅN JÄVLA NÖRDIG KOMMENTAR OM ATT JAG HAR FEL.

Jag hat/älskar min våg. När jag gått ner älskar jag den. Om jag står på samma så hatar jag den men mest hatar jag mig själv och då känner jag för att straffa mig själv och skiter i en måltid. Ganska effektivt sätt att peppa sig själv på.
Jag är inte tjock (även fast det är skönt att säga det ibland) men jag kunde varit mycket smalare (ren jävla fakta) och det spelar ingen roll vad ni säger för jag bryr mig inte. I Couldn't care less.

Iallafall, oroa er inte för mig, för anorexia kommer jag inte kunna få, (mat<3) och jag klarar mig, som jag alltid gjort.

we're the best fuck the rest we're the best fuck the rest we're the best fuck the rest we're the best fuck the rest we're the best fuck the rest

vi är typ oslagbara, vi fyra.

zleeeeeeeeeeeeeeepy


we got koca-kola veins we don't use our brains we got koka-kola pumpin' through our veins

det är fredag och tjohej ja jag ska dricka mig så full så benen viker sig och tårarna sprutar av skratt och livet ska vara så jävla underbart.

När vinet glöder i de fyllda glasen och
vi börjar bli i gasen, då lossar tungans band.
Vi som gått omkring och varit så blyga
vi slutar upp att smyga, modet kommer efterhand.

Hej, tjo och klackarna i taket!
Nu visar vi helt naket hur modiga vi är.
Inga ord kan bli för stora, vad har jag att förlora?
Så är det med det!

Alla rus i stora famnen och skeppet söker hamnen
och vänskapen är varm.
Livets gåtor blir så uppenbara och dem kan jag förklara
när du vilar på min arm.

Senare när berusningen har lagt sig och
det som jag har sagt dig verkar ganska meningslöst.
Då undrar jag över hur du ser mig,
man för sig och hur man beter sig och då skrattar jag nervöst.

Mitt hjärta har en frusen inneboende med
pajat självförtroende som inte mår så bra.
Hon plockar fram allt det jag gömmer och minns
allt det jag glömmer och säger att hon är jag.

Hon plockar fram allt det jag gömmer och minns

allt det jag glömmer och säger att hon är jag.



update: eller inte

it's gray and foggy and cold and rainy and boring and gosh i miss the summer so much, oh yes i miss the sunny days, the long nights i miss the happiness i miss the love i miss the party's i miss the beach Oh gosh i miss the summer

Det är kallt som fan och jag håller på att dö och den här fredagen håller också på att dö och allt bara dör ut och man sitter bara och ser på när allt bara dör.


Jag saknar så mycket.

i hate my sister she's a fur-allergist and i would do anything to have a hamster with large cheek pouches and a tiny tiny cute little tail omg i want it so bad my dad would kill me if i bought one and omg i just saw his feet omg so cute

Jag har utvecklat ett sjukt habegär, jag måste ha en hamster! Jag vet inte vad jag ska ta mig till, jag vill ha en hamster. Jag hade lätt kunnat ge bort min höga kjol med dragkedja i midjan för att få en hamster, och den kjolen är min bästa.

My day is filled with françois, buisness-admistration, solar energy, wannabe radioshows, math and nothing else and i fucking hate school atm

och så var det mörkt utomhus igen och jag vet vad jag ska göra idag. Linnea vill du följa med till källaren och köpa waterproof mascara idag mellan pluggerierna?

If i had all money in the world i'd spent it on things like this, cigarettes and alcohol

klick klick
klick klick
klick klick
klick klick
klick klick
klick klick
klick klick
klick klick
klick klick
klick klick
klick klick
klick klick
klick klick


mondays are like tuesdays are like wedensdays

Ska börja dricka mycket mer kaffe. Igår upplevde jag en stund av konstigt välmående, efter 6e koppen svart kaffe. Vet inte riktigt vad jag ska skriva, känns inte som att ni skulle bry er så mycket om vad jag gör på dagarna eller hur mina skoldagar är.
Funderar också på att börja typ med nån extrem diet, bara för att ha nåt att göra och ägna sin tid åt något vettigt.


i need coffee cigarettes and a man with dark hair



random


Hej jag är en docka man kan knulla när man vill, och man kan slänga runt med den dockan och ge till sina kompisar och låta kompisarna knulla spillrorna. Män är djur som enbart har en sak i sinnet när dom börjar prata med dig. Knulla. Män är äckliga och pratar med ens bröst. Män suger och gör bara att man blir ledsen och besviken. Män gör så att man får falska förhoppningar och tror saker. Män gör en naiv, och när dom gett en förväntningar sticker dom pålen i bröstet på en och knullar en. Sen slutar dom höra av sig och går till nästa docka. Män får en att bekänna saker och inbilla sig själv saker. När man bekännt och öppnat sig så sticker dom en påle i bröstet och knullar en i hålet som blir av pålen. Sen spottar dom i såren och går till någon annan. Män är kåta djur som vill få en på rygg och sen sticka så fort dom dragit ur kuken och gjort en med barn och klamydia och herpes och annan skit. Män är feta svin som kan göra vad dom vill med en. Dom får lov att ta en på röven och skrika onödig skit efter en när man går på stan. Dom får också behandla oss som runkobjekt. Män säger massa skit och smörar och låtsas vara kärleksfulla men det slutar ändå med "jag vet inte om jag är redo för förhållande" och det spelar ingen roll hur jävla många gånger dom sagt att man är den finaste i världen och talat om hur perfekt man är. För dom menade ju bara att man hade perfekt röv och en fin fitta att knulla. Och kanske ett par hyfsade bröst att ta på. Vi är ju bara sjukt jävla korkade som ens trodde en liten millisekund på något mer än sex. För "vi" finns bara en liten stund, under själva knullet ju. Sen finns det ju faktiskt dom som är uppriktigt snälla och pratar med en och frågar en saker och vinner förtroende. Men i själva verket tömmer dom bara en på information och sprider den vidare till andra män. Information är makt..

bombnedslag

just nu känner jag mig? bortom allt. typ. det spelar ingen roll att jag fick vg på matteprovet eller att " det bara är blablabla många veckor kvar till jul" ... Det spelar fanimej ingen roll för nu är nu och nu går man i skolan och går man i skolan så kan inget bli bra. INGET

the end

det funkar inte mer.

filthyfilthyfilthyfilthyfilthyfilthyfilthy

Jag känner mig så jävla smutsig, varje jävla gång kommer känslan krypande.

Jag känner mig äcklig.

night

jag slösar bort mitt liv på skit

energizer

vad vill ni egentligen att jag ska skriva om?

$200/hour

jaja. jävligt nödvändigt att somna klockan tre och vakna halv åtta och tro att det är frukostdags.

jag hatar allt just nu.

en tribute till moses


Måste göra-lista:

  1. Psykologi-prov's pluggning (vill inte)
  2. Sluta falla för frestelser.
  3. Sluta bita på naglarna/ skrapa bort nagellack
  4. Sluta vända på dygnet hela tiden
  5. Köpa massiva mängder kläder
  6. Köpa ännu fler skor så att jag tillslut inte får plats i mitt rum.
  7. Sluta somna med smink
  8. Byta ut te mot kaffe
  9. Ta skolan på allvar... Igen.. (pallar inte)
  10. Spara pengar. 
(11. Följa måste göra-listor, planeringar, m.m )

jesusismyhomeboy

känns som att... jag är jävligt patetisk och alla bara sitter och skrattar åt det jag skriver här. kanske man ska ha "uppehåll"?
kanske inte. ni får skratta åt mig.

en liten notis:

Pengar ÄR lycka


kolla här, här, och här!

je serai

matteprov imorgon? fuck no

Aujourd'hui, j'ai été sur une longue promenade, j'ai eu ma belle nouveau manteau de fourrure. Demain est une école et je déteste l'école. Je veux vivre dans un monde de rêve et de ne jamais se réveiller. Et si j'avais été minces. Giant mince et beau.

Jaha. Nu rasar drömvärlden man levt i den senaste veckan.

Positiva klubben

voulez-vous coucher avec moi se soir?

ibland är det bara jävligt tur att folk runt omkring en inte slutar tro å ens vägnar. annars.. jag vet inte var jag hade varit då.




tack du. tack.


seriesofdreams

ibland slår verkligheten mig och jag blir helt apatisk. känner att min blogg tagit en.... deprimerad vändning? ni skulle bara läsa min andra blogg isåfall.


idag har jag lagt märke till små saker som jag njuter av i vardagen. Sånt som tragiska miserabla singlar får nöja sig med

- Kontrasten mellan kall äppelmos, varm havregrynsgröt och kall mjölk.

- Lukten av blöt asfalt.

- När min bror kommer och lägger sig brevid mig på morgonen och myser och gnuggar näsan mot min axel. 

- När man hittar en låt man aldrig hört




Je veux faire des choses que les adultes

Det spelar ingen roll vad ni säger. 

Jag förlorade hoppet för längesedan.

Många gånger gjorde jag det. Hundra gånger





















RSS 2.0