<<<

Sitter i min brors lilla säng, tittar ut genom fönstret, det snöar inte... lyssnar på Frank Sinatra, dricker kamomillte, apelsinjuice, och äter nybakade scones. Dom ryker och man behöver knappt ha smör på. Så goda är dom. Har noll planer på att ta tag i livet än på ett tag.
Och nu är jag mätt och belåten och ska gå och ta ett bad och lyssna på lite Feadz. Och och och.

free graphic for myspace



>>>>

Detta måste jag göra idag:
  1. Ta en bild att ha som jobbfoto
  2. Söka tvättjobbet och barnklädesaffärjobbet samt ev. telefonförsäljningsjobbet
  3. Uppdatera min kalender
  4. Läsa kapitel 5 i naturkunskapsboken
  5. Göra ytte pytte itsy pitsy geografi
Gör jag inte detta är jag as good as †

|||||

Springer på en sandstrand.. Tröttar ut mig själv, sackar efter, springer på stället. Bara sand överallt. Jag kommer ingenvart. Står bara stilla på samma jävla ställe, otroligt trött. Faller ihop i en hög och kippar efter andan, det går inte att andas.. I princip. Det är bara sand överallt. Och helt ensam. Ligger kvar i fosterställning och hoppas på att någon, något, ska ta mig här i från. Pendlar mellan vaket och sovande tillstånd, men är oftast där i mellan, vid medvetandet men ändå inte. Ligger bara på sidan, med knäna uppdragna till magen och tänker. Drömmer. Sover. Slumrar. Ligger kvar där i flera tusen dagar. Och bara drömmer och längtar efter lite ombyte.

rip your tee

känner att jag är för dålig på att visa min uppskattning till folk som betyder mycket för mig. gäller både mina vänner och min familj. ska försöka bli bättre. just nu sitter jag hemma hos izabell och har fått scones och te och kramar och skratt. tur det. tur att man inte är ensam. en jävla tur.

1

Dricker corona, lyssnar på Snabba Cash, målar naglar och bara njuter av att vara okontaktbar. Vill inte lämna mitt rum den här helgen. Känner att jag har många tankar att tänka som kräver ensamhet. Dessutom tar det på krafterna att ha föräldrar som gråter mot ens axlar.
Men jag lever, och jag mår ganska bra. Bara trött, obotligt trött.

the locomotion


1

Människor slutar aldrig förvåna en.Tramsigt är det nog, men jag får vara tramsig. Det känns liksom... skumt. "Va?" sammanfattar känslan rätt bra.
Föressten. Vintern sliter sönder mig inifrån och äter upp alla endorfiner i min kropp.
Har tränat idag, sprang på löpbandet i en halvtimme ungefär utan att få andnöd, gick på stepmaskiner, cyklade. Vågade inte mig in bland de andra maskinerna, de får vänta... Men det känns bra att komma igång eftersom att isträningen bara gör mig sjuk.
Dessutom lagar jag lax just nu, lax med pasta och tomatsås och stekt ägg. Barnen får ingen lax dock. Men dom gillar min mat, tillskillnad från Hannahs syskon...

1

tanken var inte att jag skulle öppna datorn.. men sen blev det så ändå. och så tänkte jag... då kan jag lika gärna informera om att jag ikväll varit jäkligt modig. Såg till min förvåning (och ganska mycket glädje) att chilenarn var på kb.. som jag väntat och letat. vi dansade lite och sen tog jag mod till mig och frågade om hans telefonnummer. skitsamma att han inte kände igen mig, jag har trots allt gulblont hår nu.. och skitsamma att han såg frågande ut när jag bad om numret. vad gör det om hundra år? imorgon ska jag ägna 3 timmar åt att komponera ett sms. 
nanni

Pretty Baby

Idag ville inte riktigt mitt psyke gå till skolan. Så jag fick snällt ligga kvar i sängen och böla som annan patetisk liten barnrumpa. Nu har jag ätit barnmat, nudlar och makrill i tomatsås direkt ur burken. Mest som strejk. Jag vill vara på festival nu. Och jag vill fanimej ha bort den här snön.

If you write another love song, I'll kill you,

Idag var det så jävla kallt ute att man fick ont i huvudet. Lika kallt som att äta glass för snabbt, vilket snabbt leder oss in på mitt extrema sötsug. Jag har kommit in i en sjuk sötsugsperiod och det är jävligt jobbigt. Och vi har typ ingenting hemma. Förutom popcorn. Och det ska jag fan göra snart. Men jag är mest sugen på Josses chokladkolor med salt ovanpå. Det låter som kräk men smakar som heaven. Godis är nog guds gåva till människan. Och juste. Idag åt jag min sista äggbaserade måltid på ett långt tag. Och det tackar vi Kniv och Gaffel för. Och juste. Idag lagade jag mat till hela min familj och ingen kräktes. Förutom jag. Vilket iofs kan bero på upprördhet. För jag tänker jävligt mycket på dig Viktor. Och det retar mig som fan. Dags att leka med skype/se true blood/prata tele/msna/smsa/göra-allt-som-inte-är-att-sova. 
Vi ses

Meow

Tycker det är synd att jag aldrig skriver mer uppmuntrande saker. Det är lite dåligt på den fronten i mitt liv. Alla bra saker är bara sånt som kommer inträffa om mer än 4 månader vilket inte känns så lönt att stirra upp sig över nu. . .

.

Ni borde se dom här.
Pretty Baby (1978)
Lolita (1997)
Eyes Wide Shut (1999)
The Virgin Suicides (1999)
Och nu kan ni ge mig lite tips.

1

Egentligen vill jag inte alls gå upp tidigt i morgon. Är sur för att vi inte får träna torsdagskvällar längre. Det var enda gången jag kunde. Och orkade för den delen. Saknar att vara "grym". Eller i alla fall ha grym kondis, grym styrka, grym uthållighet, grym motivation. Vad har jag nu? En jävla fläskig mage och ett par lår som är lika stora som alla mina vänners tillsammans. Man blir faktiskt ledsen av att umgås med snygga människor. Man borde börja umgås med fula människor. Eller få typ... nej jag väljer att inte skriva det. Spelar Super Mario på Wii och är otroligt lättpåverkad idag, rent psykiskt. Blev så jävla arg på bossen att jag skrek "Din jävla hora bara dö". Så nu kan både min bror och min syster ytterligare ett bra användbart ord. Men banan är fruktansvärd. Värld 4-4. Köpte en tekanna idag. Eller mamma gjorde. Och när jag sov hos Cassie blev jag så jävla avis på hennes rum. Så nu ska jag städa och försöka få det lite hemtrevligt här inne. Där inne. Jag har inte varit där inne på typ 5 dagar. Jag är inne i en "hata-allt" period. Verkligen hata allt. Speciellt kroppen, rummet, snön och det vi ska äta idag. För en gångs skull inte enchiladas (till cassies besvikelse antar jag) men dock köttfärslimpa. Svensk husmanskost är verkligen som svenskar. Sjukt lama och bleka och färglösa och okarismatiska. Ska bli skönt att se världen om nästan exakt ett år. Vem vet. Jag kanske blir kär i en annan rastlös själ och gifter mig på en strand i Indonesien och släpper upp sånna lyktor. 

Dekadens

Nuförtiden suckar jag bara när jag ser mig själv i spegeln. Vill absolut inte ha den här "hippa trendiga busiga korta look" i håret. Vill ha mitt tjocka långa hår. Vill ha lockar och halvskitigt hår som ligger i testar. Vill vara petite eller crampig och ha fast kropp och solbränd. Sen satt jag och tänkte på om jag skulle använda de 50 000 kommande respengarna till att göra ett boobjob istället. Hade varit kul med lite större. Inte mycket. Lite. Men sen å andra sidan, resa lockar nog mer förtillfället. Men om jag nu hade vunnit på lotto, så tror jag att jag vet vart pengarna gått.
Antingen är jag inne i någon existensiell kris (igen... tack gud ) eller så är det vintern som varat lite för länge. Men jag vet inte. Jag kanske inte är ensam om att känna sig rutten, omotiverad, uttråkad och rastlös. Jag vill ha fart och fläkt. Jag vill leva i Paris och festa dygnet runt och vara någon. Inte bara nån jävla rutten svenne som sitter på sin feta jävla fläskröv och gnäller. Tänk om man vorit lite mer välbärgad. Tänk.

nobody dies a virgin, life fucks us all.

Egentligen var vi perfekta för varandra. Egentligen hade vi kunnat vara som kärleken på film. Ful. Vacker. Sann.
Men jag tror jag fuckade upp det. Totalt.





















RSS 2.0