ibland

Det tråkigaste är att efter 3 besök på redfellas juicebar så anser tjejen i kassan mig som stammis... idag: hon:hejsan hur är det?? jag: ehm. *känna sig obekväm* hon: jag jobbar ensam idag så jag måste skynda mig och så. .. undrar fortfarande om hon syftade på att hon inte kunde ha nåt "smalltalk".. precis som att det var det jag förväntade mig när jag skulle ha en smoothie att ta med sig. suck. mitt liv är för sorgligt





OJ FÖRLÅT JAG VISSTE INTE ATT NI GAMLINGAR INTE KAN TA SAKER OSERIÖST BTW... "ANDERS" OCH "AXEL" OCH "ANNA" OCH "H" OCH "KAJSA" HAR SAMMA IP ADRESS... UNDRAR VEM SOM ÄR EFTERBLIVEN ÅSNA..


Anders ([email protected]) om ibland: Så g din kommentar när jag sökte på Redfellas för att hitta deras hemsida. Var bara tvungen att kommentera- håller verkligen med föregående kommentar- deras personal är ju helt fantastiska och de pratar verkligen inte i onödan- men de tyckte väl synd om dig för att du är så jävla ful. Om du tycker det är så jobbigt så gå inte dit mer, det är många som gärna svarar på ett hej hur är det- istället för dig- din lilla snorunge. IP: 83.249.66.144


Axel ([email protected]) om ibland: Hahaha- din jävla idiot, de har den proffsigaste personalen i hela stan, har aldrig varit med om bättre service än på Redfellas. Så svennigt och bli ARG för att någon säger Hej hur e det? Du e uppenbarligen manodepressiv eller sjukt bitter. Efterblivna åsna. IP: 83.249.66.144


Anna ([email protected]) om ibland: Så löjligt att bli obekväm för att någon säger hur är det du förtjänar dina kommentarer tycker jag. IP: 83.249.66.144


H ([email protected]) om ibland: Ååååhh du e så fuuuuuuuuuuuuul IP: 83.249.66.144


Kajsa ([email protected]) om ibland: Haha- du förtjänar inte att vara på juicebaren- de borde portförbjuda såna som du- ÄLSKAR Deras juicer, de är helt gudomliga- o personalen- ja- vad säger man?- love them o cool musik spelar de också- men tycker att du ska gå t Espresso House hädanefter- där lär de inte ens titta på dig när du beställer- så slipper du känna dig obekväm. Lilla skithue. IP: 83.249.66.144

Nästa gång du ska skriva många kommentarer under olika namn, variera ditt språk och meningsbyggnad och ja, kanske välja namn som inte bara börjar på A. Oavsett vad så är jag sjukt smickrad över att du pallar kommentera! tyder snarare på att du är en efterbliven åsna... HAHAHHAHAHAHHAHAHHAHAH DU ÄR DEN MEST TRAGISKA OCH PATETISKA MÄNNISKA JAG NÅGONSIN SETT!

gratismakeup

http://www.gratismakeup.se/Register.asp?r=120289


klicka på länken och bli medlem 

kan inte längre skilja rätt ifrån fel så du får lura i mig vad som helst




sitter här med nybakta grahamsbullar med smör och tänker. Mamma säger att jag tänker för mycket på saker.. att jag typ 
övertänker grejer, det är nog fan sant. Man borde sluta tänka på konsekvenserna och bara skita i allt. Isåfall hade 
jag hoppat av gymnasiet och blivit konstnär och bott på möllan och ätit sesambröd alltid. Men såklart nädå. I den här jävla världen måste man vara duktig och gå i skolan och göra sina läxor och äta sin mat och vara snäll mot allt och 
alla. Och absolut inte flytta hemifrån förräns man är minst 22. 



när man tänker blir man osäker och blyg. jag hatar att vara blyg.







jag vill göra sånt som vuxna gör

tillbaks på ruta ett igen, jo men visst. 

det är lördag, ikväll ska jag glömma exakt allt och låtsas att jag mår bra 


segertåget

det finns ingen jävla anledning att gå upp på morgonen längre

situationen är så sjuk

Uppdatera så att ni andra förstår? Jag förstår inte ett piss jag heller.. 


Jag är inte den som brukar säga sånt här, jag ska viska det på bussen hem? Nej jag är inte den som viskar saker på bussen hem. Jag viskar inte för den som viskar han ljuger och den som ljuger hamnar i fängelse. 
känner mig som om jag var tretton och kär.. not.... men jag vill göra sånt som vuxna gör. jag vill vara 23 år bo i kollektiv på möllan och dricka rödvin fram tills 4 på morgonen och sen gå och handla sesambröd för 12 kronor på morgonen. jag vill verkligen verkligen inte leva det här livet. det är meningslöst. jag hatar skolan, jag hatar rutiner, jag hatar regler, jag hatar att folk bestämmer över mig, jag hatar min kropp jag hatar allt. förutom pengar och några folk. jag hatar det här livet. 

följer du efter om jag springer... rymmer... försvinner...?

blues

lycka är när man tror att man har 230 kronor men inser att det är 730:- istället.

dröm drömma drömmer drömmande drömsk.. mardröm

ingen bryr sig, ingen ser dig för i staden växer inga blommor och det är sant, har ni sett blommor på centralen? Vi går mot mörkare tider, ja. Mamma tycker att jag borde gå och prata med någon, hon har tydligen sett att jag inte mår hundra. fast det kanske är ganska lätt att se. jag vill inte prata med någon. hatar att prata. hatar att prata. hatar. älskar.

tittade på mig själv i speglen och insåg att jag inte längre är 5 år och går på dagis och har sovit med flätor och fått "änglahår". jag hatar hatar hatar företagsekonomi. 

älskling du vet att jag saknar dig. jag vill inte att du ska vara nån annan stans. nu håller jag på sådär igen. det finns ju för fan inte nån älskling. kanske jag hallucinerar, de är väl penicillinet. 

tänk om detta livet egentligen bara en enda stor dröm som dröms av en fin pojke som drömmer om en flicka. Att han faktiskt drömmer om sin drömtjej, som också drömmer om sin drömpojke. en drömsk pojke skulle det varit. tanig och smal och ruffsigt halvtovigt lockigt hår. ja, det är nog min dröm-älskling. 

begreppet du&jag spolades ner i toaletten tillsammans med den använda jordgubbskondomen. 

snurra flaskan jag har aldrig sanning eller konsekvens, vad vill du veta om mig fråga bara jag berättar vad som helst. nej det gör jag inte alls. för jag hatar att prata. hatar att prata. 


ska vi springa iväg och aldrig komma tillbaka igen? bara lämna allt bakom oss och skita i det här livet. lägga alla gamla minnen i en låda? Och tejpa för locket med silvertejp? Springer du efter mig om jag...? Gör du det verkligen.? jag tror inte på det. egoism. 

springer du med mig? 

if I was a rich girl

okej okej mitt i all denna röra tar vi och stannar upp 


kåtslag: http://www.shopbop.com/shoes-pumps-heels/br/v=1/2534374302060500.htm



mirage

En liten sak i mitt liv har jag inte berättat. Älskling Älskling, du och baby är visst en person. Inte en random person. Han bor i norrland och hans namn tänker jag inte säga, för det är hemligt. Just nu sitter han inne för kokainmissbruk och han är så fin. Långdistansförhållanden funkar visst. 

Älskling älskling du är den finaste.. Precis perfekt, med lagom långt halvlockigt och tovigt hår, och dina ögon har samma färg som ditt toviga lockiga hår. Brunt. älskling du är smal och fin och inte speciellt muskulös precis som det ska vara. 

Älskling älskling rym från anstalten. 

LSD


you're in the city of wonder

någon

i brist på annat sätter jag mig här. eller vadå i brist på annat jag har förfan tusen grejer att ta tag med fast jag helst av allt vill sova.
skriva är skönt.
sova är skönare. 
skönast är att ligga i någons famn och känna doften av någon. någon... någon.

det känns som att jag bara gömmer mig längre och längre in i mig själv för varje dag. jag vill inte blotta mig för er, jag vill inte. tråkigt att bloggen blir mer deprimerad för varje dag som går. tråkigt att jag blir detsamma. skitkul.





love will tear us apart, eller va, nej. det finns inte ens något us. 

säg aldrig att du älskar mig

felet med mig är att jag ja jag vet inte vad felet är men jag tror det kan bero på att jag aldrig vågar lita på folk. det är inte lönt att lita på folk för i den här världen blir man bara sårad och får hjärtat spetsat med pålar. så fort man öppnar sig så blir man uthängd och utvikt och snälla snälla, jag vill inte det igen. låt mig få vara den misstänksamma, för det växer inga blommor i staden. hur ska jag kunna börja lita på dig älskling när det enda du ville var att få mig på rygg och du och jag spolades ner tillsammans med den använda jordgubbskondomen i toaletten. bortspolad. 

jag önskar att jag rökte så jag hade åtminstonde en anledning att gå ut på rasterna, och istället för att köpa godis och lattesar hade jag köpt camel med filter precis som min mamma rökte. cigg blir man inte fet av. ciggaretter är sexigt speciellt på killar och speciellt på Bob Dylan och Pete Doherty. mamma mamma jag fimpade kvällens sista ciggarett, kan jag få en av dig? fast visst ja mamma mamma älskade mamma du slutade röka efter att du fått mig. jag tror du rökte när jag låg i din mage. mamma visst rökte du då? 

och kärlek kärlek kärlek. det gör fan bara ont så varför anstränga sig för nåt som bara gör ont och sårar en. jag tror inte på sånt längre, varför skulle jag. det finns inte. jag har gett upp förlänge sedan, och I wanna be forever young. föralltid ung helst lite för ung och ovetande. 

älskling älskling jag vill inte ha dig i mina tankar för du påminner mig om vad jag saknar och de jag saknar är inget som är inom räckhåll ändå så. men there is a light that never goes out och det är mitt ljus jag har på rummet, för jag låter aldrig det dö ut. Älskling älskling jag säger till på skarpen nu som man gör till små barn som vägrar lyssna. sluta dansa på min näthinna, sluta tränga dig in i mina drömmar, sluta få mig att längta och önska. älskling du är inte bra för mig. call me morbid, call me pale. men det är sant baby jag orkar inte. men baby var inte fint, det låter slampigt. älskling är mer sofistikerat, men när fan började jag bry mig om sånt. det är du älskling. du lever mitt liv och du styr mina tankar. honey sluta, innan jag häller dig i pepparmintste't som blev lite för starkt. det var ditt fel, jag glömde ta ur påsen.
  snälla snälla låt mig vara inget är bra nuförtiden men jag hoppas fortfarande på att this is the year och jag väntar på dig. 
girlfriend in a coma är allvarligt glöm aldrig det. 


let me whisper my last goodbye.


godnatt





















RSS 2.0