Intro

Jag vill ha en sliten jeansjacka. Jag vill ha brunbrända ben. Jag vill åka på spontanresor till danmark med öl på någon random gräsmatta. Jag vill ha ett par slitna vita låga converse. Jag vill ha turkosa naglar. Jag vill ha stora silvriga ringar i överflöd. Jag vill ha kompisar och skratt. Jag vill ha nya fräscha festivalband runt handleden. Jag vill ha bag-in-box-vin. Jag vill ha sommarnätter på stranden. Jag vill ha solsken. Jag vill ha knivskarpa bikinilinjer och bränd nästipp. Jag vill känna Hawaiian Tropic-lukten på kroppen varje dag. Jag vill ha långa kvällspromenader i kirseberg bland gathusen. Jag vill bjuda hem mina vänner på iskalla drinkar i skymningen. Jag vill ha grillkvällar. Jag vill ha billigt skitvin (på riktigt). Jag vill ha fyllor. Jag vill ha tusen kulor glass. Jag vill ha kollektiv hos mig. Jag vill ha nattpromenader till statoil. Jag vill ha chips i mängder. Jag vill ha skratt i mängder. Jag vill ha fin brun kropp. Jag vill ha frihet. Jag vill ha slitna jeansshorts. Höga kjolar. Fluffiga kjolar. Jag vill se nya platser. Jag vill träffa nya människor. Jag vill dansa på nya klubbar. Jag vill ha ett jobb. Jag vill ta hand om mig själv. Jag vill vara ensam. Jag vill somna i någons famn. Jag vill träffa dig igen. Jag vill ha dig igen. Jag vill pussa på någon. Jag vill spendera mina sista pengar på öl. Jag vill sitta på uteserveringar och äta bbq. Jag vill hoppa i vågor. Jag vill slänga mig i vågor. Jag vill nästan sköljas med ut i havet av vågor. Jag vill rulla mig i stekhet sand. Jag vill ha grader över 25 på termometern. Jag vill sitta uppe tills det ljusnar. Jag vill skeda. Jag vill gå på timslånga shoppingrundor. Jag vill åka på roadtrips. Jag vill ha en ny mp3 och pumpa musik. Jag vill ha körkort och en hummer att åka runt i och spela alldeles för hög musik. Jag vill ha sommar. Jag vill ha festival. Jag vill ligga och känna hur alkoholen rusar i venerna. Jag vill bara ligga och stirra upp i himlen. Jag vill gosa. Jag vill röka. Jag vill vara levande. Jag vill andas. Igen.

miss you

Ibland önskar jag att jag var en svan. Alla svanar hittar sitt livs kärlek och lever med den resten av sitt liv. De lämnar inte varandra. När parnern dör återvänder svanen till samma plats och skriker och letar. Jag har hört att vissa dränker sig när deras partner dör. Svanar vet inte att livet går vidare, svanar vet inte att de kommer att hitta någon annan som gör en lycklig igen. Men jag tycker ändå att det är fint, deras liv. Det är något fint över Romeo och Julia-syndromet.

1

Det är När de är sådana här dagar som saker absolut inte får hända för man vet om att man aldrig kommer kunna hantera dem, sakerna alltså. Därför känns det nu mindre okej att jag sitter och bölar framför hansacompagniet pga; 1. Missade bussen med 30 nanosekunder. 2. Min mp3 dog. 3. Jag har bara lyckats få med mig en vante. Gråtandes, med kalla händer och ingen musik utanför hansa. Måste sluta innan bussen kommer men juste. Jag har ju 11 minuter på mig, vad bra. :)

.

Är så jävla arg, ledsen och ja. Jag vill verkligen här i från, sticka bort helt jävla ensam. Just nu vill jag inte ha någon med mig alls. Bara jag själv. Bara mig själv och inte en jävla fucking annan, jag hatar malmö, hatar er, ska fan isolera mig nu. Jag svarar inte på min mobil från och med idag. Och jag tänker inte svara hemma heller. Ingen msn, eller något. Jag måste verkligen vara själv innan jag går sönder.

.

Sitter i skolan innan jag egentligen börjat. Det är hemskt. Dessutom en rutten morgon.

lol

JAG HATAR PROJEKTARBETE JAG HATAR GEOGRAFI JAG HATAR SVENSKA JAG HATAR NATURKUNSKAP JAG HATAR SMÅFÖRETAGANDE B JAG HATAR INTERNATIONELL EKONOMI JAG HATAR SKOLAN JAG HATAR SKOLAN JAG HATAR SKOLAN JAG HATAR SKOLAN.
JAG HATAR MALMÖ JAG HATAR MALMÖ JAG HATAR MÄN JAG HATAR ER SÅ JÄVLA MYCKET. JAG HATAR PROJEKTARBETE OCH JAG HATAR MALMÖS ALLA ARBETSGIVARE.
jag hatar när jag blir så här pubertal.
Jag hatar projektarbete och småföretagande. Jag sover typ hela tiden, överallt. I sängen, badkaret, köket, på golvet. Varför vara vaken?

dawn

Igår var jag på inkonst och dansade och svettades och hånglade. Vill påstå att det jag hellre går ut varannan helg än att spendera mina fredagkvällar på KB. Där är det ruttet och kan jag inte förstå att jag haft sånt tunnelseende innan och bara ville gå dit. Nu längtar jag till nästa all out dubstep på inkonst. Men mest av allt längtar jag tillbaks till Berlin och vi har redan börjat planera att åka dit igen. Måste spara pengar. Ska göra en burk och lägga i pengar. Absolut mest måste jag ha ett jobb. Kanske jag blir en rövtorkare som izabell. Det vore intressant att prova på. Torka andras gumpar. Helst hade jag nog gjort pappersarbete på ett lager, men sån tur ska man väl inte ha. Jävla sverige, jävla jobb. Det är fan omöjligt.
Åh nu kom jag och tänka på Berlin igen. VIP-hörnan på Maxxim, scenen. Och Week-End. Sofforna, utsikten, fönsterkarmarna man kunde sitta i. Taket jag tittade upp i när jag hånglade. Det var verkligen fint. Verkligen verkligen verkligen. Så fint att jag inte ens skrivit upp det i dagboken och då är det FINT.

+++++

Känner mig så jävla trött. Trött på att bo här. Trött på att bo hemma. Trött på malmö. Vill här ifrån för det är så sjukligt trött på detta stället, så sjukligt trött att jag inte ens kan formulera normala meningar, trött på dessa människor, dessa gator.
Alla dessa jävla gråa gator. Alla dessa oändliga gator som är som kvicksand under ens fötter. Dessa byggnader som tornar upp sig som åskmoln ovanför våra huvuden. Det är över med malmö nu. Jag har gjort malmö, jag har gjort malmös invånare, jag har gjort malmös gator. Den här gången vill jag ha mer, jag ska ha mer. Jag kommer sträva efter mer. Vill vara min egen, ha mitt eget, leva mitt eget. Och ingen ska stå i vägen. Bara jag och möjligtvis ett fåtal vid min sida.

>>>

Tänkte bara visa mitt senaste köp på ringfronten. Alldeles för stor men det gör inte så värst mycket. Juste, sen lyckades jag slarva bort min nya ipod i berlin. Jag är så jävla sur och ledsen, känner mig som en noob när jag åker buss och går till skolan.

<<<

ALLMÄNT...
Namn: adnamA
Piercingar: Nej inte än
Tatueringar: Nej inte än
Längd: 176 cm
Skostorlek: 39
Hårfärg: Orange snart
Är du kär i någon: Njä 
Önskar du att du bodde någon annanstans: Så kan man också säga
Tänker du på självmord: Ja men inte för egen del
Tycker andra att du är attraktiv: Vissa tycker
Vilket shampoo använder du: Phc eller TrèsEmme
Vilken parfym använder du: Amouramourellerescadarockinrio
Vad är du rädd för: Politik
Gillar du att tvätta: Ja det är avkopplande
Gillar du Berg-och-Dalbana: Ja

SENASTE...
Film du hyrde: Det måste ha varit typ Donnie Darko, och jag såg inte ens den. 
Film du köpte: Köper inte. 
Låten du lyssnade på: Mad World - Gary Jules
Låten du hade på hjärnan: Red flag - billy talent
Låten du laddade ner: You can call me al
Personen du ringde: Mamma
TV program du tittade på: High Chaparall
Personen du tänkte på: Joa från holland

FAVORIT...
Mat: Laks
Låt: Untrust us
Sak att göra: sova, skapa
Sport: gym eller konståkning
Dryck: Rödvin, juice, cola
Kläder: Strumpbyxor 
Film: Lolita och Pretty Baby just nu
Bil: Sån liten söt bubbla

ANTAL...
Gånger du varit kär: På riktigt - 1 gång
Gånger ditt hjärta brustit: 1 gång. 
Hjärtan brustit på grund av dej: Vet inte
Gånger ditt namn varit med i tidningen: Räknar inte
Ärr du har på kroppen: Orkar inte räkna

SENASTE...
Bok du läste: -
Personen du fick mail av: Facebook
Personen du fick brev av: Izabell
Personen du fick sms av: Anna
Gången hela din familj åt middag tillsammans: I förrgår

ÖVRIGT...
Vad har du gjort idag: Vaknat, insett att jag glömt plugga till provet, pluggat till provet
Var det kul: Ohja
Hur tidigt stiger du upp: Ja det är min starka sida.. tidiga morgnar
Gillar du att slåss: Om jag har någon ilska att slå ut
Vad ska du göra ikväll: Plugga och träna (yes!)

Är du seriös: Inte så ofta
Vad är du allergisk mot: Läxor
Var har du ont: Ryggen
Använder du hårspray: Jaa
Kan du stå på händer: Ja
Favorit serie: Sopranos

ÖVRIGT MER...
Salt eller socker: Salt
Gillar du ketchup: Speciellt på potatisklyftor
Är du glad nu: Nja
Var du glad igår: Nej.
Känner du någon som jobbar på sjukhus: Ja
Vad dansar du till: RnB house och indie
Stockholm är: en fin stad med skumt folk
Göteborg är: en ännu finare stad
Kan du sjunga: inte fint
Mer värt än guld: kärlek
Spaghetti eller makaroner: taggliatelle
Ett land jag helst vill besöka: Holland, USA, 
Ska bli skoj: att ta studenten
Ska inte bli skoj: att vakna upp arbetslös 
Sparar till: Ett par gula dr martens och till resor
Väntar på: vår och bättre tider
Pålägg som gäller: Smör och gurka
Dagens dryck: juice


berlin. mother. fucker.

Jag ville egentligen skriva detaljerat om hela berlinresan. Men jag tror inte jag orkar. Så jag skriver om favoritögonblicken.
Favoritögonblick nr 1:
Satt inne i rökrummet på Club Maxxim och kände mig på gränsen till illamående. Var tvungen att gå ut och dansa lite med mig själv. Fick smaka lite champagne på dansgolvet, och hör introt till in da club (kan ha varit disco inferno eller candy shop också). Får en sån euforisk känsla att jag halkar ner från scenen där jag stog ensam uppe. Springer in i rökrutan och alla tror jag är knäpp. Sliter tag i Izabell och skriker : LYSSNA FÖR FAN. Och i nästa sekund står vi på scenen och dansar och skakar rumpa och får mer champagne. Jag älskade det ögonblicket redan då. Vi och RnB.
Favoritögonblick nr 2:
På Club Week-End. Izabell sitter i soffan mittemot baren. Jag har varit och dansat med någon. Kommer tillbaka och står i kassan för att köpa kvällens 3e 30kronors Heinekenöl. Väldigt nära Izabell sitter en kille och de pratar. Izabell har slagit på flörtlooken men jag spelar dum för jag ville så gärna dansa. Så jag ber henne "kom vi går och dansar". Och hon ger mig fulla blicken och säger. -Nej, jag raggar! Och sen går jag därifrån med en dansk kille och sätter mig och pratar istället.
Favoritögonblick nr 3:
På Club Week-End. Bara jag och holländaren kvar i sällskapet på dansgolvet. För första gången på kvällen tittar han in i mina ögon länge, han frågar vad jag heter och sen kysser jag honom. Sen står vi på dansgolvet och hånglar tills klockan blir sju på morgonen. Under hela tiden öppnar jag ögonen lite då och då och sneglar på honom, sparar bilderna i hårddisken i huvudet och känner mig så varm.
Favoritögonblick nr 4:
Hejdå-kyssen. Han sa till mig att jag smakade gott, han såg inte när jag tog på jordgubbsläppglans. Allt läppglans fastnade runt hans mun och han slickade sig om läpparna och sa "you really taste good, can't you come to holland soon?" sen kysstes vi igen och resten är bara suddigt euforiskt rus hela vägen hem till hotellet.

1

Suttit och ignorerat tvätten i ca en timme nu. Jag vågar inte gå ner med risk för att träffa psychogrannen som tydligen också haft samma plan som mig, tjuvtvätta efter sista tiden. Måste gå ner snart för när jag lagt i nästa maskin så tar det typ 40 minuter till. Lovar att han säkert står och luktar på mina underkläder. Den jävla skumma människan. Imorgon (idag) åker vi till Berlin och bara lever livet några dagar. Ska bli skönt att leva livet, bara göra vad fan som helst. Om jag vill ragga på tyskar- ragga på tyskar. Om jag vill supa mig full mitt på dagen- sup mig full på dagen. Om jag vill röka 10 cigaretter i rad och sen dö av nicotinkick- gör det. Jag ser fram emot allt!

##

Fan vad ont jag har i min kropp. Ska bli skönt att plåga den mer imorgon. Känns som att jag vill vara där varje timme på dygnet, på löpbandet eller bland maskinerna alltså. Hade varit skönt för psyket att slippa känna sig som den stora bastanta bland alla små petite vänner. Men Berlin imorgon ska bli fint. Jävligt fint.





















RSS 2.0