.


blod smakar järn.

jag faller handlöst och landar ofrivilligt på det kala golvet.
vitt och kalt.
vitt kakel.

ingen som fångade mig på vägen. jag vet att det är en sån glasruta som dom har hos polisen.
jag vet att jag är ett objekt, färdig att studera. jag kan peka ut min egen kropp. 


blottad. 

blod gör sig bäst mot vitt kakel. 

blod. 

är detta bara en av tusen bortglömda drömmar

1. du kommer dö ung det finns ingen utväg vi går mot samma mål. jag går på motorvägen bryr mig inte om djuren som ligger med blodiga pälsar och kippar efter andan även om synerna etsar sig fast på näthinnan. blod blandas med tårar och du går mot allt och inget. igen. 

2. du stapplar hem i alldeles för höga skor med alldeles för mycket sprit i dina vener och med alldeles får många tårar rinnande längs kinden hakan halsen ner för hela kroppen. du springer snubblar skrapar knäna. blod blandas med grus och tårar det svider som fan. 

3. du står bland höghus i förorter och sparkar på småsten du kommer dö ung. i förorter.

är
detta
bara
ytterligare
en 
dröm
av 
tusen 
andra
bortglömda
drömmar?

4. jag går på kanten av motorvägen igen jag kan inte låta bli att gråta ett par tårar för djuren som ligger med smutsiga blodiga pälsar och skakar. dödsryckningar. jag tänker på barnen i afrika och barnen som säljer sig själva. jag går på motorvägen och jag vet att jag inte kommer komma fram för jag kommer dö ung. fragment av kroppsdelar och en ring kommer blandas med avgaser hjulmärken och nylagd asfalt och cement. du kommer föralltid vara kvar på motorvägen. 




11 Juli 1999

idag var jag och bada det var varmt i vattnet vi var på friabad i en stad som heter hälsingborj

10 Juli 1999

i dag var jag på en fest hos Anna det var jätte kul jag träfade en flicka som hete Elvira hon var snäll

9 Juli 1999

Idag har jag varit hos doktorn jag hade halsflus.

8 Juli 1999

idag var jag sjuk det var inte roligt.

7 Juli 1999

Idag var jag på stranden och åt glass och bada. 

hola

känns som att den här bloggen har blivit övergiven men jag vill inte för den känns för gammal för att ge upp. jag får ta mig i kragen och skriva lite texter. föressten har jag fått en systemkamera

362 dagar kvar tills nästa gång

Humör: glad
Gjort: studerat min nya älskling 
Planer: testa min fina nya systemkamera
Ser på: datan
Lyssnar på: abba
Läser: "kalla det vad fan du vill"
Dricker: nirvana-te
Äter: bullar
Bästa: kameran!
Sämsta: att det fortfarande är "jul"
Väder: grått

jag grät mig till sömns den 24 december

motherfucking jävla jul

jag har tagit dig på allvar allt för länge



min andra blogg: ipodsladd.blogspot.com

jag har fortfarande inte tvättat din tröja du glömt här





jag vet hur många löften som glöms bort varje dag


min säng är 180'' bred och jag sover alltid ensam.

jag vet exakt hur många dagar vi har kvar att leva

lilla syster vi sitter på tåget mot ingenstans och allt. Lilla syster fråga inte varför tåget skumpar det ligger 1000 överkörda själar på rälsen.
 

jag är drottningen av ursäkter






jag har 100 påbörjade liv

10. Jag har 100 påbörjade liv alla olika ingen det andra likt. Jag fortsätter sudda ut det jag skriver trycker på delete. Gör allt jag kan men orden dansar på näthinnan och jag kommer ändå inte kunna somna. Mina liv håller mig vaken och jag fortsätter fantisera om hur mina liv hade varit om jag fick välja själv. 

9. Vad betyder mina drömmar om djävulen och armageddon?

8. Hjälp mig jag dramatiserar mitt liv jag överdriver jag håller på att bli mytoman (lögn). Vad gör man när alla broar är brända eller när alla ens vänner är döda? Vad gör man när ens mamma dör. Jag vill aldrig. bli. stor. har du någonsin förnekat förintelsen? vad gör vi när undergången står vid dörren eller när vi dör av 2000talets folksjukdom. Vad gör vi när vi ligger på vår dödsbädd kommer vi då ångra oss att vi födde våra barn till det här livet. 

7. jag kan inte hjälpa jag råkade äta alla bitarna i chokladkalendern jag är inte den som väntar jul är så sjukt överskattat. 24:an smakade bäst och sämst av alla. 

6. Vi sitter i baksätet lilla syster (lilla syster, inte lillasyster)du är allt för naiv du borde inte få leva i den här världen du är allt för fin för detta fula. Lilla syster titta inte ut på dom döda djuren i blodpölarna med hjulmärken på pälsarna. Lilla syster denna världen är inget för små taniga vackra linblonda tioåringar. Lilla syster vi kunde lika gärna ha legat under sängen och kramat varandra av rädsla och gömt oss för glasflaskor och knytnävsslag. Det kunde varit värre vi hade kunnat ligga under sängen, och lyssnat på hur vår enda kvinnliga förebild sög av män på rad. Det hade kunnat vara så mycket värre men lilla syster du är lyckligt ovetande. Du är lika orörd som molnen. Lilla syster jag kommer aldrig svara på frågan om varför flickorna går runt och frågar om någon vill ha sex med dom. Du vet inte vad sex är. Du är lika orörd som molnen. Vi sitter fortfarande i baksätet på väg mot ingenstans tillsammans hand i hand mot allt och inget. Inget kommer någonsin hända dig. Lilla syster. 

5. 12 månader och allt står fortfarande stilla och visst hoppades vi på bättre tider när vi badade i champagne och dansade under raketer fulla som svin vi lovade och skrev upp löftena med rakblad på innerlåren även fast vi innerst inne visste att man inte ska hoppas för mycket. 12 månader och färgen i mitt liv är fortfarande densamma även fast jag svor och sa detta ska bli the year. Redan efter månad 5 tog du det lilla fina jag hade kvar. 

4. jag ljuger inte om jag säger att jag har nog har 12 månaders gråt i mitt system. Jag gråter inte på busshållsplatser eller under täcken och definitivt inte i anteckningsböcker från lågstadiet. jag ljuger när jag säger att jag mår bra, jag bara ljuger (sanning)

3. jag tänker på barnen som suger av 40 åriga män. Jag tänker på 40åriga män som blir avsugna av små små barn som inte vet vad kärlek är. jag vet inte vad kärlek är. utopi?

2. dom kallar mig narcisstisk men varför ödsla tid på andra som ändå bryter ner en. 

1. jag tänder vaxljus, ritar 666 på väggar tak golv och läser bibeln baklänges och tänker att alla vägar leder ändå bara till dig. jag går i cirklar.

jag vet precis hur man gör för att komma härifrån

lika bra att hålla kärleken locked down, sätta på sig hörlurar lyssna coldplay och titta på ljusslingor med hjärtan på. varför är det hjärtan på min ljusslinga. che che che che cheeezy. 
lika bra att hålla kärleken locked down, skita i livet och bara go with the flow. vill skriva fin text; noll inspi.


Jag stirrar ut genom smutsiga fönster suger på påslakanskanter och tänker på brutna revben och hårt sex. Jag tänker på eskapism. Dagdrömma fly från verkligheten. synonymer.se Jag ser gröna soptunnor i XLsize och ljusslingor i skruttiga träd. Jag ser fotografier från barndomar och tänker att världen är förjävlig men ändå så bra. så jävla dålig. Jag ser värmeljus som fladdrar och hör chris martin någonstans i det undermedvetna. itunes och högteknoloiska skitpåhitt. pennan glider skriver leder mig till ett klimax som kan beskrivas som en orgasm men det dör snabbt antiklimax när spetsen bryts, ljuset dör och min hosta sätter avtryck i tystnaden. Ännu en minut är dödad. Jag är en minut äldre och förmodligen 1 minut visare men ljuset har brunnit ut och jag är mörkrädd och regresserar till den orala fasen där mamma var trygghet och lugn. men mamma är bara en metafor och jag saknar kroppsvärme. jag är mörkrädd och trött. 
save me
save me
rape me.

jag vet vilken nyckel som går till hänglåset i mina fönster

blundar och tänker att om detta hade varit på film så hade du stått nedanför mitt fönster, kastat snöbollar för att få min uppmärksamhet och hade detta varit film hade du klättrat upp på stupröret och in i mitt rum och ner i min säng. vi hade tittat på film i filmen, somnat i varandras famnar skrivit fina ord på varandras magar, du vet vilket ord jag hade valt. jag kan viska eskapism. du hade lutat dig mot mig och jag hade kännt andetagen i nacken och sen hade jag dött. klimax.
blundar och tänker att om detta hade varit på film så hade du stått nedanför mitt fönster, kastat snöbollar för att få min uppmmärksamhet. Men detta är inte film och mina fönster är låsta med hänglås.


snöboll/snöbolle?
lussebull/lussebulle?

jatack

klick.

you're so cool you're so cool you're so cool you're so cool you're so cool

saker som gör kvällen nästan bra:

WoW
Snö
Cookie Dough
Läxstrejk

annars är mitt liv exakt lika grått som vanligt. Tänker aldrig sluta vara realist.

wow

saker som förstör mönstret i mitt liv:

1. Engelska B

2. Regn

3. Pengar som försvinner

4. Dåliga hårdagar

5. Dåliga huddagar

6. "Det ordnar sig" citat

7. Kärlek

8. Engelska B

9. Döden

10. Sömnbehov

Amid the chaos of that day, when all I could hear was the thunder of gunshots, and all I could smell was the violence in the air, I look back and i'm amazed that my thoughts were so clear and true, that three words went through my mind endlessly, repeatin

......"you're so cool, you're so cool, you're so cool. And sometimes Clarence asks me what I would have done if he had died, if that bullet had been two inches more to the left. To this, I always smile, as if I'm not going to satisfy him with a response. But I always do. I tell him of how I would want to die, but that the anguish and the want of death would fade like the stars at dawn, and that things would be much as they are now. Perhaps. Except maybe I wouldn't have named our son Elvis. "


Sitter på samma plats. Tre ljus brinner precis bakom mig dom bränner nackhåren värmer och gör ont på samma gång och jag tröstar med att morgondagen faktiskt kommer och att detta inte är förintelsen. Jag läser gamla tidningsutklipp från andra världskriget och sippar rödvin och leker intellektuell men jag vet att jag bara är ett litet barn som är vilset. Krama ett träd.

Jag ritar psykadeliska mönster och skriver eskapism i kollegieblock. Kladdar med smink och dricker pina colada i syfte för att bli full en söndagkväll jag vill inte att helgen ska dö ut jag vill leva nu. imorgon dör jag.


Jag kladdar i boken om frihet och jämnlikhet där allt är inget och inget är allt och du är levande begravd.

Jag blåser såpbubblor i lågor och tänker att om man hade rökt hade bubblorna då blivit rökfyllda? Drömmer sexdrömmar om taniga muskliga mörkhåriga blonda killar med stora små överarmar och leker att jag är Alabama Worley i True Romance. 

godnatt skatt.

and i remember every single birthmark on your body, every single one of them

Jag slickar sår, äter skinnet på varmchoklad och smsar under täcket fnissar över söta pojkar i skolkataloger lever instängd och skriver hemliga texter i en svart bok med röda kanter.

 Allt för dig.

They are turning my head out to see what I'm all about

Och jag försöker tända den sista ciggaretten i lågan av ett stearinljus i en flaska från Christianias baksida men lågan trillar ner och dör ut på botten av flaskan. Kommer på mig själv med att titta i gamla skrivböcker från ettan och jag är tillbaks till där jag var igår. Gråtandes i min säng. Det spelar ingen roll hur länge jag stirrar för taket är fortfarande vitt samma som det varit i 17 år och jag har fortfarande inre solförmörkelse. Jag inhalerar astmamedicin och nytvättade lakan, och tänker att hellre missuppfattad än ouppfattad när jag öppnar fönstret och hoppar ner på asfalten. Endast iförd mormorstrosor och reklamtshirt med rödvin i handen. Det luktar billig parfym och avgas och jag måste erkänna att elementet är så varmt att det lämnar grillmärken på mina röda tjocka lår.
Sova tills solen går ner och leva på rödvin och förnimmelser av pojknackar och skyhöga platåpumps.
Jag kommer på mig själv med att skriva eskapism i handen och smälter stearin på knäskålarna och somnar in med kladdigt smink och tänker på fyllegråt och barfotapromenader genom malmö by night.

nausea caused by eighteen minidonuts and ben n' jerrys. cleaning my room started for about 4 hours not ready yet downloading is funnier

jag har inte öppnat en endaste lucka i min chokladkalender, och jag har inte ätit lussebullar på ett år.

 Min granne har redan klätt granen.

++ the past and stuff

1991: see the daylight for first time
1992: talk
1995: first crush
1999: get sister
2000: phobia for new years eve rockets
2002: get sister
2004: lose grandfather
2005: get drunk
2007: get brother
2010: schools out

++ fedup with questions without answers. holiday began early this week and xmas comes closer no money for gifts and life's a bitch

Kommer Tony ha sex med Dr. Melfie?
Kommer jag kunna nå 65 kg?
Kommer dom säga vad felet med mina lungor är hos doktorn imorgon?
Kommer det snöa på julafton?
Kommer jag hitta nån nyårsfest i år?
Kommer jag blondera håret innan 2009?
Kommer jag vara singel livet ut?
Kommer jag köpa dem där skorna från din sko som jag tittat på sen i höstas?
Kommer jag gå ut i köket och ta en leverpastejsmacka inom en kvart?
Kommer jag känna av morfinet i min hostmedicin ikväll också?

++Santa Clause give me snow for xmas plz

det är morfin i min hostmedecin, tydligen. jag gillar den redan

+hey you

Åh vilken underbar kväll det är! Det känns så jävla roligt, imorgon är det skola dessutom! jag tror jag dör av lycka

+I want to be apart of it New York New York

Det snöar ute men sålänge det inte lägger sig så spelar det ingen roll för det enda som blir kvar är geggia vattenpölar.

+++++++goodbye blue sky.

det är natt och jag kan fortfarande inte svenskan som jag har prov på imorgon.


you go back to her and i go back to black, jag känner mig ensammast i världen för tillfället. Som om att jag är den enda som just nu tänder ett stearinljus i en gammal spritflaska och tittar ut på gården. Det är regnigt. Inte snö.. Regn.

++++ 25 minutes until lunch

Och psykologi har nog aldrig varit tråkigare och vädret har aldrig varit äckligare. Och julen närmar sig. Och jag pallar helt ärligt inte bry mig, jag har inte ens pengar att köpa julklappar för.

dagen överlever jag genom att tänka på chailatten i eftermiddag/kväll.



++ Brand new furjacket and a cup of tea waiting for the only good in the world atm.Talkin' about Sopranos


Jag är inte pessimist, jag är bara realist för det är inte realistiskt att man är glad när allt runtom en är grått och ingen förstår vad problemet är för problemet ligger i den mörkhårige killen på andra sidan gatan som förövrigt inte existerar.


Och det är ännu mer orealistiskt att kärleken kommer när man minst anar det för det gör det fan inte för jag har minst anat det i 17 år. Jag är 17 år och vill inte vara den som blir kvar.


Det regnar ute. Inte snö. Regn.


men jag är van vid besvikelser, för inse fakta det kommer inte vara snö på julafton det här året heller och tomten är bara din pappa utklädd i töntiga röda kläder och det är inte lönt och skriva önskelista för du kommer ändå bara få andra fula saker. Och julkänsla är bara en känsla, en inbillning som faktiskt inte existerar. Nu kommer ni bli sura på mig men egentligen får ni bara panik för jag har rätt. Julen är över om mindre än tre veckor och sen är det same old same old och då måste ni komma på nått nytt att helgonförklara. Typ sommaren eller liknande. Och jag lovar er. Sommaren 09 kommer bli exakt lika dan som sommaren 08. Den kommer inte bli något utöver det vanliga med andra ord.

godnatt.


++++++++++++

Nu spelar det inte längre nån roll ifall det är natt eller dag för det är ändå ljust av alla lampor och ljusslingor och krims och krams och ljusstakar. Och det spelar ingen roll om det luktar skit nån stans för juldoften tar ändå över bigtimes. Men i malmö spelar det ingen roll för malmö är i gråskala och allt är i gråskala så allt man ser är gråa lussebullar och gråa julgranskulor.


 





















RSS 2.0