bli aldrig som oss...

Det känns typ som att jag hittat en ny kompis när människor som kommenterat i ens blogg återkommer och kommenterar igen. Det känns bra.
För övrigt vet jag inte hur jag ska hantera det här med skolan. I vanliga fall hade jag släppt allt och gått och lagt mig under täcket och haft ångest tills jag somnat, men jag vill ju vara duktig och få lite bättre betyg när det trots allt är sista året. Så nu är väl frågan om jag ska plugga till geografiprovet imorgon, projektarbetesplanen till nästa vecka, matteprovet (som jag inte fattar ett jävla skit av) till nästa vecka, filosofiprovet till nästa vecka, marknadsföringsprovet till nästa vecka, svenskaprovet nu på fredag eller bara UF-företaget som helst skulle varit igång för längesedan. Blir faktiskt väldigt ledsen när jag tänker på att jag valt helt fel linje och att jag går till en skola där alla är högljudda och luktar svett och att jag ägnar så mycket tid där och relaterat till det att jag inte har tid för varken min konståkning eller till mina vänner.
Jag hatar när det luktar svett i korridoren på morgonen när mitt luktsinne och kräkreflexen är skitkänsligt. Jag hatar när folk kommer in i grupprummen och börjar spela Bubble Struggle med ljudet på eller sätter på Ken Ring och Tupac på högsta volym och så sitter man där i sin ensamhet och kämpar för livet med matte c:n. Jag hatar när folk kommenterar ens klädsel när man står i hissen eller går nerför trapporna. Jag hatar allt som har med skolan att göra tror jag. Jag HATAR att man måste gå 4 våningar för att komma till svettskolan. Då blir man själv svettig (speciellt om man är försenad). Jag hatar att jag alltid är försenad och måste stå utanför och se dum ut.

Postat av: Cant stop

inte din dag idag nej. Tur att vi har varandra, så får man tänka.

2009-09-22 @ 20:02:01
Postat av: L

bränna ner skiten vill jag göra.

2009-09-22 @ 22:49:37

hhh

you

www

letters

RSS 2.0